Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Nápadník pro Misty
(Misty Meets Her Match)

Když se naši hrdinové plaví k ostrovu Trovita (na Laprasovi, přesto, že jim v minulém díle sestra Joy zamluvila loď :o), zahlédnou maličkou holčičku se svým Seelem, jak se topí ve vodním víru. Misty ihned vypustí z pokéballu Staryu a plave s její pomocí holčičku zachránit. Přitom už tu malou hledají její přátelé... a jeden kluk si všimne Misty, jak holčičku zachránila, a velice ho zaujme.

Kluk běží za malou holčičkou, je to jeho sestra. Seznamuje se tak s Ashem a Traceyim, ale hlavně s Misty... Ten kluk je z Misty úplně okouzlen. Zanedlouho se Ash dozví, že je místním trenérem stadionu a vyzve ho na souboj.

Následuje jakýsi "vstupní test", všichni jedou rychle na lodi po proudu řeky a Ashovi Pokémoni se snaží sestřelit terče. zatímco se Ash snaží, trenér vzadu na loďce flirtuje s Misty.

Ash vstupní test samozřejmě udělal, takže příštího dne bude s trenérem soupeřit. S Traceym šel přespat snad někam do hotelu, zatímco Misty přijala pozvání a šla s tím trenérem na večeři. Tam se seznámila ještě lépe i s jeho mailčkou sestrou. Viděla všechny jeho Pokémony, jak tančí do rytmu hudby. Trenér je učí tancovat, aby byli silnější. I Misty si s ním potom zatancovala a on se ji ptal, jestli by tu nechtěla zůstat. Misty se nemohla rozhodnout...

Druhého dne začal zápas mezi trenérem stadionu Trovita a Ashem. Misty, Tracey, trenérova sestřička a další její kamarádi vše sledovali z výšky z balónu. Ash se snažil co mohl, protože chtěl získat odznak, zatímco jeho soupeř se snažil ukázat výhru Misty.

Ash si zvolil tři Pokémony. Pikachu, Bulbasaura a Squirtla. Když vyhrají alespoň dva z nich, získá Ash odznak. První šel na řadu Pikachu proti Elektabuzzovi. Pikachu prohrál, a Misty, která vše sledovala, by tedy měla mít radost. Předstírala, že ji má. Jako druzí zápasili Bulbasaur a Exeggutor, tentokrát vyhrál Ashův Pokémon, když uspal soupeře spacím práškem. To trenéra trošku zarazilo, nicméně kvůli Misty byl odhodlán vyhrát. Poslal tedy Starmie proti Ashovu Squirtlovi. Squirtle už málem prohrál, když tu začala zezhora z balónu Misty Ashe povzbuzovat, že se přeci nedá tak lehce porazit. To Ashe i jeho Pokémona tolik povzbudilo, že nakonec padlo vítězství na Ashe. Získal tedy třetí odznak... a poražený trenér nyní pochopil, že Misty miluje Ashe a ne jeho. Rozloučil se tedy se šťastlivcem Ashem a s milovanou Misty a samozřejmě ji nechal otevřenou cestu na návrat, kdyby si to přeci jen rozmyslela.

A tak se Ash, Misty a Tracey vydali opět za dalším dobrosružstvím.

Je to oboustranná láska? V prvním kole Pikachu prohrává Ash získal třetí odznak


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky