Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Nielova cesta

1. Niel, trenér Pokémoů z New Bark Town

Niel Favoron, celkem obyčejný kluk, který slavil nedávno 10. narozeniny. Věk, ve kterém se většina kluků vydává stát se trenérem Pokémonů. Niel se moc těšil na nadcházející den, jelikož si měl jít vybrat svého prvního Pokémona.

Večer před oním dnem, Niel sledoval v televizi zápas dvou trenérů pokémonové ligy.
,,Trenér v zeleném poli Max si volí Bellosoma a trenér v červeném poli Ivysaura!!",,WoW" vykřikl Niel úžasem a najednou -CVAK- !,,Hej!!Co se děje?" V tom ve dveřích svého pokoje uviděl svou maminku: ,,Do postele a spát, ty můj malý trenére!! Nezapomeň, že zítra si musíš jít vybrat svého Pokémona k profesorovi Elmovi."

Niel na povel zalehl do postele a snažil se spát. Jenže to nešlo! Chvilku přemýšlel, jakého Pokémona si zvolí, a pak začal počítat Mareepy!!,,1...2...3...4...5...6.......Chrrrrr."

Ještě celou noc se mu hlavou honila spousta Pokémonů a najednou: CRRRRRRRR-CVAK-!!
,,Zíííív" Niel se podíval na budík a všimnul si že je 7:15!! ,,Hmmm, asi bych měl vstát", řekl si a po chvilkovém přemlouvání sebe samého opravdu vstal a šel se umýt. Sešel ze svého podkrovního pokoje dolů, kde už ho čekala maminka: ,,Tumáš ode mě dárek na cestu" řekla Nielovi. Niel se dal do zuřivého rozbalování dárku. ,,Jé, přenosný telefon!" Bylo vydět že Niel má z dárku ohromnou radost. Ale teď se převlékni a běž do laboratoře profesora Elma, už na tebe určitě čeká!!

To be continue...

M. J. Missile
  Zpět na seznam povídek Pokračování >>
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky