Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Potíže s Kecleony!
(The Kecleon Caper)

Ash a přátelé pokračují ve své cestě za pokémony, když tu jim nad hlavami přeletí vzducholoď. Tu sledují až na nedaleké letiště. Tam zjistí, že dvě slečny na palubě mají problémy s kecleony – pokémony 3.série, kteří umí splynout s pozadím a je vidět pouze jejich pas. Tito pokémoni byli velice nemocní a na letišti sháněli doktora. Pokémoní středisko bylo příliš daleko. Brock se nabídl jako pokémoní chovatel, že má léky. Když zahlédl krásné slečny, tak se jako obvykle zamiloval. Pokémony skutečné uzdravil.

Jenže mezi tím se na palubě objevili Rakeťáci, kteří chtěli loď vykrást. V kajutě slečen vśach byli kecleoni a ti Rakeťákům vzali šperkovnici, kterou chtěli ukrást. Kdyź se o ni prali, přišla tam obsluha a oni tudíž zdrhli. Totéž se odehrálo u staršího muže, kde se ale jednalo jen o lékárničku. Slečny, Brock, Misty, Ash, Pikachu je šli hledat. Rakeťáci dělali to samé. Kecleoni však vždy zmizeli, nebo je nějak přelstili. Ke konci, když je Rakeťáci skoro měli, si přehazovali krabičky, až nikdo nevěděl, kde která je. Nakonec je však lidé obklíčili ze vzducholodi a jejich trenérky jim řekli, že se nezlobí.

Rakeťáci se pokusili o zápas, který samozřejmě prohráli. Krabičky se vrátí do správných rukou a trenérky odlétají. Brock to těžce snáší.

--- V tomto díle se poprvé objevili pokémoni třetí série!---

The End
Konec…



Morx
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky