Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Hledej, Pokémone!
(Roll On, Pokémon!)

Na začátku tohoto dílu potkali Ash, Misty a Brock Donphana. Ash si ho chtěl chytit, ale jelikož to byl ještě moc mladý Donphan, měl krátké kly, chtěl si ho chytit také Brock. Dobře by se o něj postaral... nakonec ale mladého Donphana nikdo nechytil, neboť se objevila jeho majitelka! Ukázalo se, že tato trenérka měla na starosti všechny Donphany ve zdejším lese.

Mezitím se v tom samém lese pohybovali i Rakeťáci. Meowth někde slyšel, že Donphanové umí svým chobotem vyčenichat vzácné kameny - jantary. S vidinou rychlého bohatství se Jessie a James chtěli jednoho Donphana zmocnit, protože věděli, že v tomhle lese se skrývá jantarů plno - jen je najít!

Rakeťáci tedy ukradli trenérce jejího nejmladšího sloního Pokémona. Poté si ho chtěli udobřit, jelikož nechtěl jantary hledat, a tak ho krmili a hýčkali... a trenérka mezitím svého Donphana nepřetržitě hledala.

Ash, Misty a Brock se brzy dozvěděli, co se stalo. Ani Brockův Zubat mladého Donphana nenašel. Ale naštěstí bylo stádo Donphanů dobře vytrénováno, a tak vmžiku přiběhlo na zapískání na píšťalku jejich trenérky. Horda sloních Pokémonů se vydala hledat svého kamaráda. Netrvalo dlouho, a Rakeťáci byli objeveni. Po odříkání svého motta vypustili z pokéballů své Pokémony, aby se zase jednou utkali s Pokémony kladných hrdinů. A jak to tak dopadá, po chvilce pokémonního zápasu Rakeťáci zmizeli ze scény. Mladičký Donphan byl zachráněný - a jantary v lese také :-)

Nyní Ash vyzval trenérku Donphanů na souboj. Ta poslala toho nejsilnějšího, bojoval proti Ashově nováčkovi - Heracrossovi. Heracross nakonec prohrál, ale neměl šanci. Kamarádi se konečně rozloučili s trenérkou Donphanů a šli dál svou cestou.

Donphan Rakeťáci sní o jantarovém bohatství Stádo Donphanů jde hledat kamaráda


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky