Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Předmluva

Vítejte v druhém dílu příběhů psaných semínkovým útokem! :)


Jsem rád, že jste si našli chvilku ke čtení a zvolili jste právě mé dílo :). Velice si vážím vašeho výběru a slibuji, že jsem udělal v tomto textu vše proto, abyste to po prvním odstavci nezabalili a vydrželi až do konce. Jak již bylo řečeno, toto je druhý díl, tím pádem, pokud nechcete být spoilerování, doporučuji přečíst si nejdříve první díl (odkaz vás přesměruje rovnou na první kapitolu), abyste pochopili veškeré souvislosti a nebyli tak přímo vrženi do neznámého sledu informací ;-).

To, čeho si však nejvíce od vás vážím/budu vážit jsou vaše sebemenší zpětné vazby ať už negativní, či pozitivní. Věřte, nic není pro autora tolik poučné a potěšující než reakce někoho ze čtenářů na jeho dílo. Samozřejmě vás tímto k ničemu nenutím, ale pokud nějakou reakci obdržím, budu rád :). Ohledně reakcí vás chci upozornit jen na jedno. Pokud se chystáte reagovat stylem "Supr povídka" nebo "Fuj hnus" nebo "Výborně, jen tak dál!" a podobně krátké reakce, tak je prosím pište jen a pouze do komentářů k celému příběhu. Takovéto krátké odpovědi poslané např. do fóra nebo mně osobně do schránky, jsou nejen naprosto vytržené z kontextu, ale také naprosto nicneříkající, čili je třeba je psát tam, kde je pro ně vyhrazené místo :).

Na fóru je zřízen thread, kde budu postupně upoutávat na další přidávané kapitoly, a kde se můžete volně ptát na téma románu - můžete pokládat i ty nejvšetečnější otázky a já se vám je pokusím zodpovědět :D -, hodnotit, kritizovat, zkrátka všechno možné, týkající se tohoto románu, kromě krátkých nicneříkajících komentářů :).

Thread byl dočasně discontinued, pro více informací kliknětě SEM a sjeďte dolů na poslední příspěvek.

Thread byl znovu otevřen, pro případné zájemce.

Nakonec jedno VAROVÁNÍ ohledně možné diskutabilní vhodnosti obsahu: Toto dílo v žádném případě nepopisuje svět Pokémonů tak, jak jej vídáte v seriálu nebo v řadě jiných povídek. Toto dílo popisuje svět Pokémonů, tak jak jej vidím já, a tak, jak by podle mě fungovat měl. Zdůrazňuji, že nepřejímám z reálného světa jen ty "hezké" věci, jako je třeba oprava fungování fyziky, která v seriálu IMHO dost vázne :D, nebo třeba oprava inteligence Pokémonů při zápase - co si budeme nalhávat, Pokémon, který se dobrovolně v seriálu nechá zasáhnout (jak se stalo v bezpočtu případů) IMHO nemá pud sebezáchovy. Přejímám také ty "méně hezké věci", jako může být realističtější pravděpodobnost, podoba a vyjádření zranění Pokémona, s tím související nemoci, dále fyzický kontakt dvou Pokémonů a v neposlední řadě i ohrožení života Pokémona.
Ne každému výše zmíněná témata pasují, zdůrazňuji však, že nejsem žádný řezník, který by si liboval v nějakém masakru, všemu zmiňovanému jsem dal IMHO únosnou míru. Je na vás, jak to posoudíte a následně odsoudíte/pochválíte dané zpracování :D . Rozhodně se tímto varováním nenechte přímo odradit, jen to mějte hezky na paměti, že se může něco takového vyskytnout. Kdoví, třeba to ani nepoznáte :3. Však uvidíte, až to přečtete.

Ale teď dost řečí! Pojďme se vnořit do hloubek Swiftovského lesa a nahlédnout do příběhu, který nese název Honba za únoscem


Vstoupit do příběhu


CoolGrovyle
Zpět na seznam povídek
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky