Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Fórum

Úprava na webu

lisakVUK
[1] Vložil lisakVUK dne 23.04.2026 v 17:27:13, Odpovědět
IP hash: b9199992f926c622

Vzhledm k tomu, že na stránku Pikachu.CZ je možné díky designu bez fixní šířky nasdílet fotografie ve vyšším rozlišení, dohodli jsme se už loni na sloučení fotoreportů na Pikachu.CZ. Aktuálně jsou tam již všechny existující reporty z čundrů (část již byla nahražena lepšími verzemi fotek).

Původní položku Srazy v sekci Komunita jsem změnil na Fotoreport, kde naleznete dva odkazy, jeden na reporty na Pika a druhý na přehlednou stránku s odkazy na starší, dosud nepřevedené reporty.

lisakVUK
[2] Vložil lisakVUK dne 14.08.2026 v 23:54:27, Odpovědět
IP hash: 318467be95595c1a

Konečně jsem (s pomocí AI) zprovoznil trochu lepší verzi Vyhledávání na fóru, kde lze zobrazit více výsledků po stránkách. Script byl nasazen i na Pika.

lisakVUK
[3] Vložil lisakVUK dne 12.09.2026 v 00:51:37, Odpovědět
IP hash: 318467be95595c1a

Provedl jsem úpravu části scriptů stránky s cílem trochu více zabezpečit kód zejména proti SQL injection útokům. Bohužel Enderovo jádro pracovalo s funkcí get_magic_quotes_gpc(), která byla simulována v případě nedostupnosti jeho vlastní funkcí, přidávající lomítka do všech proměnných GET, POST a SESSION. Ta se prováděla pro celý web. Funkci jsem vyřadil a postupně ošetřuji databázové dotazy na jednotlivých částech webu pomocí funkce mysqli_real_escape_string(), ale scriptů je docela dost a vyřazení původní funkce může mít dopad na více místech.

Aktuálně by měly být komplet ošetřené registrace (změna údajů, interní pošta), fórum, chat a kniha návštěv. Na dalších částech se pracuje.

Případné problémy prosím hlásit do tohoto tématu.

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2026
Webdesign by Akela Taka 2001-2026
Novinky
Credits Novinky