Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Na horách
(Mountain Time)

Naši hrdinové jsou v horách a Ash se jde s pikachu proběhnout. Najednou Ash zahlédne lediana a rozhodne se ho sledovat. Cestou je však zastihne silný vítr, který způsobuje pidgeotto, protože trénuje lediana do horské služby proti silným větrům Ash a jeho přátelé se skamarádí s chlapcem, jehož otec ho trénuje do horské služby. Chlapcův otec odejde a pak přiletí Rakeťáci, kteří vysají pikachu a togepiho. Díky silnému větru se však s balónem narazí na skály a balón se zničí. Pak spadnou na výčnělek za skály, kde se rozbije schránka s pikachu a togepim. Pak se ale výčnělek zlomí a všichni padají a mlátí se o jiné kusy trčící skály. Nakonec skála skončí na úzkém a vysokém kameni, kde musí udržovat rovnováhu. Jednou spadnou, ale togepi vše vrátí do pořádku pomocí metronome. Rakéťáci se pak s kamenem klidně naklánějí, protože si myslí, že se jedná o sen.

Mezi tím naši hrdinové zdolávají skáli, aby se dostali ke svým pokémonům. Pomáhá jim v tom chlapec z horské služby. Nemůžou po cestě, protože ji zasypalo kamení a kamení a přelézt to nemohou, protože každou chvýli nějaký kámen spadne. Musejí to tedy vzít přes hory. Když lezou po žebříku urve se provaz, za který byl přivázaný a chlapec pak s pomocí lediana a Ashova noctowla vytáhnou naše přátele ven. Pak se rychle dostanou k rakeťákům. Ledian pak musí za kámen přivázat provaz a za silného větru vynést síť, všechny do ni nabrat a pomalu síť spouštět po provaze dolu. Kámen však spadne a přetrhne provaz. Ledian ale síť udrží a snese dolu. Nevděční Rakeťáci však znovu ukradnou pikachu a togepiho a chtějí utéct. To už ale našim kamarádům přispěchá na pomoc chlapcův otec a rakeťáky porazí.

Potom vyjdou hvězdy a ledianovi skvrny se rozzáří, což znamená, že je dobře vytrénovaný a tak se chlapec stane právoplatným členem horské služby.

Pokračování příště…



Morx
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky