Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Pavučinový útok
(Spinarak Attack)

Naši hrdinové dorazili do města. Hned na začátku byli chyceni do sítí Spinaraka, policejního Pokémona. Byli zprvu podezřelí, že jsou ti, které ve městě hledají, ale nakonec je pustili. A navíc vysvětlili, o co vlastně jde:

Kdysi před lety žil ve městě zloděj. Měl svého pomocníka Meowtha, který mu vždy pomohl utéct, jelikož policii popletl svým útokem Výplata. Policistka Jenny ho tenkrát dopadla pouze díky svému pavoučímu Pokémonu Spinarakovi. A nyní se tu opět objevil podobný zloděj, nespíš se za něj vydává... když to Ash slyšel, nabídl se, že pomůže s pátráním - zvláště poté, když ho policistka Jenny chválila, jaké o něm slyšela pěkné věci, jak už dříve pomohl dopadnout zločince. Měla na mysli návrat Totodila profesoru Elmovi. A tak všichni začali pátrat.

Mezitím se na scéně objevili Rakeťáci. To oni byli ti "pavoučí zloději", po kterých všichni pátrali! Chtěli být slavní, a tak se chtěli rovnat zlodějské legendě. James kvůli tomu musel obětovat i své těžce nasbírané zátky od lahví, které použil na matení nepřátel, protože Meowth Rakeťáků se, jak známo, útok Výplata ještě nenaučil. Pár prvních loupeží se Rakeťákům zdařilo, a tak si začali věřit. Nyní se chystali udělat další věc podobnou jejich vzoru, dávnému slavnému zloději, a to napsat dopis tomu, koho okradou. Napsali, kde přesně a v kolik hodin ukradnou vzácný pohár.

Když majitel poháru dostal dopis, ihned zavolal policii. Moc se o svůj drahocenný předmět bál. Policie společně s Ashem a jeho přáteli obklíčila celý dům. Spinarak upletl obrovskou síť, Ashovi Pokémoni byli schovaní všude po zahradě. Teď stačilo počkat do půlnoci na zloděje.

Půlnoc pryč, zloději nikde. Majitel poháru už se radoval, že předmět zůstal nedotčen, a tak pozval "zachránce" na malou večeři. Na vozíčku jim přivezl úplnou hostinu! To si samozřejmě Ash nechal líbit. Když už téměř vše spořádali, zloději se objevili. Hned odvykládali své motto. Všichni se samozřejmě divili, jak je možné, že se Rakeťáci dostali do budovy, když ji celou obklíčili, a hlavně, proč se neobjevili už o půlnoci, jak psali... Rakeťáci dali hned odpověď: Celou tu dobu byli schovaní na půdě, schovali se tam už, když doručovali ten dopis! A co to opoždění - no, Rakeťáci samozřejmě usnuli :-)

Teď zbývalo ukrást pohár a zmizet. To se Rakeťákům skoro povedlo, vmžiku byli v balónu a letěli pryč - tedy, tak dlouho, dokud nenarazili do Spinarakovy sítě. Nyní Ash zaútočil svými Pokémony. Nejprve Squirtle, pak Bulbasaur - který udělal do Rakeťáckého balónu pěknou díru - a nakonec Charizard... ale ne, jeho oheň přepálil Spinarakovu síť a vypouštějící se balón nabral obrovskou rychlost směrem pryč. Naštěstí tu byl stále Jennin Spinarak, který hbitě utkal nové pavučinové vlákno. Nejprve chytil balón, pak ještě všechny ukradené věci, aby se pádem na zem nerozbili. Rakeťáci zmizeli ze scény a vše zase jednou dobře dopadlo.

Ash, Misty a Brock se rozloučili s policistkou Jenny i jejím hmyzím Pokémonem a vydali se opět na cestu.

Policistka Jenny a její Spinarak Rakeťáci na scéně Opět konec dobrý...


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky