Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Iluse a přeludy
(Illusion Confusion!)

Naši hrdinové se na cestě do Fialkového města opět ztratili! Zabloudili v kruhu uprostřed temného lesa, navíc v noci. A ještě se hrozně vylekali pohyblivých stromů! Že by nějaká kouzla?

Vyděšení přátelé po chvilce v lese potkali Garyho, Ashova největšího rivala. Ten se jim ale akorát vysmál. Měl s sebou Hoothoota, malou sovičku, která dovede všechna kouzla prohlédnout. Bez ní se z lesa nikdo nikdy ven nedostane! Gary za chvíli šel dál temným lesem sám se svým Hoothootem, aniž by našim hrdinům nějak pomohl. Ash se proto rozhodl chytit si také takového Hoothoota. A tak se všichni tři kamarádi vydali v lese Hoothoota hledat. Volali ho, ale soví Pokémon nikde.

Když už se zdálo, že tu v lese snad žádní Hoothootové nejsou, jeden se objevil přímo před Misty. Očividně ji měl rád. Ale když se k němu přiblížil Ash, Hoothoot ho napadl. Poté utekl. Kamarádi běželi za ním s nadějí, že ho přeci jenom chytí. A když se jim Hoothoot ztratil z dohledu, potkali starou babku. Nejdříve mysleli, že je to také přelud, jelikož tak ošklivou malou babiznu v životě neviděli - ale byla vskutku opravdová.

Bába odvedla naše hrdiny k sobě domů. Vysvětlila jim, že tady půjčuje poutníkům Hoothooty, bez nich jsou totiž ztracení. Ash pochopil, že ten Garyho Hoothoot mu nepatřil, že byl pouze půjčený :-) A tak si hned chtěl taky nějakého půjčit. Ale všichni Hoothootové byli zrovna vypůjčení, až na jednoho. Ash už nemohl čekat, a tak si ho stejně půjčil, i přes varování té babky: Tento Hoothoot neumí lidi z lesa vyvádět, ještě nikdy se mu to nepodařilo. A navíc má rád pouze hezké dámy, protože byl vychován tou babkou (ona se o sobě domnívá, že je hezká).

Trio hrdinů se vydalo na cestu lesem. Za chvíli se kolem nich objevily další přeludy, modré kapičky všude kolem nich! Hoothoot se snažil kouzla prohlédnout, ale nepodařilo se mu to, ani když ho Misty moc prosila. A mezitím se na scéně objevili ještě Rakeťáci, aby natropili další problémy. Ukradli Pikachu. Ale po krátké Pokémonní rvačce se opět vzdálili, když sami viděli přelud - Dragonita! Iluse Dragonita se pomalu vzdalovala a Rakeťáci ji následovali s myšlenkou snadné kořisti vzácného Pokémona...

Naši kamarádi tak byli zbavení Rakeťáků, nicméně přeludy se objevovaly dál. Na chvíli se na scéně objevila spousta úplně stejných Ashů a nikdo nemohl poznat, který je ten pravý. Až Pikachu pravého Ashe objevil za použití bleskového útoku :-) Zanedlouho se zase kolem Misty objevila spousta hmyzích Pokémonů! Hoothoot, namísto, aby Misty pomohl, chtěl utéct. Ale nakonec se nechal Ashem přemluvit, když mu říkal, že Misty nyní doopravdy potřebuje jeho pomoc. Hoothoot se velice snažil a nakonec kouzlo přece prohlédl! Hmyzouše rázem zmizeli, a objevili se Haunterové a Gengarové. To oni stojí za všemi těmi kouzly! Teď už si s nimi ale mohli Ashovi Pokémoni poradit, když je díky Hoothootově zraku viděli. A tak se Haunterové a Gengarové bez váhání dali na útěk.

K ránu Ash, Misty a Brock konečně vyšli z lesa ven. Vrátili Hoothoota babce (na konci lesa byla nějaká její sestřenice, nebo co, a vypadala na oko stejně, jako ta první) a konečně se vydali dál na cestu do Fialkového města.

Gary má průvodce - Hoothoota Ash Hoothootovi věří Haunteři a Gengarové


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky