Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Podivný pozorovatel
(The Wacky Watcher)

Naši hrdinové si to tak plavou uprostřed moře na Laprasovi, když tu je vyruší ponorka. Vynoří se z vody téměř vedle nich a vyleze z ní nějaký starý pán. Tento pán je, jak se později dozvědí, pozorovatelem Pokémonů, zaměřeným na studii Magikarpů. Vystihl místo, kudy zrovna poplave celé hejno Magikarpů, a tak čeká, jestli se nemýlil. A opravdu - za chvíli se v moři proudem řítí hejno červených kapříků. Pozorovatel vypráví, že toto hejno plave právě k ostrovu, který je nedaleko. Tak se tam vydává a naši hrdinové ho následují.

Pozorovatel Pokémonů zrovna uvítá dobrovolné pomocníky, a tak Misty, Ashe a Traceyho hned zasvětí do celého problému a rozdá jim úkoly. Kamarádi mu pomáhají odnosit těžké krabice plné pomůcek pro pozorovatele. Když jsou na místě, odpočívají, a v řece tekoucí skrz ostrov pádí hejno Magikarpů. Pozorovatel je se zájmem sleduje a Tracey se přidává. Ale nejsou jediní, kdo spatřili Magikarpy, ukrytí za křovím je sledují také Jessie a James. James a Meowth nemají žádný zájem v chytání tak nepotřebných Pokémonů, jako jsou tihle červení kapříci, ale Jessie sní o pořádném úlovku. Rakeťáci nachytají stovky Magikarpů, které vytrénují, a tak budou vlastnit silné Gyaradose. To už je slibná budoucnost, a tak se tým Rakeťáků tentokrát nezaměřil pouze na Pikachu, ale i na hejno rybích Pokémonů plovoucích okolo.

Naši pozorovatelé zatím sledují Magikarpy, jak se ženou vzhůru proti proudu řeky a navíc vztříc prudkému vodopádu. Ale ne všichni jsou dostatečně silní na to, aby zdolali vodopád, takže slabší jedinci padají nazpět a zkouší své štěstí znovu a znovu...
Večír rosbijí stany, Misty, Ash a Pikachu už jdou spát. Tracey si ale ještě do noci povídá se zkušeným pozorovatel a doufá, že jednou bude také tak dobrý, jako on.

V přítmí noci se na řece objevili Rakeťáci ve své magikarpí ponorce. Začali chytat všudypřítomné Magikarpy. Plnili jimi ponorku takovou rychlostí, že se tam za chvíli ani nevešli - byli moc těžcí a ponorka začala klesat k zemi. Tak jich zase pár pustili na svobodu. Když se ponorka vynořila na povrch, využili překvapení Ashe a ukradli mu jeho Pikachu. Ash se jen tak nedal a pustil do boje Bulbasaura. Ale pokus to moc úspěšný nebyl, tak ho opět odvolal. Naneštěstí Rakeťáků se jeden z Magikarpů zakousl do Jamesovy hlavy. Kamarádi se ho snažili vysvobodit, ale marně. Na pomoc tentokrát přispěchal starý pozorovatel Pokémonů, bál se o toho Magikarpa. Nešel na něj silou, ale přemluvil ho, aby se pustil. Tento pokus už byl úspěšný, a tak se Rakeťáci moc radovali. Jejich nepozornosti však využil Ash, který mezitím získal zpět svého Pikachu. Rakeťáci odletěli ze scény.

Noční oblohu osvětlila záře, když se ten Magikarp vyvinul v Gyaradose. Následovali ho další, téměř všichni Magikarpové se tuto noc vyvinuli. Oba dva pozorovatelé Pokémonů se je snažili spočítat. Nastalo ráno. Čas vyrazit..

A jak skončili Rakeťáci? Uprostřed moře obklopení haldou Gyaradosů... :o)

Pozorovatel v ponorce Pozorovaný objekt - Magikarp Magikarpové se vyvinuli v Gyaradosy


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky