Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Travní zvěřinec
(The Grass Menagerie!)

Konečně se Ash, Brock a Dawn dostali po dlouhé době na již otevřený stadión, který je tentokrát obklopen travními typy Pokémonů již známé trenérky, s kterou se tak i Ash setkal v minulém díle v historickém muzeu s adamantovou koulí.

"Vítejte na stadiónu Etherna", zdraví ho tak Gardénie a rovnou ho vyzývá svými uspokojivými větami již k druhému zápasu na jejím stadióně, neboť poprvý to s ním nedopadlo dobře. Ash si ale tentokrát dost věří, že vyhraje hned na poprvý, a nebál se to ani říct nahlas před samotnou vyzývající trenérkou. Využije tak Ash své zkušenosti z předchozích zápasů a podaří se mu získat již další odznak? Nechte se překvapit.

Bohužel i tady jako vždy se hned na začátku objevují i naši známí padouši "Rakeťáci", kteří sledují Ashe a jeho Pikachu z venčí z velkého okna tohoto obrovitýho stadiónu. Určitě mají zase něco za lubem. Rozhodně ano! Chtějí pro změnu ukrást tentorkát ashovýho Pikachu, ke kterému se chtějí ze spodní částí stadiónu prokopat.

Začíná tak zápas mezi Ashem a Gardénií. Pravidla jsou již stanovena, smí se použít pouze třech Pokémonů na obou stranách a vyzyvatel může s touto výjimkou i své Pokémony během bojového utkání měnit. Prohraje ta strana, která bude mít poraženého posledního Pokémona. Ash si první zvolil Staravii. Pokémon, kterého si Gardénie vybrala je Cherubi, a hned začíná útočit slunečním paprskem. Ash se ale jako vždy brání vyhnutím a nasazuje křídlový útok. Gardénie se rovněž vyhýbá jeho útoku a podruhé volí stejný útok, ale to nepočítala s tím, že k útoku potřebuje záři ze sluníčka, která se náhle ztratila zastíněným mrakem na obloze. Nabíjení tak bude o něco déle trvat. Nezbývá než změnit na jiný útok, kterým je kouzelný list. Ash má málo času, takže se musí útoku vyhnout. Staravia nakonec svým rychlým stoupáním nahoru útok minula. Ash má teď eso v rukávě a může si zvolit svůj další útok. Jenomže. Ash chce, aby Staravia šla pomalu zpátky, a tak letící dolů dostala ještě šanci na útok a znova volí svůj křídlový útok. Cherubi, kterou má trenérka stadiónu, dává příkaz k vyhnutí a nastavuje svůj protiútok, jenomže to nepočítala se sluneční září, která vyšla pod schovaným mrakem.

Pokračování příště...





Stadión města Etherna plný zelení A začíná Cherubi Ash s Pikachu na stadióně


Buizel
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky