Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


19. kapitola – Zlé plány a potlesk

Aiko vyšla z malé koupelny a pomalu se protáhla. Dneska se jí spalo obzvlášť dobře. Postele byly měkké a okolní ruch v městečku téměř nebyl. Vrátila se do svého pokoje a jemně pohladila po kožíšku Fennekin, která ještě podřimovala. „Dneska nás čeká módní soutěž, Fennekin,“ zašeptala Aiko do ouška Fennekin a ještě jednou jí pohladila po kožíšku..

Renjiro pochodoval kolem své postele a usmíval se na okolní svět. Froakie pohupoval nohama, přičemž seděl na posteli, pořád ještě rozespalý. „Froakie, notak, dneska nás čeká ta velkolepá soutěž, musíš se probrat,“ žadonil Ren svého pokémona se zářivým úsměvem na tváři. „Fro,“ kývl ospale Froakie a protáhl si obě ruce vyzdvižením prudce do vzduchu.

„Dobré ráno, připravena usednout k soutěži?“ usmál se Ren na Aiko když oba dva vyšli ze svých pokojů s pokémony na rameni. „Ovšem, jak jinak,“ pokývala hlavou Aiko a zamkla pokoj s rachotáním klíčů. „Soutěž začíná v deset, máme ještě dvacet minut, ale měli bychom jít už do sálu se usadit, potom tam bude hrozně narváno,“ prohlásil Ren, když se podíval na své hodinky. „Souhlasím, nemám ráda tlačenice,“ zasmála se Aiko a vyšla z chodby rovnou k velkému sálu, kde se bude konat soutěž. Ren jí byl v patách, natěšen na velkolepou soutěž.

„Nemůžu uvěřit, že jsi mě přemluvila,“ zavrčela Ellee na svou partnerku. „Uvidíš, že se Ti to bude líbit,“ usmála se nejmenovaná blondýna a pohodila hustými vlasy. „Vážně? Měly bychom jít rychle do dolů, než nás někdo přestihne!“ křikla Ellee a založila ruce na prsou. „Prosím,“ hlesla naposledy blondýna, než se jí konečně povedlo přesvědčit Ellee o kráse těchto soutěží. „Dobře, ale mám plán,“ ušklíbla se Ellee a zadívala se do tváře blondýně. „Můžeme alespoň jeden den nespekulovat o tvých ďábelských plánech?“ prohodila trochu nabroušeně blondýna. „Uvidíš, bude to švanda,“ zasmála se Ellee naprosto lhostejně k obavám své podřízené. „Pamatuješ jak dopadl předchozí tým ve Forest town? Ve vězení!“ křikla zoufale podřízená, přičemž si už představovala sebe za chladnými mřížemi vězení. „Prosimtě, to byli žabaři, já jsme mnohem lepší než oni,“ řekla pyšně Ellee a pohodila hlavou na stranu, protože jí fialové vlasy ostříhané na krátko lezly do očí.

„Vítám Vás v Hillton town při velkolepé soutěž módy!“ uvítala pečlivě moderátorka soutěže všechny diváky, přičemž jí zabíraly řady kamer. „Dnes a nikdy jindy, spatříte řadu soutěžících a jejich pokémonů, snažící se získat vyznamenání a šanci stát se pokémoní návrhářkou či návrhářem,“ pokračovala, přičemž křečovitě svírala úzký mikrofon,“ dámy a pánové, módní soutěž začíná!“ vykřikla a tak zahájila soutěž, přičemž ze stran pódia na kterém stála, vytryskly proudy konfet. V obecenstvu se ozval hlasitý potlesk. „To bylo krásné, nemyslíš?“ usmála se na Renjira Aiko obdivující záři světel a reflektorů. „Ano, to bylo,“ pokýval hlavou Renjiro hltající krásu konfet a třpytivých stužek, které vylétly jako ohňostroj.

„Dobrá, přivítejte první soutěžící, Lady Pink!“ vykřikla moderátorka, lehkým krokem opustila pódium, zhaslo se, a pódium ozářilo světlo reflektorů. Za doprovodu nezpívané hudby přišla na pódium mladá dívka. Stoupla si doprostřed pódia a mile se usmála. Měla dlouhé světle růžové vlasy, které jí spadaly až po pás. Na hlavě měla malý bílý klobouček, doplněný bílou stužkou uprostřed zavázanou na mašli. Rty měla namalované jemným leskem, oční stíny byly tónované do světle růžové až bílé. Na krku měla zlatý řetízek, na němž bylo zavěšeno rudé srdce z růžovým lemováním. Krátké šaty na tenkých ramínkách měly krátkou skládanou bílou sukni, vrchní část byla zbarvená do tmavě růžové, přičemž uprostřed látky byl vyznačen bílý pruh. Dívka měla i slabé, bílé rukavičky, bílé slabé silonky a balerínky, světle fialové, sladěné s fialovými náušnicemi. „Espurre, ukaž svou líbeznou krásu!“ zvolala, když vyhodila do vzduchu zářivý Friend ball. Dvětlo ozářilo kus pódia před dívkou, načež se na pódiu objevil Shiny Espurr zbarven do světle růžové barvy, stejně jako dívčiny vlasy. „Odzbrojující hlas /Disarming Voice/!“ vykřikla dívka a ukázala rychle na diváky. „Eespuur,“ řekla melodickým hlasem Espurr a natáhla obě ruce dobředu. Oči jí zasvítily modrou barvou, přičemž otevřela doširoka pusu a melodickým hlasem z její pusy vylétal paprsek zářivě růžových srdcí, které doletěly až nad publikum a tam „praskly“ a zbyl z nich jen okouzlující třpyt, který spadl na diváky. Ozval se hlasitý potlesk, přičemž se dívka uklonila i s Espurr..

FireFox
<< Předchozí díl Zpět na seznam povídek Pokračování >>
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky