Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Konečně turnaj
(Hello, Pummelo)

Naši hrdinové dorazili na ostrov Pummelo. Cestou zahlédli ve vzduchu dokonce létajícího Dragonita. Tady na ostrově se Ash mohl přihlásit na turnaj, kde vyzívá nejlepšího trenéra, kterého ještě nikdo neporazil kvůli jeho vynikajícímu Dragonitovi...

Později se šli i s průvodcem podívat, kde vlastně leží stadión, ve kterém bude Ash druhý den zápasit. Byla to obrovská budova. Vedle ní stála ještě jedna obrovská budova, i když už o něco menší. To byla síň slávy, zde byli zapsáni všichni trenéři, kteří kdy v lize zvítězili. Ash už se samozřejmě viděl mezi nimi...

Protože v tomto stadionu se bojuje se všemi šesti Pokémony, Ash v Pokémonovém středisku všechny své Pokémony vypustil z Pokéballu, aby je zkontroloval. Pikachu, Bulbasaur, Squirtle, Charizard, Lapras a --- Snorlax! Ale Ash ho nedokázal probudit, protože před hodinkou jedl a Snorlax se probudí až dostane znovu hlad, což může trvat i několik dní. Ash se proto rozhodl Snorlaxe vyměnit za jiného ze svých Pokémonů schovaných u prof. Oaka, vybral si Taura. Ještě s ním nikdy nebojoval, opět spoléhal na štěstí začátečníka.

Příští den už mohl začít zápas. Ash se přátelsky pozdravil se svým protivníkem a pak už oba zvolili Pokémony do prvního kola. Ashův protivník si zvolil Ditta, Ash proti němu poslal Pikachu. Ditto se okamžitě proměnil do Pikachuovy podoby a začal kopírovat jeho útoky, takže to Pikachu neměl vůbec jednoduché. Ale Pikachu byl odolnější než Ditto a tak nakonec zvítězil. Nastalo druhé kolo.

Ve druhém kole Ashův Squirtle bojoval proti obrovskému Onixovi. Vodní typ měl proti kamennému značnou výhodu a tak přes všechny potíže, které mu dobře vytrénovaný Onix způsobil, Squirtle zvítězil. Ash měl v kapse i vítězství druhého kola.

Třetí kolo si trenér stadionu vybral ducha Gengara. Ash si nebyl jistý, kterého Pokémona má zvolit (Každý z diváků, kdo Ashe zná, ale jistě předem mohl tušit, že proti duchovi zvolí normálního Pokémona... který duchům nemůže nijak ublížit :P). A opravdu, "inteligentní" Ash si zvolil Taura. Nakonec ho ale přece z boje odvolal, když Tauros podlehl Gengarovu zmatení. Namísto něj poslal Laprase, aby použil ledový paprsek. Ve stejnou chvíli však soupeřův Gengar zaútočil útokem noční stín. Oba útoky se střetly uprostřed stadionu a vytvořily obrovskou neprůhlednou clonu dýmu. Co se stane v příštím díle, až se dým rozplyne? Zvítězí Ashův Lapras, nebo jeho protivník?

Ash se zdraví se svým protivníkem Squirtle vs. Onix Vyhraje Lapras nebo Gengar?


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky