Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Fórum

26. Pokétábor/Pokéčundr (2027)
(velmi předběžné info)

img
[1] Vložila Organizatori dne 01.07.2026 v 15:52:23, Odpovědět
IP hash: b9199992f926c622

Vyskytla se fáma, že letošní, 25. PokéČundr by mohl být tím posledním. I z tohoto důvodu zde nyní informujeme o akci, plánované na následující rok!

Po dvou víceméně soukromých či polosoukromých akcích se vrátíme opět do veřejného kempu:

Autokemp U Skalníků (mapa)

Kemp se nachází nedaleko městečka Stráž nad Nežárkou (v blízkosti města Jindřichův Hradec). S kempem, který byl již několikrát cílem "miničundrů", má osobní zkušenost lisakVUK. Provozovatelé jsou velmi vstřícní a ochotní, místní restaurační zařízení slušné a čistota dostačující, ač je jinak kemp trochu "old-school". Nabízí ubytování v různých chatkách i místa pro stany. V okolí je možnost koupání, příroda vhodná pro turistiku a další zajímavé atrakce (př. ZOO Na Hrádečku, Obludiště, atd...)

Další informace budou poskytnuty později, berte to zatím jen jako ochutnávku na co se těšit další rok :D

Zpráva byla změněna dne 01.07.2026 v 15:58:53

Моrx
モルックス

[2] Vložil Morx dne 24.07.2026 v 22:02:39, Odpovědět
IP hash: x8055a67f2d30c6f6

Legendy praví, že se dožijeme 30. čundru, kdy se navrátí slavný a tajemný organizátor.

lisakVUK
[3] Vložil lisakVUK dne 10.08.2026 v 11:51:56, Odpovědět
IP hash: x88d2c078acfd82e5

Zaznamenal jsem výhrady k navrženému kempu v souvislosti s absencí příslušenství (WC, sprcha) na chatičkách. To je fakt, kemp disponuje jen společnými sprchami a WC. Kvalita i použitelnost jsou lepší než v Àďově chatové osadě (která je považována některými pokémony za odstrašující příklad). Léta jsme jezdili do podobných kempů, první 3 čundry byly dokonce s ubytováním jen ve stanech, ale chápu, že mezitím jsme si zvykli na větší pohodlí a mimimálně pro ty, kteří jezdí s malÿmi dětmi, není ubytování bez příslušenství optimální.

Doslechl jsem se, že někdo si již našel alternativní ubytování v blízkosti kempu, prosím tedy zda by se o tuto možnost nepodělil. Mohu sám hledat ubytování v okolí, ale bylo by nepraktické, kdybychom byli roztříštěni na mnoha místech. Dvě místa, nepříliš vzdálená od sebe, by byla ideální.

[4] Vložil scyther-grovyle dne 03.09.2026 v 23:01:02, Odpovědět
IP hash: x64947dc9f9f48a58

Já jsem ohledně místa dost nevybíravý, takže v tomhle netřeba brát ohledy. Pokud budu moct, tak dorazím i pod širák.

And tonight we can truly say...
[5] Vložil CoolGrovyle dne 04.09.2026 v 00:09:54, Odpovědět
IP hash: x5a6a80dee971f8b2

[3] lisakVUK: Překonat Ádovu plesni.... pardon... chatovou osadu není zrovna těžké. :D

lisakVUK
[6] Vložil lisakVUK dne 06.09.2026 v 11:54:11, Odpovědět
IP hash: 318467be95595c1a

[5] CoolGrovyle: Co proti Ádově chatové osadě všichni mají? ;) Mě se tam docela líbilo, i když žádný luxus to skutečně nebyl. Ale tak říkáme si čundr, neměli bychom být úplně zhýčkané slečinky :D

Zase ale pravda je, že třeba pod stanem (nebo dokonce jen pod celtou) bych už ani já spát nechtěl. Když je teplo a sucho, může to být hezké zpestření na jednu noc, ale pokud začne pršet a/nebo být chladno a člověk nemá kam se před tím schovat, je to utrpení.

And tonight we can truly say...
[7] Vložil CoolGrovyle dne 06.09.2026 v 12:05:40, Odpovědět
IP hash: x884cbdd07e38ef36

[6] lisakVUK: Být zhýčkaná slečinka a mít odpor k plísni, špíně a nedostatku hygieny jsou dvě diametrálně odlišné věci. Chápu, že standardy se mohou lišit. Ale nepatřím mezi ty, kteří by zrovna kontrolovali každou šmouhu, a i mně to přišlo ne úplně čisté :)

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2026
Webdesign by Akela Taka 2001-2026
Novinky
Credits Novinky