Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Manévry na Pupkovém ostrově
(Navel Maneuvers)

Ash, Misty a Tracey to mají namířeno přímo na Pupkový ostrov, což je jedna veliká hora. Když přijedou, rozhlížejí se, přijede k nim na plachetnici fešný mladík. Všichni se představí a skamarádí, a že se tomu mladíkovi líbí Misty, tak ji lichotí a ona se do něj úplně zamiluje.

Jdou všichni společně dál, aby našli místní Gym. Po chvíli dorazí k lanovce a také k ceduli, na které je napsáno, že trenéři, kteří chtějí vyzvat tamního lídra na souboj, musí vyšplat na tu příkrou horu - a to sami, bez pomoci svých Pokémonů! Takže zatímco se Misty a Tracey vezli nahoru Lanovkou, Ash a ten mladík šplhali nahoru po svých. Ash málem spadl, už už chtěl povolat Bulbasaura. Ale naštěstí ho mladík zastavil, protože jinak by byl Ash diskvalifikován. Zanedlouho se objevili Rakeťáci. Ale ani tentokrát nepochodili, hnědovlasý mladík si s nimi poradil, až Ash zíral... a tak šli oba dál, přes sníh a mráz, až byli nahoře na hoře (:-). Teprve tam Ashovi došlo, že ten mladík je místní trenér...!

Začal souboj. Měl tři soutěžní kola, přičemž stačilo, aby Ash vyhrál ve dvou. Poté získá Pupkový odznak. Nejprve se soutěžilo o to, čí Pokémon dřív zmrazí horký gejzír tryskající ze země. Ash volil Laprase, soupeřil s Nidoqueen. Oba Pokémoni použili ledový paprsek, ale Nidoqueen byla rychlejší a tak Ash v prvním kole prohrál.

Ve druhém kole měli oba trenéři z právě zmrazeného gejzíru vytesat ledový člun za pomoci tří Pokémonů. Ash si zvolil Pikachu, Bulbasaura a... Charizarda! Byl to risk, protože jak známo, Charizard Ashe ještě pořád neposlouchá. Soupeř volil Scythera, Nidoqueen a Machoka. Měl po chvíli samo sebou veliký náskok, protože Charizard nehodlal pracovat a malí Pikachu s Bulbasaurem tolik nesvedou. Ashův soupeř měl svůj člun již skoro hotový, zatímco Ash teprve přemlouval Charizarda, aby použil svůj oheň... Chceš oheň? Máš ho mít! Charizard plivnul plamen akorát na Ashe... jenomže právě za Ashem byl ten tesaný kus ledu... a díky Charizardově útoku z něj teď byl hotový člun! Výhra ve druhém kole tedy patřila Ashovi.

Začíná třetí kolo. Oba soupeři musí na vytesaném člunu sjet až dolů po příkré skále, mohou si vzít na pomoc tři Pokémony. Kdo bude první v cíli, vyhrává. Ash si zvolil Bulbasaura, Pikachu a Squirtla. Mladík si zvolil Scythera, Geoduda a Electroda. Ash ale v takových saních nikdy nejel a tak měl trenér stadionu brzy náskok. Pak se ale zbrzdil o díru vykopanou Rakeťáky, kteří se opět objevili na scéně. Ash také zastavil a oba trenéři spadli do jámy, zatímco Rakeťáci si vítězně odváželi Pikachu. Za chvíli ale Jessie, Jamese a Meowtha překvapily sněhové koule... Oba trenéři se s pomocí svých Pokémonů dostali z díry ven a teď všichni vyráběli obrovské sněhové koule, kterými silný Geodude bombardoval Rakeťáky. Nakonec na ně vystřelili samotného Electroda. Po jeho explozi Rakeťáci ze scény zmizeli nadobro. Soutěž mohla pokračovat. Trenér stadionu měl opět náskok, zatímco Ash vyjel z dráhy. Nakonec měl víc štěstí než rozumu, když těsně před svým soupeřem doslova proletěl do cíle! Jeho byla tedy výhra... a jemu patřil teď také odznak. Pupkový odznak, jeho v pořadí již druhý. Už zbývá získat jen dva a může se zůčastnit i Pomerančové ligy. Tak už aby to bylo, protože pak se vrátí Brock a zmizí blbec Tracey :-)

Takto vypadá trenér Pupkového stadionu Bude Ash v cíli jako první...? Ash získal pupkový odznak


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky