Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Velké problémy
(Bound For Trouble)

Ash vyhrál další odznak, nyní se vrací se svými přáteli z ostrova Trovita. Opět mají všichni hlad, takže se Ash okamžitě rozeběhne k misce plné ovoce, která jen tak leží uprostřed cesty. Misty ho ale zadrží: Není to podezřelé, miska ovoce, která jen tak leží uprostřed cesty a sama se nabízí k tomu, aby ji někdo vzal? Ukázala poté směrem na ovocné stromy hned vedle; bude bezpečnější si ovoce natrhat. Ash i Tracey souhlasí. Když se ale vydají k prvnímu stromku, spadnou do jámy.

"My chráníme svět před velkou zhoubou...." Ano, byli to Rakeťáci, kdo chytili naše hrdiny do jámy. A jako vždy se chystají polapit Pikachu. "Bleskovou ránu", přikáže Ash svému žlutému kamarádovi, ale Rakeťáci jsou tentokrát se svojí technikou proti Pikachuovým bleskům odolní. Chytí Pikachu zvláštním chytákem, který je připoután k Meowthovi, aby Pikachu nemohl uniknout. Kam půjde Meowth, tam půjde i Pikachu... A Rakeťáci utíkají ve svém balónu. Ash se za nimi ze strachu o svého přítele rozeběhne, ale brzy je ztratí z dohledu.

K neštěstí Rakeťákům typickým se na obloze objevil obrovský Pidgeotto. Snesl se přímo nad oba spoutané Pokémony, drapl je do svých pařátů a odnesl... Meowth povídá Pikachu, aby použil svoji elektriku na Pidgeotta. Útok se zdaří, ohromný pták oba dva upustí na zem. Po volném pádu se nyní ocitají Meowth a Pikachu, připoutaní jeden ke druhému, sami v divočině plné Pokémonů.

Rakeťáci se zatím vydali hledat svého Meowtha, protože vědí, že Pikachu je stále s ním. Klíč k poutům má Jessie... a bez něj se pouta nikdy neotevřou. Ani Ash, Misty a Tracey nejsou pozadu. Od Rakeťáků se dozvěděli o nehodě s Pidgeottem, tak se ho Traceyho Marill ihned pokusil najít. Po nějaké chvíli došli ke skále, na jejímž vrcholku měl Pidgeotto hnízdo. Ash neváhal a okamžitě začal šplhat nahoru, ať je to jak chce nebezpečné - musí zachránit svého Pikachu! Ale k Ashově sklamání je hnízdo prázdné. Přiletěl rozzlobený Pidgeotto a svrhl Ashe ze skály... ten však ani necítil tolik bolest z úrazu, jako bolest ze ztráty svého nejlepšího kamaráda... a tak se nevzdával a hledal dál.

Mezitím Meowth a Pikachu, mezi neustálými hádkami, kterým směrem se vydají, narazili na další problém: divokého Rhydona! Utíkali, co se dá. Pikachuovy blesky jsou teď marné, Rhydonova kůže ho proti nim chrání. Nakonec divokého Pokémona porazili lstí. Skočili Rhydonovi na hlavu, Meowth ho pošimral na nose (rohu, vrtáku, nebo co to je :o), a jakmile Rhydon otevřel tlamu, Pikachu mu dal bleskovou ránu. Rhydonova tlama nebyla proti bleskům odolná, a tak ho Pikachův útok skolil.

Nastal večer. Oba osamocení Pokémoni mají veliký hlad. Náhle Meowth objeví na stromě jablko: Jedno, jediné, zapomenuté jablko! Meowth i Pikachu se k němu rozeběhnou, soupeří, komu se podaří jablko získat. Pikachu vítězí, Meowth to vzdává. "Je tvoje, Pikachu, získal jsi ho, nech si ho." O to větší pak bylo Meowthovo překvapení, když se s ním Pikachu rozdělil... tak dobře se k němu Rakeťáci nikdy nezachovali... tak byl Meowth dojat. Oba pak spokojeně usnuli v trávě.

Pikachu a Meowtha probudilo ranní světlo. A jejda - nejen to... už zase se k nim žene ten rozzuřený Pidgeotto. Oba Pokémony se dají na útěk, ale... na druhé straně je Rhydon, jehož nálada se od Pidgeottova příliš neliší. Kam teď? Naštěstí už na pomoc přispěchal Ash se svými přáteli, ve stejnou dobu se přihnali dokonce i Rakeťáci. Ash povolal svého Snorlaxe, aby odvolal útok Rhydona, zatím co Jessiin Arbok zvládl hravě divokého Pidgeotta. Meowth byl šťastný, že ho kamarádi přišli zachránit, ale vzápětí se dozvěděl krutou pravdu... Rakeťáci ho našli, protože věděli, že u něj bude Pikachu :o)

Pikachu se běžěl obejmout s Ashem. Ale ještě pořád byl spoutaný s Meowthem, tak se o oba Pokémony začali Ash s Jamesem přetahovat. Ash povolal Bulbasaura, po krátkém boji s Rakeťáky se Ashovi podařilo od Jessie získat klíč k poutům... a tak byl Pikachu opět volný! A Rakeťáci se teď snaží uprchnout ve svém balónu. Mají připravenou ještě jednu zbraň v záloze... chtějí vystřelit na Ashe a spol nějaký paprsek, bombu, nebo co. S tím si chce poradit Misty a tak vyzývá svou Staryu, ale z Pokéballu se vynoří Psyduck. No tak dobrá, zkus to ty, Psyducku. Ale Psyduck je zmatený, Rakeťáci už brzy vystřelí... Tak je nakonec zachránil Togepi se svým Metronomem, Rakeťácký balón vybouchl a oni opět odletěli ze scény. Ash a Pikachu jsou opět spolu... (happy end ^_^)

Meowtha a Pikachu odnáší obrovský Pidgeotto Pikachu se o jablíčko podělil... :-) Opět spolu!


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky