Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Fórum

Pokémon Planet

Terryck

[1] Vložil Terryck dne 26.01.2020 v 21:01:00, Odpovědět
IP hash: b43780495f1785a

Zdarec,

chci se zeptat, zda tu někdo nehrajete Pokémon Planet. Začal jsem předevčírem a na chatu se brebentí jen anglicky. Ani jsem neobjevil žádného hráče s nickem xxxyyy_CZ. A nevím, zda je zcela bezpečné s někým cizím vyměňovat Pokémony. Pro případ, že by ho pak odmítl vrátit. Ve více lidech by se to lépe táhlo.

Můj nick je NicolasPeters, tak si mne můžete přidat. :)



lisakVUK
[2] Vložil lisakVUK dne 27.01.2020 v 01:00:32, Odpovědět
IP hash: 6720ac402ea36521

Vůbec nevím co to je. Zjevně to není žádná oficiální hra, takže asi někdo rozjel něco s Pokémony na netu. Jelikož to neznám a ani tu nezaznělo co je principem té hry, nemohu se k tomu vyjádřit ...



Terryck

[3] Vložil Terryck dne 27.01.2020 v 01:33:28, Odpovědět
IP hash: b43780495f1785a

Koukal jsem trošku do historie. FB stránka má ani ne 2000 liků a byla založena 5. 7. 2016, což je mladá hra. A je zdarma. Ovšem dá se do ní koupit premiové členství, které zvyšuje například šanci na shiny pokémona a setkání se vzácnými Pokémony. Nicméně na webu je to podáno formou "jestli jste ochotní, budeme rádi, že nás podpoříte" a není založena ani žádná skupina na FB speciálně na tuto hru. Takže tak.

Nicméně je zajímavá. Obsahuje 6 světů a 6 lig. Pokémoni mají pokročilé útoky ze 4. a vyšší generace. Začíná se v Kantu a už ve Viridian Forest si lze chytit Pokémony jako Bulbasaur, Scyther, Pinsir a to nemluvím o možnostech, které skýtá voda. Ano, Viridian Forest má 3 části celkem a další 2 zahrnují vodu. Akorát Abru třeba hledáš 3 hodiny. A to jsem ještě nedošel do fáze, kdy budu hledat Dratiniho.

Na trénink jsou bonusy, které mohou aktivovat ostatní hráči, takže je rychlejší jak v klasické hře. Trenéři mi taky přijdou náročnější na stadionu než v klasické FR/LG verzi. Příběh je jednodušší. Například jdeš na SS Annu pro Cut, ale nemusíš ho nikoho učit. Máš ho v inventáři a automaticky se ti použije, což je super. Bojuješ s Giovannim, dostaneš Old Rod apod. Ale s trenéry na cestě můžeš po 24 hodinách bojovat znova. Super trenink. Ale třeba nemusíš bojovat s Marowakem v Lewander Town a duchy vidíš okamžitě.

Navíc "líní trenéři" si mohou koupit pokémony od ostatních trenérů, nebo své prodat. Dají se kupovat a dražit i TMka, kameny a další předměty. Mohou si koupit i shiny Pokémony. Což já nedělám. To už bych nebyl trenér, ale překupník. Ale lze to.

Jsou tam i klany a PvP boje s odměnami pro vítěze. Ale o těch moc nevím. Jako PvP boje mne ani moc nezajímají. Pokud se budou moci používat legendární Pokémoni, což ještě nevím, tak to automaticky bojovat s hráči nemíním a jen si budu trenovat a hrát proti AI. Zásadně legendy ve hře nechytám. Držím se logiky z anime. Navíc PvP absolutně nerozumím. Jsou tam blázni, co si chytají speciálně Pokémony podle povah. Což hledat takového Dratiniho s určitou povahou je možná na celý den minimálně. Nevím. Ale Abru jsem hledal 3 hodiny a narazil na 1. Chytil a šel. Skládají si útoky apod. Tomu já nehovím. Pokemon Showdown je pro mne španělská ves. Ale s kamarádem bych rád porovnal týmy na Elitní Čtyřku.

Takže...můžete zkusit. Určitě by mne zajímal váš názor minimálně na rychlost hry. Hraju na tabletu s W8 na Wi-Fi. Hrál jsem i jiné online hry a neměl jsem problémy. Tato hra mi moc plynule nejde. Jede sice na Flashi, ale poznal jsem, že při větším počtu hráčů ve městě apod. se ta hra seká. Takže to mnou asi nebude. No, nechám to na tobě a dalších. :) Přikládám odkaz. :)

https://pokemon-planet.com/



lisakVUK
[4] Vložil lisakVUK dne 27.01.2020 v 22:05:37, Odpovědět
IP hash: 6720ac402ea36521

Aha.. to vysvětluje proč to neznám. Jsem odpůrce sociálních sítí, nejsem tam registrovaný a ani být nikdy nechci. Děláš dobře, že sem nedáváš link, na PJZ bych odkazy na sociální sítě fakt nerad.

Nicméně sem můžeš napsat URL webu té hry, pokud tedy není vázána na FB. (nic, jsem slepý ;))

 

Zpráva byla změněna dne 27.01.2020 v 22:11:11



Terryck

[5] Vložil Terryck dne 30.01.2020 v 18:57:05, Odpovědět
IP hash: b43780495f1785a

Zdravím,

považuji za slušné vysvětlit, jak se to s Pokemon Planet má, protože jsem vás nedávno do hry zval a dnes jsem se dozvěděl informace, které mne od hry odpudily a skončil jsem.

Nerad bych, aby někdo z vás nebo z vašich známý u hry trávil čas, nedostal se k informacím, které jsem dostal a pak byl naštvaný, že jsem skončil a věnoval tomu energii.

Narazil jsem na jednoho z mála Čechů, co hru hráli. Hráli, protože zůstal sám. Říkal mi pár věcí.

On sám čeká již rok na to, aby porazil Hoenn E4. Proč? Protože mají velmi rychlé pokémony a mega evoluce, které hráči použít nesmí. To znamená, že hledá extrémně rychlé elektrické a travní pokémony.

Pro představu. Za dobu, co hraje, necelý rok, chytil cca 100 Manetriců, ale ani jeden neměl potřebné staty. A i kdyby, naučit ho potřebné úkoly je další běh na dlouhou trať.

Tudíž raději věnuji svůj čas klasickým hrám. I když mám v tuto chvíli možnost pouze her na emulátoru GBA a GBC. Protože abych tolik času trávil jak blázen u něčeho takového, to tedy ne. :)



Milhaus
[6] Vložil Milhaus dne 31.01.2020 v 00:54:08, Odpovědět
IP hash: b08093325cfe5127

Pokud bys přece jen chtěl ještě dát online pokémonům šanci, z vlastní zkušenosti můžu doporučit PokéMMO. Sice jsem to už pár let nehrál, tak pokud se nic výrazně nezměnilo, je to jedna z nejlepších (ne-li nejlepší) online poké her vůbec.

https://pokemmo.eu/

Je tam dostupných už několik generací a světů (bohužel mé oblíbené Johto stále ne :(), aleje potřeba mít stažené napirátěné ROMky. Vyzkoušej a uvidíš :)



Terryck

[7] Vložil Terryck dne 31.01.2020 v 07:34:47, Odpovědět
IP hash: b43780495f1785a

Děkuji za tip. Pokémon Generation nikomu nic neřekne? Na YT to teda vypadalo krásně. Ale na tabletu s W8 jsem to nerozjel.



Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.


Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky