Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Návrat vlčího rodu

1. Návrat vlčího rodu

Jsou tři vlci, dobří kamarádi...a žijí v kraji, kde nikde není žádná budova,nic zničeného, všichni žijí spolu, i vlci, i pokémoni.. jen temný palác za lesem je podezřelý.... Jednou, asi tak 15 let po narození Shan-tsua udeřil blesk do temného zámku..

A hned na další den se ve vlčí vesničce z nor a jeskyní objevilo několik zlatých draků,všude blýskaly hromy, přitom obloha byla úplně čistá, Unownové zmateně poletávali, všichni se zavírali doma, a zlatí draci se začali schovávat u Shan-tsua,šedého vlka, Kermery (vlčí cikánka), Best-sona (hnědý samec vlk) a Riffie (hnědá samice vlka)...

A jakmile se schovali, ve vesnici se objevila veliká spousta tigerů, hlavních nepřátel tohoto kraje (mimochodem ten kraj se jmenuje Vannile ) a ti vyvraždili všechny kromě Shan-tsu, Kermery, Best-sona a Riffie, a u každého z nich zbyl i jeden zlatý drak.....na zlatých dracích odletěli na své tajné místo, založili táborák, a pustili draky..počasí bylo hrozné, obloha byla zatažená šedými, ne-li černými mraky, ani kousek oblohy nešel vidět, jen hvězdy nakukovaly přes mraky co že se to tam děje... ...najednou z nebe spadl pergamen, na kterém bylo napsáno:

"Seslal jsem na váš rod kletbu!I vy jednou zemřete!Nemáte ani jedinou šanci přežít! Podepsán čaroděj Annon"a tak si ti čtyři dali slib, že pomstí svůj rod a zničí čaroděje Annona....

Po třech letech usilovného cvičení, urputného posilování a hledání magických krystalů Shan-tsu a Riffie dosáhli plné síly.Mezitím, co oni měli dost práce s vylepšováním sama sebe, na ostrově Drug se dělo něco nekalého.Obrovský ostrov ve tvaru zubu, byl najednou obehnán dřevěnými, nejméně 15i metrovými hradbami, a uvnitř bylo obrovské město..město postavené z černých cihel.Vyvíjel se tam člověk, připravoval zbraně a chystal se na útok.

Shan-tsu a ostatní mezitím došli do starého města Newcity, a zjistili co se stalo s ostrovem Drug. Rozhodli se, že Best-son, Riffie a Shan-tsu půjdou sami,a Kerbery zařídí ubytování, zbraně a něco na sebe.

Už při doplutí na ostrov všichni tři věděli, že se tam opravdu něco děje.Za hradbami se ozýval křik a povzbuzování, dva strážní ale přece jen strážili a nechtěli vlky pustit.

Shan-tsu:“Tak se tam dostaneme, třebas násilím, viďte, kamarádi“
Shan-tsu začal rukou dělat podivné pohyby až se mu v rukách objevila modrá, jakoby křišťálová koule a uvnitř jako by byl modrý plyn, a poletoval si volně.Shan-tsu namířil ruce rychlým pohybem na bránu a brána zmrzla, modrá koule do ní vletěla.
Shan-tsu:“Cesta je volná!Jdeme!“
Všichni tři naráz vtrhli dovnitř a bili se hlava nehlava, křik zesiloval, ale na Shan-tsuově tváři se začaly objevovat kapky potu…A na ostatních také.
Best-Son::Ústup!“
Všichni zaběhli do paláce a po schodech dolů.Najednou přiletěl šíp a zabil Best-sona.Shan-tsu i Riffie úplně naráz zakřičeli „NE!“ Ale nebylo jim to nic platné.Best-son byl mrtvý.oba dva uslyšeli z chodby kterou přišli křik
Shan-tsu:“Už jdou!Honem!“
Oba dva doběhli do velké místnosti, a Riffie najednou zmizela.
Shan-tsu:“NE! Ta ne..“
Obhlédl si místnost.Byla to veliká, široká hala, čtyři sloupy a čtyři svícny, nebylo tam skoro žádné světlo.Najednou se z druhé strany ozvalo „Jsi můj, Shan-tsu.“
Shan-tsu:“Kdo je to?!“
„To není důležité.“
Shan-tsu:“Ale mě to zajímá!“
„Okovy!!“
Shan-tsua najednou nějaká magická síla přitáhla ke zdi a okovy se okamžitě zaklaply.
Muž odhrnul kápi, kterou měl na sobě.Byl to mladý muž, oranžovo-červené vlasy, černá páska a jizva přes oko.Byl to člověk.“Přidej se ke mne, Shan-tsu.Dostaneš nové jméno, přátelé ti zůstanou, stáhneme je na naši stranu…budeš mocný.Spolu ovládneme každou říši Mytochondrie (Planeta, na které žijí)
Shan-tsu:“Nikdy!
„Uvidíme…“

Pokračování příště

Wolfest
Zpět na seznam povídek
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky