Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Báječné volno
(A Way Off Day Off)

Naši hrdinové se plaví na Laprasovi a jsou velice znudění a navíc hladoví, když tu náhle dorazí k dalšímu ostrovu. S nadějí, že tam naleznou něco k snědku, vydávají se na ostrov.

Na ostrově se všem líbí. Ash se svými kamarády vypustí dokonce ven všechny své Pokémony, aby i oni mohli užívat pokoje a klidu na ostrově. Pak Ash zahlédl dokonce hejno Farfetch'dů. Později šli všichni trhat ovoce, kolik ho na ostrově bylo!

Mezitím na druhém konci ostrova odpočívali Jessie, James a Meowth. Měli volno, takže nechtěli o kradení Pokémonů dnes ani slyšet... hned ale změnili názor, když zahlédli ve vodě hrajícího si Togepiho a Marilla! A když poté pozorovali prcky i se všemi jejich vypuštěnými Pokémony, chystali už další plán, jak všechny ukrást (Gotta steal'em all :-).

Kamarádi na ostrově také odpočívali, pouze trhali ovoce a někteří jejich Pokémoni si hráli. Pak se objevil Jigglypuff a všechny uspal... když se probudili, byl večer. Všichni se podělili o natrhané ovoce a měli co dělat, aby jim vše nesnědl Snorlax :-) Když umyli nádobí (Prosím vás, hlavně si z nich neberte příklad, až se budete chystat na výlet pod stan. Všechny porcelánové talíře, misky, hrnce a skládací stolky nechte doma... ovoce se dá na opuštěném ostrově doopravdy sníst i bez toho!), šli spát. Jedinému Ashovi se spát nechtělo, a tak na břehu moře za svitu hvězd a měsíce přemýšlel o tom zvláštním GS-ballu, který s sebou neustále tahá. Až k němu přišel Pikachu a pozorovali noční oblohu společně.

Zatím co Misty, Tracey a jejich Pokémoni spali, Jamesova Victreebell si jejich spánek ještě pojistila spacím práškem. Pak už mohli Rakeťáci bezpečně zaútočit - vystřelili přísavky a chytili všechny Pokémony. Naneštěstí chytili i Snorlaxe, takže když chtěli přitáhnout spící Pokémony k sobě, nemohli je utáhnout. Ale všichni Pokémoni nespali. Charizard a Traceyho nový Pokémon, Scyther, byli neustále bdělí a navíc leželi o trošku dál, takže je ani spací prášek neuspal. Takže nejen že oba vysvobodili všechny Pokémony z přísavek Rakeťáků, ale také vyhlásili poplach a všechny probudili. Strhl se kratičký souboj mezi Pokémony kladných a záporných hrdinů a jak to tak v animovaných japonských seriálech dopadá, samozřejmě zvítězili ti kladní. Rakeťáci odletěli ze scény.

Druhého dne z rána se opět naši hrdinové vydali na cestu.

Ash a Misty baští ovoce I Rakeťáci dnes odpočívají... Na spící Pokémony čeká nemilé překvapení


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky