Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Problémy s Blastoisem

Dnes naši hrdinové chtěli odplout z Růžového ostrova. Nestíhali loď, a tak běželi. Už už byli na lodi, ale najednou jim do cesty vběhnul Wartortle. Začal něco povídat, ale protože mu Pikachu nerozuměl, tak zmáčknul na pokéball Squirtla. Ten se s Wartortlem domluvil. Squirtle si nasadil své gangstrovské brýle a s Wartortlem plavali někam pryč. Ash a kamarádi hned našli loď a zapřáhli na ni své vodní Pokémony.

Tak dopluli na Želví ostrov a viděli tam Squirtly a Wartorly v krunýřích spát. Na druhé straně spal veliký Blastoise. Ash, protože ho chtěl poznat, tak utíkal k němu a začal se s ním mazlit. Najednou uslyšel nějaký zvuk a usnul. Potom tam přiběhl Squirtle a začal poslouchat. Taky usnul. Potom Brock řekl Pikachuovi aby udělal svůj bleskový útok a vzbudil je. Pikachu vzbudil všechny co tam byli. Ash řekl, že slyšel nějakou povědomou písničku a zeptal se Squirtla, jestli jí taky slyšel. Squirtle řekl, že ano. Najednou se začal vzbouzet i Blastoise. Vytáhl svá děla, ale nemohl vystřelit. Najednou mu něco z těch děl začalo vylézat. Najednou to mělo ouško. Brock a Misty poznali, co to je, ale nebyli si jistí. Ash to ale nepoznal. Najednou to začalo vydávat takovou písničku. Brock si uvědomil, že je to Jigglypuff. Všichni zase usnuli.

Najednou se objevili Rakeťáci. Samozřejmě, že chtěli ukrást Pokémony a tak tam poslali Meowtha. Jigglypuff ale začal zpívat. Meowth usnul. James ho přitáhl za lano, na kterém byl přivázaný. Potom Jessie napadla jedna věc. Mají ještě svojí ponorku. Jessie zmáčkla tlačítko a ponorka ve tvaru Gyaradose vystřelila přísavku. Zachytilo to Blastoise. Začali ho přitahovat. Přitáhli ho a odjeli.

Ash se probudil. A začal řvát, že Blastoise je pryč. Squirtle (Ashův) začal mlít nějaké blbosti. Pikachu našel na zemi stopu od přitahování. Všem došlo, že ho někdo unesl, ale nevěděli kdo. Squrtlové a Wartortlové začali skákat do vody. Potopili se a Blastoise si vzali zpátky. Rakeťáci ze své ponorky udělali takový tank, vyrostly z toho takové ruce a šly proti těm Squirtlům a Wartortlům. Ash řekl Pikachuovi a Squirtlovi, ať použijjí své útoky na Blastoise. Squirtle začal svým vodním dělem a Pikachu bleskovým útokem. Squirtlovo vodní dělo začalo vodit Pikachuovu elektřinu a do Blastoise to zasáhlo tak, že z jeho děla vylítnul Jigglypuff a přímo do ponorky Rakeťáků. Blastoise se vzbudil. Rakeťáci se na něj rozjeli, jenže byl moc silný. Utlačil ponorku a když proti němu poslali ty ruce tak je zachytil. Nakonec skončili někde ve vodě.

Potom Ash a zbytek se rozloučili a odjeli zpátky.

Konec.



Scizor
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky