Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Fórum

20. Pokéčundr (2021)
(So 24.7. - Ne 1.8. PRODLOUŽENÝ)
+ oslava výročí "Pokésraz starých tváří"
(So 31.7.2021)
Legendární Hájenka

Моrx
モルックス
 
[1] Vložil Morx dne 20.07.2019 v 17:30:48, Odpovědět
IP hash: 6e8083cc1b52c42c


Přátelé, zdá se to neuvěřitelné, ale v roce 2021 by měl proběhnout 20. ročník již tradiční prázdninové týdenní akce zvané Pokéčundr. Pokud nechcete číst můj citový výlev, k faktům můžete překročit až za dělící čáru.

Zdá se mi to nedávno, co jsem organizoval výroční 10. Pokéčundr v Rekreačním areál Bezdružice (fotoreport zde). Tenkrát za námi na oslavu po mnoha letech odmlky zavítal Ian, coby zakladatel původní Pokéčundrové tradice a měli jsme úplně na nic dort, protože cukrářky neudělaly Pokéball, jak měly. Jak píšu, připadá mi to nedávno, ale už se blíží další dekáda. Složení osazenstva bude určitě dosti jiné než na 10. čundru a ještě více odlišné od čundru prvního, ale i tak věřím, že to bude skvělá akce.

Jako místo jsme zvolili tradiční Hájenku u Písařova a to hned z několika důvodů. Jednak je to místo, kam se Pokémoni v rámci svých čundrů vraceli naprosto nejčastěji (jinak jsme ve stejném ubytování byli max. 2x), dále je mezi účastníky už několik let silná poptávka po Hájence (buď z nostalgie, nebo v touze to poznat, u těch novějších) a za třetí je to finančně velmi dostupné ubytování, které "zpřístupní" výroční akci co největšímu počtu účastníků.

----------------------------------------------

Pokéčundr potrvá netradičně o den déle. Hlavní oslava bude v sobotu (den před odjezdem) a to proto, že bychom rádi na tuto událost sezvali co nejvíce starých tvaří. I ti, kteří se nechtějí, nebo nemohou účastnit celého Pokéčundru, budou mít možnost přijet "na víkend" a zúčastnit se alespoň samotné oslavy.


Kdy - celý čundr: od SO 24.7.2021 do NE 1.8.2021 (termín bude aktualizován v roce 2020)

Oslava - kdy: SO 31.7.2021

Kde: Hájenka u Písařova (na samotě)

Možnosti ubytování: K dispozici je přízemní místnost s velikým "letištěm" (2 letiště stylem palandy). Tato místnost je považována za tichou a spací, dodržuje se zde striktní noční klid od 1:00, po této hodině již není možné ve spací místnosti vést ani tlumené hovory, svítit, hrát na konzolích atp.

Dále je k dispozici prostorná půda k rozmístění karimatek a spacáků, kde je možno nocovat. I zde je třeba dodržovat noční klid a ohleduplnost k ostatním v rámci mezí.

Na pozemku je možné postavit stany, přistavit karavan, spát pod širákem atp.


Dispozice objektu: V hájence se nachází jedna splachovací toaleta, jedna prostorná umývárka (umyvadla se studenou vodou) a polní sprcha (zpravidla jsme ji zavedli do umývárky) - u sprchy je třeba, aby jeden člověk zatápěl dřevem v kotli venku, zatímco druhý se sprchuje uvnitř.

Dále je k dispozici vybavená kuchyň s kamny na dřevo a plynovým sporákem (na bombu), ke stravování se doporučuje společné vaření, nejbližší obchod či restaurace je 3km daleko.

Mezi kuchyní a dolní spací místností se nachází společenská místnost. Její užívání jest zapovězeno v čase 1:00-9:30 z důvodu generování světla a hluku do sousedící tiché místnosti.



Ceny za týden v rámci objektu Hájenka:

950Kč / os / kdekoli


Cena zahrnuje ubytování, spotřebu vody, elektřiny, plynu, dřeva, rekreační poplatky, odvoz zavazadel při příjezdu/odjezdu v řádném termínu, příspěvek na oslavu 20.výročí Pokéčundrů, a nějaký benzín na společné nákupy.

400Kč / pes - výhradně po předchozí konzultaci

Asistenční psi s mezinárodním průkazem zdarma


Ceny za týden s ubytováním mimo Hájenku:

250Kč příspěvek Pokéčundru + cena vlastní ubytování hrazené ve vlastní režiji.


! Účast jen na víkend !

Hlavní oslava proběhne v sobotu 31.7.2021

250Kč / os / pá-ne (2 noci na Hájence)

Cena zahrnuje ubytování na Hájence od pátku 30.7. do neděle 1.8., veškeré poplatky, odvoz zavazadel z a do Písařova, i příspěvek na oslavu



V tomto ubytovacím zařízení je třeba vždy mít vlastní spacák a nejlépe i vlastní karimatku



PLATBY ZÁLOH

do 31.12.2020 záloha 200,-Kč

do 30.6.2020 zaslat DOPLATEK

POZOR aktuální číslo účtu 5542255/0300 - do poznámky vždy uveďte svou přezdívku a informaci, že se jedná o zálohu/doplatek



Souhlas se zpracováním osobních údajů, audiovizuálních materiálů, souhlas s pravidly akce: Úhradou nákladů na čundr souhlasí účastník s pravidly akce, která zahrnují zejména dodržování nočního klidu (viz výše) a slušného chování v průběhu akce. Zároveň účastník souhlasí s tím, že v průběhu celé akce mohou být pořizovány jeho audiovizuální záznamy a souhlasí i s jejich následným zveřejněním na stránkách pjz.cz. Zálohy a doplatky jsou nevratné ode dne nejzazšího termínu jejich úhrady



SEZNAM HOSTÍ:


HÁJENKA a přilehlé pozemky


Spodní "tichá" místnost

Buizel/Chikorita, Lugia010719d1, Verunka_33, Kili Jarek, Adam, Flareontyš


Půda

Kochta, Světluš, (Jaromír), Jindra, En-cu-kou (1 noc)


Marodka (2)

Morx, Kimimari, Ron, Zyra, fiflik


Stany, či jinde venku

Ian (3 dny)


Zatím nerozhodnuto

Sui, Taiki, Totodil(Archie) , Dolor+Tobi, Aston (návštěva bez přespání)



JEN NA VÍKEND (OSLAVU)

Rukario?, Riza-do?, Voldy?, Annie, Glurak, Tina, Thes, Ender

Půda: Glutexo, Kirara?, Sanky

Stany: Blue Charizard, Blue Charmander

Mimo Hájenku:


Podtrženě označení zaplatili zálohu, tučně označení zaplatili celý pobyt.


MIMO OBJEKT - v okolí

(jednotlivá ubytování v okolí si zajišťují vždy vedoucí dané skupiny, platba je zcela individuální a domlouvá se s vedoucím pro daný objekt, každý účastník je přesto povinen uhradit organizátorovi Pokéčundr 250,-Kč příspěvek na používání Hájenky jako základny a hlavně na sobotní oslavu a s ní související občerstvení a další věci)

Cena: dle dohody s vedoucím daného objektu +250Kč na účet Pokéčundru


"Ubytování Písařov" [30] - vedoucí Yamato (4+4)

Ao, Yamato, Alice + CoolGrovyle | Fenek, Lugiak, Quest, Jurášek


tuční zaplatili příspěvek na čundr (250 Kč),

podtržení zaplatili zálohu (1200 Kč),

kurzívní zaplatili zbytek pobytu (1475 Kč),

zelení, tuční zaplatili vše.

červení, tuční a škrtnutí jsou mrtví :( ... dělám si srandu :D Nakonec nejedou :).

