Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Jack, mistr pokémonů

1. Odchod z domova + 1. pokémon

Jednoho rána se Jack, probudil s neobyčejným nadšením, protože tohoto dne s měl vydal na svou cestu za pokémony. Oblékl se a rychle běžel k profesorovi. Když tam dorazil, byli už jeho dva budoucí soupeři na místě a měli své pokémony. Jeden z nich se jmenuje Tom. Jack a on se nesnáší už od mala a oba doufají, že to tomu druhému v lize (pokud se tam vůbec dostane) pořádně nandají.

Na Jacka zbyla Chikorita. Jack si tedy zabalil a vyrazil. Když šel lesem směrem k nejbližšímu pokémonovému stadionu každý den se svým pokémonem trénoval. Pátého dne před sebou najednou uviděl žlutý ocásek nějakého pokémona ve tvaru blesku. Když přišel blíž, poznal, že to je pikachu. Zaradoval se, že si chytí nového pokémona. Vypustil tedy ihned chikoritu na zápas:

Chikorito, Listovou břitvu.

Pikachu se však pomocí ocásku vymrštil a použil proti chikoritě bleskový útok.

Chikorita se najednou vymrštila šlehavým útokem do vzduchu a ovinula pikachu.

Jack se sice zaradoval, že se chikorita naučila nový útok, ale jeho radost jaksi nebyla příliš trvalá, protože pikachu použil bleskový útok.

Chikorita byla velmi zesláblá, ale přesto chytila pikachu do šlahounů a dřív než stačil cokoliv udělat, hodila ho vší silou na strom.

"Chikorito, vrať se," řekl Jack a vzápětí už házel pokéball po pikachu, který už neměl sílu se bránit.

Morx
  Zpět na seznam povídek Pokračování >>
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky