Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Fórum

2026 - Čtvrtstoletní pokéčundr - velmi předběžné info

Моrx
モルックス

[1] Vložil Morx dne 17.01.2025 v 19:07:41, Odpovědět
IP hash: 3c2880bc48b9a632

POUZE PŘEDBĚŽNÉ INFORMACE

(bude doplněno na podzim 2025)

Čtvrtstoletí s Pokéčundry.

Je to neuvěřitelné, ale v roce 2026 uspořádáme v pořadí již 25. Pokéčundr. Bez přerušení, tuto tradici nezastavil ani Covid a tento velkolepý milník bude třeba řádně oslavit!

25. Pokéčundr potrvá mimořádně pro zájemce až 14 dní. Základem je prvních 8 dní (od soboty do neděle), zájemci budou moct zůstat déle.

Pravděpodobný termín: Hlavní část SO 18.7. - NE 26.7., bonusová část do SO 1.8.2026

Jen víkendový pobyt přes oslavu: Pá 24.7. - Ne 26.7.

OSLAVA: So 25.7.

Prostřední sobotu proběhne OSLAVA výročí. Na středový víkend zveme i další pokémony, kteří nemohou dorazit na celý čundr. Bude možné se ubytovat i jen od pátku do neděle a zúčastnit se oslavy. Bude možné ubytování ve stanech.

CENY (předběžný odhad):

Lůžko prvních 8 dní včetně příspěvku na oslavu: 3100,-

Lůžko dalších 6 dní: +1900,- (celkem tedy 5000,- za celých 14 dní pobytu)

Stan: bude upřesněno

Pouze oslava bez ubytování: Příspěvek 300-500,- Kč (bude upřesněno)

Ubytování na oslavu pá-ne vč. příspěvku na oslavu: (bude upřesněno, záleží na typu ubytování - postel/stan/zem)

Parkování: ZDARMA

Zvíře: 80Kč/den (pouze po předešlé dohodě, pouze v chatkách)

Místo: Budeme mít k dispozici jen pro sebe celý areál http://chatkynavysocine.cz

Prvních 8 dní předběžné rozdělení pokojů:

1. Chata ( 2+2+2 ) : Vooked 6x-

(4 pevná lůžka a rozkládací gauč jako dvoulůžko)

2. Chatka Chrapka ( 2+2+2 ) : Lerry, Lugiak-, ?, ?, ?, ?

3. Chata ( 2+2+2 ) : Morx+, Kimimari+, Adam+, Termuza-, Sári, ?, zvířátka

4. Chata ( 2+2+2 ) : Verča+, Lugia+, Kochta+, ?, ?, ?

1. Apartmán ( 3+2 +2): Sczther-, John Beak-, Sanky, Dratini+, Raichu+, Turtwig, ?

(v 1. patře hlavní budovy, pokoj 3 os, pokoj dvojlůžko, rozkládací sedačka)

2. Apartmán ( 3+2): Cool+, Lyco+, Yamato+ | Dolor-, Tobi-

(v 1. patře hlavní budovy, pokoj 3 os, pokoj dvojlůžko)

Přídavných 6 dní rozdělení pokojů:

V rámci možností se pokusíme, aby Vám zůstalo zachováno ubytování na stejném místě

Zpráva byla změněna dne 20.01.2025 v 14:46:41

Моrx
モルックス

[2] Vložil Morx dne 17.01.2025 v 19:09:59, Odpovědět

Budu rád, když dáte předběžně vědět, kdo byste uvažovali o 14 denní pobytu a kdo jen o 8 denním ^^

img
[3] Vložil Terjón dne 17.01.2025 v 19:16:55, Odpovědět
IP hash: xaffb1d7b5770c244

25 je pikaču

Моrx
モルックス

[4] Vložil Morx dne 17.01.2025 v 19:32:19, Odpovědět

[3] Terjón: Ano! Očekávám tvou účast minimálně na oslavu :P

lisakVUK
[5] Vložil lisakVUK dne 20.01.2025 v 10:20:22, Odpovědět
IP hash: b9199992f926c622

Tohle mě přijde extrémně předčasné. I kdybychom to vzali jen jako anketu o ochotě/schopnosti se zúčastnit delší akce, kdo může zodpovědně vědět víc jak rok a půl dopředu, jak na tom bude?

Osobně jsme proti, aby se ohlašovaly další čundry dříve, než proběhne ten nejbližší. To, jak proběhne nejbližší akce, totiž může hodně ovlivnit i ty následující. Třeba předloňská chalupa, ačkoliv místo a ubytování nebyly špatná, byla obecně vnímána dost negativně (bylo tam hodně třecích ploch), zatímco minulý kemp zase víc v pohodě.

Na to, že to ohlašuješ jako "velmi předběžně" to obsahuje příliš moc konkrétních informací. Konzultoval si termín? Jsou tady lidé, kteří jezdí na LARPy, jiné akce. Rozděluješ chatky, co vím, chtěli by příště jet i Chikorita + někdo s ním - bude tam vůbec dost míst? Nebo už víc jak rok a půl dopředu bez dalších dohod je víceméně rozhodnuto a rezervováno? Vidím, že já tam pokoj rezervovaný mám, ale nemyslím jen na sebe a děcka co jedou se mnou. Probírali jsme to včera na pražském sraze a vypadá to, žes to celé s nikým z nás nekonzultoval, prostě se tu tohle téma z čista jasna objevilo.

Upřímně nevím, jestli pojedu, jestli budu moct a také to závisí na ostatních mých blízcích. Nelíbí se mě z principu to vyhlásit takto. Vždy jsme spolu konzultovali plány čundru, jelikož se v organizaci střídáme a pomáháme si a zatímco tys zajišťoval poslední roky spíš brněnskou skupinu, já zase pražskou. Vyhlášení tedy vždy předcházely konzultace a to teď vůbec neproběhlo, alespoň co se týká termínu a ubytování.

Zpráva byla změněna dne 20.01.2025 v 10:24:58

And tonight we can truly say...
[6] Vložil CoolGrovyle dne 20.01.2025 v 10:51:33, Odpovědět
IP hash: 3aa8a0c3dd961c94

[5] lisakVUK: Když je to předběžné, tak je to předběžné, VUKu. Nic pevného, finálního ani neměnného tam já osobně nevidím a konkrétní informace nejsou ekvivalentem k definitivním informacím. :) Chápu proč tě mrzí, že to Morx nekonzultoval, ale IMHO zde není nic, co ti v diskuzi brání, bo je hlavní příspěvek označený jako předběžné nezávazné info :).

lisakVUK
[7] Vložil lisakVUK dne 20.01.2025 v 11:58:27, Odpovědět
IP hash: b9199992f926c622

[6] CoolGrovyle: Už jsme si to s Morxem dost podrobně probrali. Na to, že to má být jen nezávazný plán, je to za mě příliš konkrétní v kontextu, jak předčasné to je. Je tam již uveden konkrétní termín i nástřel rozdělení chatek, což může podle mě dělat zlou krev mezi těmi, kdo tam teď uvedeni nejsou, mají nějaký požadavek být s někým konkrétním a už tam pro to třeba teď není prostor atd.. Ze své zkušenosti s organizacemi (i mimo Pokéčundry) vím, že tohle může v budoucnu způsobit spory a hádky a tomu bych se snažil předcházet.

Technicky a informativně - je to natolik předčasné, že se domnívám, že kdokoliv se zda vyjádří nemůže garantovat, že se za tu dobu nestane něco, co změní jeho možnosti. V první řadě tedy poukazuji na za mě zbytečně konkrétní formu takto předčasného sdělení, což byl hlavní důvod, mé reakce.

Nicméně v pohodě, Morx mi vysvětlil jak to zamýšlel, chápu to... téma asi zamrazí do doby, než proběhne aktuální čundr, pak ho znovuotevřeme a konkretizujeme.

Zpráva byla změněna dne 20.01.2025 v 12:27:18

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2025
Webdesign by Akela Taka 2001-2025
Novinky
Credits Novinky