Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Fórum

SPOILER - informace vykradené z dema S/M

[1] Vložil scyther-grovyle dne 25.10.2016 v 23:01:00, Odpovědět
IP hash: c4e6ad1744d75407

Moderátor upravil zprávu dne 01.08.2025 v 08:08:25

Příspěvky 34 – 53 z celkem 53. Zobrazit vše.

John Beak
the Nearly Ultimate One
Trolling je umnění | Design Your Universe
John Beak's Website | PokéSport (VGC)
[35] Vložil John Beak dne 31.10.2016 v 22:37:13, Odpovědět
IP hash: 6a9b985f168657f5

Ad herní série:

Já se naučil nemít žádná očekávání, protože je lepší být překvapený příjemně, než zklamaný. Videohry stejně jako jiné umělecké formy tvoří lidé a ti se vyvíjejí, takže ji přirozené, že se bude vyvíjet i obsah. Taky mám rád pár specifických věcí a vracím se k nim, i když už třeba nejsou aktuální. Ale je mi jasné, že nemůžu očekávat, že všechno do budoucna bude mít kvality těch mých oblíbených věcí. Jen proto, že vznikne něco nového, nepřestane existovat dobré staré. A i kdyby (vypnuté servery u onlinovek), vzpomínky mi nikdo nevezme.

Ad mluvení za ostatní:

Jen proto, že někdo něco napíše, se to nestane pravdou. Když někdo tvrdí, že "všichni" něco, jedná se o generalizaci a je to automaticky potřeba brát s nadhledem. Neznamená to doslova všichni, ale dodává to jejich sdělení důraz a/nebo citové zabarvení.

P.S.: Hezký offtopic.

[36] Vložil ajvín dne 01.11.2016 v 16:01:16, Odpovědět
IP hash: a4a7a4322a1b9489

[33] Gimic: Heh, já jsem si ho jenom dobíral, nic víc. Opravdu je mi jedno, zda si tu hru koupí nebo ne, já si ji kupuju určitě.

Quar1995
[37] Vložil Quar1995 dne 03.05.2025 v 02:08:19, Odpovědět
IP hash: 10dfddb3afc8db53

Zajímavá teorie! Osobně si myslím, že je to velmi možné. Game Freak určitě ví, jak se dají informace o hrách vyzradit, a možná je to součástí jejich marketingové strategie. Záměrné "úniky" modelů pokémonů a dalších informací mohou skutečně vytvořit napětí mezi fanoušky a přilákat větší pozornost. Pokud by to tak opravdu bylo, byl by to chytrý tah, který by využil undergroundového charakteru komunity, která se na těchto leakách podílí, a přitom by to neodhalilo klíčové detaily hry.

Takový způsob "neoficiálního" odhalování by mohl vytvářet zajímavý buzz a pomoci hře získat více publicity. V dnešní době, kdy se hodně děje online a fanoušci se stále více podílejí na vytváření hype kolem her, by to mohlo být opravdu povedené PR. Každopádně by to byla skvělá ukázka toho, jak je možné pracovat s komunitou a využít i méně tradiční metody.

A pokud už chcete využít svůj čas zábavně, určitě se podívejte na [...] kde si můžete užít skvělé bonusy a sázet na různé sportovní události!

Moderátor upravil zprávu dne 05.05.2025 v 13:50:07

img
[38] Vložil Terjón dne 03.05.2025 v 06:39:39, Odpovědět
IP hash: xd77cb0d06ba08c68

[37] Quar1995: Nečekal jsem, že PJZ navštíví něco horšího než slim but here we are

Aura is...

...with me
[39] Vložil Ash493 dne 03.05.2025 v 18:12:11, Odpovědět
IP hash: 2e0180dcef113e09

[38] Terjón: Aspoň je to jenom scam a ne nepochopitelná snůžka keců.

lisakVUK
[40] Vložil lisakVUK dne 05.05.2025 v 13:51:09, Odpovědět
IP hash: b9199992f926c622

[37] Quar1995: Nevyžádané odkazy na cizí weby jsou proti pravidlům webu, smazáno.

picture
[41] Vložil Buizel dne 08.05.2025 v 19:30:49, Odpovědět
IP hash: xa792c26cb45515

[31] Dratini 31.10.2016 v 22:17:51:

Já musím také zde něco napsat, i když se s některými setkávám mimo tuto stránku s lidmi co zde jsou občas na nějakém srazu, Pokémoni mi posledně moc štěstí ani radost nepřinášejí.

Dratini: Dal jsem ti dárek - Dratini nový plyšáček 30cm, není to zas tak dlouho a myslím pořád na různé lidi (s kterýma se občas vídám), dal jsem i své umělecké tvorby třeba Ashelince a to 1,5 metrů velký Latias a dokončil plně ho, plyšáka v podobě postavy kterou má ráda a tvořím i dál. Za život jsem toho i udělal hodně, daroval hodně nejen do Retroherny, ale největší problém je čas v této současnosti a cestování rovněž z velké dálky, musím hodně pracovat v práci dle svého zdravotního stavu, Ashelinka měla nějaké problémy a uzavřela rok dveře u mě a nijak nebylo možné s ní komunikovat, teď snad možná na Animefestu jí potkám, nezaručuji si to. Je to i s jinýma lidma, John Beak a ostatní jiní co nemají čas jako za starých časů se už nevídají osobně, já popravdě přestal hrát hry úplně, seriály to ani nemám šanci kde se podívat, karty ani nic jiného není čas. Celkově kdysi jsem měl rád Pokémony hodně - byli populární a hodně lidí je mělo rádo, jiní zas kvůli novince a vzniku v tom i nadšení pro Fanoušky, ale to jsem byl ještě mladík a měl hodně času a byla dobrá doba, teď cítím nejen stáří ale i málo času, hodně práce a jsem hodně sám na všechno, cítím se dost utahaně. Nechci podrobně zas vysvětlovat, pokud by to někdo chtěl, možná vysvětlím víc. V životě je pro mě moc důležitá věc a té se říká "pravda", ale s mírou, co je rozumný a taky jak komu. V životě mě potkala jedna věc a to myšlenka - "Vyrob si to, po čem toužíš, i když to není hned."

Nejsem z velkého města a internet ne všude je tak dobrý v České Republice, nedají se využít možnosti ani her pokud to nejsou velká města a to pochopí ten, kdo pozná lokalitu místa kde i v tomto čase jsou velké výpadky a není to vesnice, ale malé město, třeba na Moravě. Mám tyto nevýhody.

Pokémon company potřebuje vydělávat a posledně jsou to překupníci různého zboží za drahé peníze a to platí i v České Republice, v poslední době ale mají velmi mizernou podporu pro své zákazníky nejen na internettových obchodech ale i na eBay, kde všude vrací jen peníze a nedávají lidem jiné možnosti a vysloveně rychle nutí zákazníky vracet zboží, nepomůžou a neuznávají chyby svých produktů dle skutečné pravdy, a to není jenom o hrách. Já už mám jiný směr a ten nemohu tady napsat, ale pořád mi je to mnohem milejší a má to hodně do sebe, i když tolik času nemám a jde to u mě pomalu, přeci jen přesvědčili mě - skvělá podpora.

Pokémony mám i tak stále rád, ale už to není jako když mi to bylo milé za starých časů před 20 až 30 lety, tady Vuk také nehraje jen Pokémony i když bych někdy rád sedl ke stolu s ním ke kartám a nejsem v tom dokonalý, on hraje výbušná koťátka a jiné stolní hry a já už od něj dlouho Pokémony neviděl v kartách, ale pro zábavu bych i sedl. Utrácet za to už vůbec neutrácím, to mě trošku víc přináší štěstí nehonit se kolem Pokémonů, něco tvořit, tím tady začnu je mě milejší. Snad mě tedy pochopíte.

img
[42] Vložil Terjón dne 08.05.2025 v 20:21:29, Odpovědět
IP hash: x8db254bb14dea609

[41] Buizel: Souhlasím, že je lepší hrát výbušná koťátka než Pokemony. Štěstí v Pokemonech nemusí vůbec souviset s utrácením. Já jsem třeba Rakeťák a tak si pokémony kradu.

Je moc hezké, že vyrábíš spoustu věcí. Máš nějakou stránku, kam bys nahrával fotky svých výrobků? Určitě by se všichni rádi podívali. Můžeš je třeba nahrát na https://fanart.pikachu.cz

img
[43] Vložil Dratini dne 08.05.2025 v 21:05:01, Odpovědět
IP hash: x6f4a42c58485bbeb

Ahoj, Buizele.

--

Myslím, že jsem to říkal přímo na sraze, ale rád to zopakuju: za plyšáka moc díky.

--

Reagoval jsi na zprávu, co jsem psal 9 let zpátky - to už úplně není aktuální. :) Jak píšeš, byla jiná doba, já tehdy byl student a byl jsem do pokémonů víc nadšený a měl na ně víc čas. Teď chodím do práce, mám v životě jiné priority. Na sraze se chodím spíš oderagovat a pokecat s kamarády, než řešit pokémony.

--

Zvážil bych udělat to, co píše Terrion - pokud trávíš hodně času ve svém životě výrobou plyšáků, určitě stojí za to se o to podělit s ostatními - nahrát někde fotku a tak. (i když si myslím, že na fanart Pikachu už moc lidí nechodí, zkusil bych prezentaci jinde, mimo polomrtvé PJZ a Pika). Myslím, že jsi mluvil něco o tom, že bys na AnimeFestu udělal workshop na téma jak se vyrábí plyšáci. Jak jsi v tom pokročil? Nebo si tam zkus někdy udělat stánek a plyšáky prodávej. Vydělal bys na tom a potkal třeba nové lidi, co mají zájem o pokémony. :) Chce to ale organizátory kontaktovat dlouho dopředu, třeba měsíc dopředu je málo.

--

O Pokémon Company toho moc nevím, tak třeba zareaguje někdo jiný. ^^

--

Mrzí mě, že na tebe v životě doléhá únava. Nejlepší je asi mít v životě nějaké věci, na které se člověk těší (nemusí to být vůbec pokémoni), to pak dodá nadšení a sílu překonat i ty náročnější dny, kterých je v životě hodně.

--

Měj se fajn.

Zpráva byla změněna dne 08.05.2025 v 21:09:15

picture
[44] Vložil Buizel dne 09.05.2025 v 00:01:47, Odpovědět
IP hash: x5655f0422affe76a

[42] Terjón :

Až budu doma, něco určitě nahraji, ano. Já nikdy nekradl a chápu tvé přirovnání k Rakeťákům a jen jako. :D.

lisakVUK
[45] Vložil lisakVUK dne 09.05.2025 v 01:25:52, Odpovědět
IP hash: dc15a8804388b4bf

Pokémoni pro mě nejsou rozhodně spojení už tolik s komerčními aktivitami Ninteda/Poke Comp. atd.. Je to něco, co nás spojilo, často jsou stále tématem části našich srazů (např. hrajeme "hádání Pokémona", kdy si jeden nějakého myslí a ostatní mu kladou dotazy na které dostanou odpověď ano/ne a tak snaží uhodnout jakého). Že se hrajou jiné deskovky, než Pokémoni, je zejména proto, že času je málo a když už se rozhodneme si zahrát, chceme se hry zúčastnit všichni. A např. PTCG hraje jen dvojice. Takže obecně volíme hry pro větší počet hráčů které netrvají příliš dlouho a nevyžadují žádnou složitou přípravu.

Jinak nejsem nadšený z toho, že Nintedo jde cestou přdávání dalších a dalších "příšerek". U prvních 3 generací byla ještě šance pamatovat si všechny, ale s každou další nejen že si už všechny Pokémony nevybavím, ale u posledních generací si už nepamatuji ani jejich jména, prostě je jichh už MOC. Nicméně novou hru si vždy koupím a zahraju a je to asi to jediné z komerčních věcí co mě drží. Seriál pro mě skončil s Ashem v hlaví roli, Pokémoni bez Ashe prostě pro mě jsou již neco jiného a času je málo než abych to sledoval.

Buizel: Jinak k tomu co píšeš, já vím jak to myslíš (konec konců si často voláme) ale někdy spojuješ více přímo nesouvisejících věcí dohromady, tedy PokéComp + to že překupníci na eBay (což už je "bazar" nezávislý na původním prodeji) něco nabízejí předraženě nebo lžou o stavu a kvalitě atd.. + to že bys raději viděl Pokémony v jiné podobě než hry, karičky + seriál - což je ale pro Nintento právě to kolem čeho se to od začátku točí a vše ostatní je už spíš jen druhotné. Holt člověk se nemůže trápit že svět není takový jak by si on přál, buď se s tím musí smířit, nebo se může sám snažit nahradit to co mu chybí vlastní tvorbou - což ty se snažíš a docela ti to jde a přeju ti, abys dosáhl toho, co sis předsevzal.

Zpráva byla změněna dne 09.05.2025 v 01:26:59

picture
[46] Vložil Buizel dne 09.05.2025 v 03:22:26, Odpovědět
IP hash: xf65d227ab2cacdcd

Já to mám těžký. Vám se to řekne, ale třeba zde píše Dratini: "Zvážil bych udělat to, co píše Terrion - pokud trávíš hodně času ve svém životě výrobou plyšáků, určitě stojí za to se o to podělit s ostatními - nahrát někde fotku a tak. (i když si myslím, že na fanart Pikachu už moc lidí nechodí, zkusil bych prezentaci jinde, mimo polomrtvé PJZ a Pika). Myslím, že jsi mluvil něco o tom, že bys na AnimeFestu udělal workshop na téma jak se vyrábí plyšáci. Jak jsi v tom pokročil?"

Inu, hodně teď věnuji času dokončení kostýmu nebo spíš dvou kostýmů a to bylo opravdu plánováno jako první než něco prodávat byla jen teorie, tedy kostým, který chci na Animefestu vyzkoušet a zjistit malé nedostatky které se ukážou v praxi, problém je největší ubytovna a tahat tam materiály na tuto práci ať již výrobu čehokoli, je to strašně daleko od domova a možná to nevíš, přes dopravu ať již je to vlak nebo autobus je zakázáno víc jak dvě zavazadla nepřesahujících rozměrů. Mám sice chatku, ale není hotová a letos bych moc rád to dokončil a snad nepřijde nemoc nebo něco do cesty, to nikdo neví (i Covid přišel nevhod a náhodně a měl jsem ho taky), už jsem zažil toho hodně za svůj život a stává se tak, když to někdy člověk nechce a neočekává to.

Já teď nevyrábím Pokémony (pokud by se někdo našel a chtěl mi s tím pomoci ohledně Pokémonů a udělat si také potěšení nejsem vůbec proti, ale zatím jsem na tom sám), pracuji teď tento rok na Šmoulích kostýmech, a chci zapojit i do toho Jarka, ten souhlasil, akorát chybí mě to domácí prostředí abych nemusel tahat materiál neustále někde na ubytovnu a domů týden co týden. Vše najednou se nedá udělat, proto chci letos zkusit nějaký kostým, ohledně Pokémonů - tady stejně nikdo není kdo by chtěl jít mou cestou a přidat se, nebo snad ano? Zatím jsem doposud nikdy nic nevyráběl ať se jedná cokoli pro peníze (to nebylo a není zatím) a to tu opravdu musím napsat, nestalo se tak, nevím tedy zda co píšeš je moudrý nápad, já doposud na nikom nic nevydělal a vše bylo jako dárek vždy zdarma. Ta výroba by nebyla nic jednoduchého a jak říkám, nevím zda je to dobrý nápad, chce to pevné prostředí. Pokročil jsem ve výrobě kostýmů a to chci také vyzkoušet ale jde to pomalu s tím jak jsem více na ubytovně, bohužel jsem na to zcela sám a nevím kdo by měl to se mnou zájem tvořit aby byla radost z obou stran.

Přednáška na téma - Jak se vyrábějí plyšáci není špatný téma, ale chce to víc času a připravit si to, toho se mi teď nedostává tolik, nemám za svůj život nějaké větší volno nebo prázdniny. Klidně se mě zeptej a já ti odpovím. Ty akce jako je Animefest a podobně jsou hodně ode mě daleko, to budu mít problém to převést a vlakem to nějak moc nejde.

Dále Dratini píše: Nebo si tam zkus někdy udělat stánek a plyšáky prodávej. Vydělal bys na tom a potkal třeba nové lidi, co mají zájem o pokémony. :) Chce to ale organizátory kontaktovat dlouho dopředu, třeba měsíc dopředu je málo. (Možná do budoucna, musí se to zvážit zda to je vůbec dobrý nápad a byl by vůbec zájem).

picture
[47] Vložil Buizel dne 09.05.2025 v 18:22:10, Odpovědět
IP hash: x2a882ddef5631d09

Vukovi: Omlouvám se, že jsem téma umístil do tohoto spoileru, proto se omlouvám a vytvořím zde pak vhodné nové téma vhodné i k Pokémonům. Ohledně Animefestu, Šmoulové byly jednou v přednášce a když tak bylo patří i k Animefestu, i když to není Manga. Pokemony vyrábět budu, letos ke konci roku mám o to zájem, mohlo by to vyjít a rok a půl to mám v plánu předem.

Tak nechávám zde už prostor k původnímu spoileru k původnímu tématu, můžete zase psát k tématu které je zde na začátku.

...
[48] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 13.05.2025 v 22:39:24, Odpovědět
IP hash: xc7a054085bb31e31

me Buizel vzdy prakticky rozbreci, jsem uz taky asi prilis stary... .\

picture
[49] Vložil Buizel dne 26.08.2025 v 09:49:12, Odpovědět
IP hash: x7043e16c32261f53

[48] Vložil/a anonymní uživatel/ka:

To mě tedy ne, spíš brečím, když mi někdo užírá čas, různé shánění a nakonec reklamace zboží, dále nechutné cestování vlaky a trápí mě hodně věcí, které neumím opravdu vyřešit. :( Snažím se co nejvíc, nejde to, teď doktoři a většina dovolené v tahu za doktory náhradou času jejich návštěvy. Nenacházím už žádné řešení jak vyřešit tyto problémonvé situace s časem. Tohle mě rozbrečí víc. Jsem rád že Buizel tady je.

picture
[50] Vložil Buizel dne 26.08.2025 v 10:00:03, Odpovědět
IP hash: x7043e16c32261f53

[43] Vložil Dratini dne 08.05.2025 v 21:05:01 :

K tomu něco napíšu

Nebo si tam zkus někdy udělat stánek a plyšáky prodávej. Vydělal bys na tom a potkal třeba nové lidi, co mají zájem o pokémony.

Inu, zřídit stánek a prodávat plyšáky domácí výroby je už byznys, na druhou stranu nikdo krom domácích pletených Pokémonů tam nikdo domácí ručně vyrobené plyšáky neprodává, ten stánek a to místo nebude zdarma, také se musí předem zaplatit, ale jde především o to, že je tam už hodně prodejců originálních japonských plyšáků co prodávají s počtem sto a více kusů, a k tomu i hrníčky a jiné zboží i s Pokémonní tématikou. Zatím se mi to nevyplatí, ale pokud bych vyřešil nyní svůj problém s časem a cestováním, za toto nic nemohu slibovat, protože to vyřešený není, bych mohl udělat jinou věc, která by mohla splňovat jisté podmínky a nenarušil bych autorská práva původního majitele, s tím že prodávat nezačnu, nikdy jsem ani neprodával, a jsou tam tací co své Pokémony jen vystavují, teď nebudu psát o tom jakou vůbec verzi bych plánoval, ale toto by reálné bylo pouze za předpokladu mít ten čas.

img
[51] Vložil Terjón dne 26.08.2025 v 10:13:04, Odpovědět
IP hash: x194075c53a77d770

[49] Buizel: Mě vždycky rozbrečí krájení cibule :(

Ale pořídil jsem si na ni elektrický kráječ jménem chopper a tak už mě nerozbrečí vždycky, ale jenom někdy, třeba když nepoužívám ten elektrický kráječ jménem chopper. Nechtěl bys to taky zkusit? Nemyslím tím ten elektrický kráječ, ale pokud brečíš při krájení cibule, tak doporučuji elektrický kráječ. Ale myslel jsem jako nějakou okliku, jako je elektrický kráječ pro krájení cibule, když člověk brečí při krájení cibule. Nějaké konceptuálně podobné řešení.

Taky jsem rád, že tady Buizel je.

And tonight we can truly say...
[52] Vložil CoolGrovyle dne 26.08.2025 v 10:32:00, Odpovědět
IP hash: f9361f98461d6f6d

[50] Buizel: Na AF moc nezáleží na tom jak moc "oficiálních" produktů tam je, ba naopak je tam spoustu stánků, které mají ručně dělaný nebo neoficiální merch a daří se jim dobře. Oficiálnost zboží je zcela nerelevantní v tomto případě, záleží jenom na tom, jestli se tvé zboží bude lidem líbit. A pokud ano, pak má smysl to dělat. A pokud to někdo víte lépe než já, opravte mě, ale z mé vlastní zkušenosti se na AF prodává skutečně mnoho produktů, které oficiální štempl od vlastníka obsahu fakt nemají :).

lisakVUK
[53] Vložil lisakVUK dne 26.08.2025 v 15:53:06, Odpovědět
IP hash: xca5f45a4f83a99aa

Nevím jak to je přesně na AF, ale na Advíku před lety (když se konal ještě v OC Zahrada na Chodově) chtěli za pronájem stánku, stolu nebo obecně nějakého místa, kde bylo možné vystavit "zboží" dost tučný poplatek. Takže kdo si nebyl jist, že se mu to prodejem zaplatí a ještě vydělá, neměl důvod si to pronajímat.

Jinak oficiálnost (povolení majitele značky) podle mě u jednorázových prodejů fanouškovsky vytvořených věcí v počtu jednotek kusů (navíc když každý z nich je unikát, neboť jsou vyráběny ručně) netřeba podle mě moc řešit. Asi by to i tak ze zákona mělo nějaké povolení mít, ale takovéto malé příležitostné prodeje, nikdo řešit nebude. A neměl by tě řešit ani finančák, jinak kdybys to provozoval jako živnost, musel by sis vézt účetnictví a i když bys s malým profitem neplatil žádné daně, ta "administrativa" je otrava.

Jinak ovšem jednotlivé kusy můžeš zkusit prodat i na Aukru atd.. tam nehrozí nic, pokud tam nenappíšeš, že to vyrábíš na zakázku za účelem prodeje.

img
[54] Vložil Terjón dne 26.08.2025 v 16:58:38, Odpovědět
IP hash: xff4eb1db5cb9fa3a

[53] lisakVUK: fler.cz je případně platforma, kde u nás lidé prodávají ručně dělané věci. Mezinárodní je potom etsy.com

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2025
Webdesign by Akela Taka 2001-2025
Novinky
Credits Novinky