Kombinace stylů (kromě zelené tučné a červené tučné škrtnuté) vyjadřují kombinace jednotlivých zaplacených částek

Společný odjezd z Brna

SpojOdjezdPříjezdÚsek
R 905 Bouzov9:1811:41Brno hlavní nádraží – Šumperk
Bus 930206 Linka 20912:2513:13Šumperk autobusové nádraží, st. 6 – Písařov, točna


Chalupa Sudetka [32] - vedoucí Gaff (4+4+7)

Gaff, Lukášek, Ponyta-Niki | Scyther Mantis, Dratini, ?, ? | Vuk, Raichu, Infernape, Jára, David, Turtwig, Miki



Plánovaný odjezd z Prahy (s ohledem na příjezd mimopražských):

Nejprve mapka, abychom získali přehled, kam jedem a kde leží Hájenka a Sudetka:



Navržená kombinace vlaků z Prahy:



Odjezd Boletice-Děčín-Praha:




Odjezd Most-Praha:



Informace o Hájence u Písařova naleznete TADY

Informace o chalupě Sudetka naleznete TADY

tučně označení zaplatili 250 Kč příspěvek na čundr, samotná úhrada externího ubytování se zde nezobrazuje.

 

Zpráva byla změněna dne 02.08.2021 v 11:11:46




Příspěvky 118 – 137 z celkem 137. Zobrazit vše.

[119] Vložilo Sanky dne 31.07.2021 v 13:14:38, Odpovědět
IP hash: b51cea75adb55d1c

First



[120] Vložil Turtwig dne 01.08.2021 v 15:55:42, Odpovědět
IP hash: ef98aacd10de7b1

Uteklo to nějak moc rychle. Další čundr by měl být měsíční :D



[121] Vložil Kochta dne 01.08.2021 v 17:44:10, Odpovědět
IP hash: ebf9e83113d6c563

tejden bych asi ještě zvládl, bylo to nice, díky všem zůčastněným



lisakVUK
[122] Vložil lisakVUK dne 01.08.2021 v 23:54:16, Odpovědět
IP hash: b329c159aaa68584

Letošní čundr byl podle mě docela fajn. Z pohledu "Sudetkáře": Ubytování přiměřené ceně, vcelku dobře vybavená chalupa (trouba, mikrovlnka, pračka), společenská místnost s fotbálkem, šipkami a televizí, internet.

Ačkoliv jsme byli rozděleni do tří objektů, konal se větší počet společných akcí: Pondělní výlet s Morxem, hlavní výlet do Králík ve středu, čtvrteční sraz na Hájence a páteční společné koupání ve Velkých Losinách. Počasí nám, přes nepříznivou předpověď, vyšlo také dobře, přes den pršelo vyjímečně, teploty buď vyloženě letní, nebo rozumné. Myslím, že až na pár drobností to celé dopadlo dobře a z akce mám dobrý pocit.

Morxovi děkuji za organizaci sobotní výroční oslavy a zajištění nápojů ja Hájence, Pokémonům, kteří vařili (u nás Gaff, na Hájence Buizel a další...) za občerstvení, Lugiovi za ochotné taxikaření, Verče za vynikající borůvkový koláč atd.. atd..

Ian zmínil, že by nebylo na škodu trochu rozudělit kompetence a pravomoci a ano, asi by stálo za to, aby se příště více Pokémonů zapojovalo i do práce (př. mytí nádobí), což platí i pro naše osazenstvo Sudetky...

Každopádně díky všem, kdo se akce zúčastnili. Doufám, že si to alespoň většina užila a těším a za rok se opět sejdeme.



picture
[123] Vložil Buizel dne 02.08.2021 v 10:04:16, Odpovědět
IP hash: 90f7be4aa15f56e

Pokéčundr uskutečněný letos byl pro mě po delší době docela fajn, chci poděkovat za to, že Morx mi pomohl s nákupem na začátku a vzal to autem, samozřejmě i pomoci s nákupy ostatním účastníkům, co byli na hájence.

Ze začátku to bylo pro mě zcela nové poznání a jakákoli pěší cesta na začátku byla pro mě neznámá a než jsem si zvykl a zapamatoval která kam vede, trvalo mi to 3 dny, pak už jsem byl samostatný. Hájenka za Písařovem ležela v blízkosti lesů a louk na samotném kopci krajiny. Jsem moc rád, že si to většina užila po různým způsobu volby každého dne jakým chtěli trávit svůj čas.


S umýváním nádobí jsem pomáhal na hájence, jediné snad co by bylo pro příští Pokéčundr vědět jak je vybavená stávající kuchyňka pro případné donesení vlastního drobného vybavení které zrovna není, či chybí, a také to co tam je abych zbytečně nenosil pak s sebou.

Jsem moc rád, že se využili plně mé vysílačky a bylo vcelku přes lesy možné se z Hájenky spojit z druhým koncem Sudetky, jsem rád, že se osvědčila výdrž baterií vysílaček a že posloužily, rovněž i prodlužovačka se čtyřmi zásuvkami, dále s dvěmi samostatnými trojitými rozbočujícími zásuvkami.


Chci poděkovat Raichu, že mi pomohl v neděli na hájence, kdy už jsem bohužel nebyl na oslavě výročí Morxovy oslavy, že se deka nakonec našla a je v pořádku, jen bych prosím se chtěl zeptat, zda někdo neviděl zelenou slošku s dokumenty ode mě, měl jsem jí u nástěnky na lavičce a když jsem odcházel tak jsem jí tam neviděl, jestli náhodou někdo jí někam jinam nepřemístil aniž jsem o tom věděl, protože jsem to zjistil až včera v neděli doma že mi chybí, bohužel dřív mě nenapadlo se po ní poohlédnout v taškách co jsem přinesl domů. Jinak nic dalšího nepostrádám, pro Vuka, který ode mě dostal 8 kusů 1,5 litrových nových jemně perlivých Mattoni, které jsem neměl v pátek jak využít, nebo je vzít s sebou, protože jsem šel kus hodinu pěšky od Hájenky až k třetí autobusové zastávce v Písařově, kde autobus jede do Šumperka aut. nádraží.


Za mě výlet povedený, až na víc opálená záda, jsem rád, že jsem se setkal s lidma které některé z nich jsem už dlouhou dobu neviděl (En-cu-kou, Blue Charizard a Scytherka atd.), a že pro příště bude ještě lépe a naplánují se nějaké i památky, nebo něco co by zaujalo většinu z nás z výletu za poznáním přírody a památek, aby měla většina krásné vzpomínky.

PS: kdyby někdo věděl něco o mé ztracené zelené složce s dokumenty, dejte mi prosím vědět, děkuji. Buizel



Моrx
モルックス
 
[124] Vložil Morx dne 02.08.2021 v 10:37:10, Odpovědět
IP hash: 1cb5d24e89d5d851

Stručné subjektivní hodnocení čundru:


Moc rád jsem všechny viděl, bylo to fajn. Zejména mě potěšilo, že si na nás udělali čas členové, kteří normálně už moc nejezdí, to bylo velmi příjemné shledání a doufám, že se budeme vídat více! :)


Co se týče hlavního průběhu, myslím, že to bylo převážně fajn. Osobně jsem si dobře pokecal i zablbnul. Každopádně z mého pohledu bylo ubytování ve 3 samostatných objektech dosti nešťastné. Přesně jak jsem předpokládal už dopředu, i zdánlivě malý rozptyl objektů snižoval ochotu účastníků se přesouvat. Zkrátka, když má člověk dobrou partu a co dělat na svém objektu, tak se snižuje jeho motivace jít na druhý objekt. A na objekt si logicky každý vybral právě ty lidi, kteří jsou mu z účastníků bližší, takže dobrá parta zaručena ^^;;;. Každopádně ve výsledku se stávalo, že ze Sudetky se ne vždy a ne všem ještě chtělo na Hájenku, protože byť to není daleko, je to dost kopec a pokud člověk má před tím/po tom jít nějakou túru, už si ten kopec rozmyslí. V "ubytování Písařov" zase měli násobně vyšší komfort než na Hájence a třeba i rozehráli nějakou velkou deskovku. Ve výsledku se pak ale k deskovkám tolik nedostali ostatní, kteří by třeba i měli zájem (na rozdíl od loňska, kde se u velké společné chaty a velké společenské místnosti lidi prostě točili). A ani opačně to nešlo, protože majitelé "ubytování Písařov" zase (z pochopitelných důvodů) těžce nesli, když se jim místo 8 ubytovaných po zahradě prohánělo 30 hlučících Pokémonů.


Další problém samostatných objektů bylo, že kdo na Hájence nebydlel, nepřijal ji tak úplně "za svou", ale choval se spíš jako v restauraci. Odpadky po stolech i po zemi, hromady neumytého nádobí atd. U lidí co na objektu bydlí je to podstatně snadněji řešitelné, protože ho prostě kdykoli lze nahnat "něco dělat," aby si odbyl svůj díl. Ale u těch, kteří jsou tam jen příleźitostně, to jde jen stěží a přichází s tím salva výmluv typu "ale já tu nikdy nic nejím ani nepiju, tak proč bych vám měl umývat nádobí, umývám ho ve své chatce".


Oslava si myslím, že se vydařila. Mrzí mě, že jsem nestihl připravit lepší proslov a hlavně prezentaci o historii Pokékomunity (v tomto ohledu se můžete těšit na čtvrtstoletní Pokéčundr za 5 let :D), ale nemrzí mě, že jsme nakonec nepřipravili celočundrové hry - vzhledem k rozkouskovanosti by to byla škoda potenciálu, alespoň to tak vnímám..


Jsem rád, že se zadařilo realizovat společný den na Hájence i společnou oslavu - děkuji. Děkuji také všem, kteří se aktivně podíleli - uklízeli, vařili, pekli, vozili pokémony auty atd. Nebudu raději jmenovat, protože jsem vše ani nepostřehl a nechci se nikoho dotknout tím, že bych ho vynechal :). Také jsem rád, že lidi bavilo DDR (a za tuto zábavu speciálně děkujeme Blue Charizardovi), vzhledem k reakcím zvážíme DDR i na další čudndry :).


Obecné mi přijde, ale možná je to jen můj subjektivní pocit, že poklesla "autoturistika", a nevozili jsme tentokrát na Xkrát hromadu lidí všude možně. Většina Vukovýletů se zvládla zorganizovat bez aut a vození více lidí se tak omezilo na noční vracení lidí na jejich objekty, případně vyzvédávání méně mobiliních. Je to ale můj subjektivní dojem, nevím, nakolik byli reálně zneužívání Lugia a Lugiak :D.


Závěr

Bylo to krásné, byla to nostalgie a jsem rád, že se nás sešlo tolik! Přesný počet lidí, co se protočili na čundru ještě spočítám, každopádně na oslavě jsem napočítal na společné fotce 39 osob (substitute nepočítám). Každopádně patrně to byla co se Pokémonů týče Hájenka poslední. S ohledem na výše popsané považuji za lepší ubytování takového typu, kdy budou na jednom místě (tedy přinejmenším v jednom areálu) zajištěny individuální potřeby všech účastníků a bude snažší trávit čas opravdu společně, resp. mísit skupinky.

A ať žije borůvková buchta :3


Nějaké to objektivní hodnocení čundru

Pilo se hrozně moc, celý den, celou noc...

Za čundr zmizelo celkem 150l limonády (3 velké sudy) a 90l piva (3 malé sudy). Reálně se propilo (pročárkovalo) 78 l piva (z toho 7l šlo na konci do petek) a načárkovalo se 84,5l limonády. Na oslavu paslo zdarma cca 45 litrů limonády :).


Celkové zúčtování (koho nezajímá, nemusí číst)

Pročárkovaných 78 litrů piva, tedy ztráta celkem 12l (tj. 3l na sud) odpovídá běžné spotřebě, s odhledem na to, že první 1l v trubkách se odtáčí "do kanálu" a že jsme nijak nehlídali hladinky ani u půllitrů, natož u třetinek. Odpovídá to, že každé pivo mělo asi O,51l, což naopak považuji za veliký úspěch a přesnost (3

Pročárkovaných 84,5l limonády je trochu horší (2 a kousek sudu, tj. cca 100litrů) bylo spotřebováno před oslavou. Nicméně to přikládám častému točení malých porcí (1,5dcl-3dcl) do hrnečků kde přesnost míry byla naprosto nulová.


Díky velmi poctivému čárkování piva se i přes nevypití 2 sudů zaplatila většina z půjčovného za pípu (naneštěstí jsem letos musel půjčovat) i za půllitry. Pokud by někdo chtěl dobrovolně přispět nějakým drobákem na výčep (celkem 2000Kč za půjčení), nebo na rozbité půllitry (50Kč za každý). Případné finanční přebytky použiji na nákup vlastního výčepu pro další akce :D.


VYÚČTOVÁNÍ

Prosím, ozvěte se mi ohledně finalizace plateb, sám se Vás budu snažit také postupně obepisovat. Zejména mám trochu zmatek kdo z těch, kteří bydleli mimo hájenku zaplatili příspěvek na oslavu. Příspěvek na oslavu byl v ceně 250,-, Hájenkáři ho měli zahrnutý v ceně ubytování, ostatní platili samostatně. Kdo jste tedy neposílal (případně neplatil osobně), prosím dopošlete. Za předpokladu, že příspěvek zaplatí všichni zúčastnění, uhradí se cca polovina skutečných nákladů na oslavu. Vyšší cenu jsem dávat nechtěl a zbytek jsem vzal tedy na svá bedra. Případné dobrovolné vyšší příspěvky neodmítám a už nyní za jeden takový děkuji Enderovi :)



Моrx
モルックス
 
[125] Vložil Morx dne 02.08.2021 v 11:17:56, Odpovědět
IP hash: 1cb5d24e89d5d851

Celkem se letos na Pokéčundru ukázalo celkem 43 účastníků (plus 3 psi), oslavy se účastnilo 39 lidí. <3

...pokud dobře počítám...

 

Zpráva byla změněna dne 02.08.2021 v 11:18:17



lisakVUK
[126] Vložil lisakVUK dne 02.08.2021 v 20:44:23, Odpovědět
IP hash: b329c159aaa68584

[124] Morx: K poznámce o asi poslední Hájence: Ano, skupina bohužel zestárla, leckdo již preferuje větší komfort než spaní ve spacáku v místnostech s větším počtem nocležníků, přidávají se problémy typu nespavost vs. chrápání atd.. Z tohoto důvodu je objekt jako Hájenka (nerozdělený na místnosti) nevhodný pro aktuální Pokéčundry.

Při počtu lidí, kteří byli nakonec na Hájence regulérně (nepočítám oslavu) ubytováni, bych já osobně Hájenku risknul. Problém je v tom, že dopředu nelze zjistit, kolik tam těch lidí nakonec bude.

Co se týká aut, za nás byla snaha zvládat, ale lide, pro které přece jen turistika není až tak vlastní, občas využívali ochoty Lugie je někam posunout, za což mu děkuji.

Co se týče vyúčtování nápojů, pošli mi prosím účet na Telegram.



[127] Vložil Lugiak dne 02.08.2021 v 22:41:13, Odpovědět
IP hash: 309745fd8a7916bc

Za sebe vím že až na cesty na nákupy "mé skupiny", cesty autem povážlivě klesly dokonce mi ani nikdo nevolal vprostřed noci že potřebuje svézt. Až na prvotní "Akci Nádraží", akci "z Kačenky létají účtenky (ehm pokemoni)" a "Zachraňte vojína Balíka", to bylo takřka bez výjezdů, pro zbytek skupin. Uvidíme co přinese příští rok.

Nerad to přiznávám, ale hájenka holt už není nic pro mě. Buď bych vychrápal spodek nebo by mi nahoře na půdě nedovolly usnout. Nehledě na to že bych musel narychlo sehnat spacák a karimatku, protože to co mám je leda na jedno noční nouzové přespání.

Ale buďme optimisté, letos nedošlo k žádné křepelkové aféře ( i když v jednu chvíli jsme k ní měli nakročeno) a většina hmotných i nehmotných věcí zůstala kupodivu v celku, více méně.

PS.: Zdá se mi to nebo se cesta na Hájenku začala měnit na testovací polygon na tlumiče?



Blue Charizard
[128] Vložil Blue Charizard dne 03.08.2021 v 21:28:03, Odpovědět
IP hash: 238d5ce3c86032fc

Já bych za sebe chtěl především poděkovat všem, kdo se letošního jubilejního ročníku zúčastnili. Pro mě to byl návrat po 8 letech a byť jen na dva dny a dva další večery, velmi příjemný. Ještě větší radost mám z toho, že si to náramně užil i Jindra ​(nově Blue Charmeleon), který stejně jako já vůbec nechtěl odjíždět :) Rád jsem potkal staré známé i o poznal nové.

S DDR na další čundry určitě počítejme, přinejmenším předat pady Morxovi nebo někomu z Brňáků s autem nebude problém. Když někdo stáhne nebo najde nějaké další písničky, hlavně pokémoní, bude o super.

Na příští ročník jsem sice avizoval, že se nejspíš nezúčastním, protože nový čerstvě vylíhlý Blue Charmander bude ještě moc malý.. ale po společném zhodnocení doma tomu nějakou šanci dáváme, protože týden na čerstvém vzduchu prospěje i těm nejmenším :)

Do té doby plánuju znovu uspořádat v Brně další kdysi poměrně častou 24hodinovou pařbu; díky ohlasům z čundru budu počítat s tím, že info vyvěsím i sem. Tak se budu těšit zase brzo na opětovné setkání aspoň s některými z vás :)



picture
[129] Vložil Buizel dne 04.08.2021 v 10:17:14, Odpovědět
IP hash: e618562097a0bb29

[124] Morx:

Chci poslat dobrovolný příspěvek 450Kč, napiš mi prosím do soukromé zprávy účet na který ti to Morxi Mohu poslat, děkuji. A ještě ohledně fotek, nemám jich moc, přesto mám nějaké fotky z Pokéčundru, z oslavy ne, protože jsem tam už nebyl. Buď je nasdílím soukromě pro tebe, nebo mi soukromě pošli nějaký odkaz, nebo podobně kde je mohu uložit, stačí mi napsat zde do soukromé zprávy.



...
[130] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 04.08.2021 v 14:19:22, Odpovědět
IP hash: b8fe1308a6357336

[128] Blue Charizard: mali pokemonci ♥



lisakVUK
[131] Vložil lisakVUK dne 05.08.2021 v 00:30:21, Odpovědět
IP hash: b329c159aaa68584

[128] Blue Charizard: [127] Lugiak: Nahrál jsem vám na PJZ avatary ze zálohy, neboť vaše odkazy nefungovaly (u Blua ještě odkaz vyvolával login na live.com)...



Blue Charizard
[132] Vložil Blue Charizard dne 05.08.2021 v 06:30:04, Odpovědět
IP hash: 238d5ce3c86032fc

[131] lisakVUK: Díky Vuku :) Všiml jsem si, ale už se mi to pak nechtělo večer řešit.



[133] Vložil Lugiak dne 08.08.2021 v 22:05:55, Odpovědět
IP hash: 309745fd8a7916bc

[131] lisakVUK: Díky, pořád sem zapomínal to přesunout někam jinam.



Моrx
モルックス
 
[134] Vložil Morx dne 09.08.2021 v 15:08:40, Odpovědět
IP hash: 4b3dd2581dcf5292

Prosím kontaktujte mě kdo jste na čundru fotil nebo natáčel - rádi bychom zkompletovali všechny fotografie - kvůli reportu, i kvůli zpřístupnění fotografií a videí ostatním účastníkům.



Aige
[135] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 15.09.2021 v 09:22:12, Odpovědět
IP hash: f0a063a08ce2dcad

Prosím vás, kdy bude fotoreport?



lisakVUK
[136] Vložil lisakVUK dne 16.09.2021 v 10:20:19, Odpovědět
IP hash: eec184fb2a861f66

[135] : To je dobrá otázka. Odpovědět by ji mohl Morx. Když mi předá výběr fotek, já provedu nahrání na web.

Alespoň společnou fotku by to chtělo v dohledé době..



Моrx
モルックス
 
[137] Vložil Morx dne 18.09.2021 v 09:27:36, Odpovědět
IP hash: ce9796557e4b9be

Fotorepirt čeká až mi dodají fotky všichni kdo fotili :D. Společné fotky budou během září :).



lisakVUK
[138] Vložil lisakVUK dne 30.09.2021 v 18:14:51, Odpovědět
IP hash: eec184fb2a861f66

Tak zatím alespoň slíbená společná fotografie. Naleznete ji TADY.



Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.


Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky