Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Příběh o Sabině Psychické

1. Jak všechno začalo

To se takle dali dohromady Sabrina a Morty. Později (ale né moc) tak měli dvě děti, Sabinu a Mártyho... Sabina chtěla bejt jako máma trenérkou psychiků, a tak jednou..: TŘÍSK! ,,Co?" Márty vběhl do kuchyně. PRÁSK!! ,,Hele, co si myslíš že děláš?" zeptal se Márty. V kuchyni byla Sabina a silou mysli zvedala a nechávala spadnout jeden talíř za druhým. ,,Sem naštvaná, no a co?!" zařvala Sabina a zvedla tři talíře do výše. ,,A to jako zase proč?" zeptal se Márty. ,,Máma mě nechce pustit trénovat Abru ani za město!" řekla Sabina a tři talíře spadly na zem-TŘESK!!! ,,No a?" zeptal se Márty. ,,Desetiletý děcka se vydávaj na pokemoní cestu po celym Johto i Kanto!" oznámila Mártymu Sabina. ,,No a?" zeptal se Márty. ,,NO A??? Mě je šestnáct, jestli ti to nevadí! A nemůžu ani za blbý, malý město!" zařvala Sabina naštvaně. ,,A máma mě už pěkně štve! Nenechám si vod ní furt poroučet!" Řekla Sabina a než stačil Márty něco říct, byla pryč.

V noci Mártyho cosi vzbudilo. Myslel, že je to jeho Gastly, a tak vzal pokeball a chtěl Gastlyho vrátit dovnitř. Ale byla to Sabina. ,,Hele, kam myslíš, že deš?" Zeptal se Sabiny. ,,Du trénovat Abru, vrátim se, až se stanu mistriní v trénování pokémonů." Prohlásila Sabina. ,,To trvá roky." Zasmál se Márty. ,,No a co? Tak přídu za rok. Vadí?!" Rozčílila se Sabina. ,,Jo." Řekl Márty. ,,Hele, já du, jasný?! Čágo!" Řekla Sabina a zmizela.

Márty zavolal mámě na stadion. ,,Mami, nó, Sabina..." ,,Ano? Utekla? Hmm." Odpověděla klidně Sabrina. ,,Jak tohle víš?" ,,Kadabra. Ale Sabina je v nebezpečí, když jde večer za město." ,,V jakym nebezpečí?" ,,Houndouři, Murkrowové, Hauntrové. A temným Pokemonům neublíží psychické síly. To je to nebezpečí. a proto jsem taky nikdy nepustila Sabinu z města. Dnes jsem ale chtěla udělat vyjímku, když má šestnácté narozeniny, a na zítřek jí nechat vést stadion. Nečeká, a v tom je její problém. Neumí čekat. Nemá ten vzácný dar trpělivosti. Pokud se dostane živá a zdravá do Ceruelánu, bude to zázrak." ,,A to říkáš jenom tak, mami? Dyť jí de vo život!" Děsil se Márty. ,,Jen pod ochranou duchů se dostane živá zpět domů. Jdi, a hlídej ji. Gastly je silnější než Abra, stejně jako ty jsi silnější než Sabina. Tak už jdi! Na co čekáš?!"

Hiro Patymone
Zpět na seznam povídek
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky