Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Zápas o potravu pro Pokémony
(Pokémon Food Fight!)

Naši hrdinové jsou už týden na ostrově, protože moře se bouří, vlny jsou obrovské a Lapras mezi nimi nemůže bezpečně plout. Všichni se bojí, že když to potrvá ještě dlouho, dojde jim všechno jídlo pro sebe i pro Pokémony... a Tracey hned povídá, že jídlo pro Pokémony se dá sehnat i na ostrově. Podíval se do nějaké knihy, kde našel bíle kvetoucí rostliny, které rostly hned vedle. Tyhle mají Pokémoni moc rádi... a tak je Tracey zkusil utrhnout. Ale místo, aby utrhl květiny, z úkrytu mezi kameny vytáhl malého kluka. Měl ty květiny přivázané na hlavě.

Ten klučina bral jako velikou urážku to, že Tracey chtěl s jeho květinami nakrmit Pokémony, tak hned vyzval Ashe na souboj. Ashe výzvu přijal. Kluk si zvolil Gloom, Ash si chtěl proto zavolat Charizarda. Ale ouha, zvolil špatný pokéball a místo Charizarda se na bojišti objevil Squirtle. Squirtle je slabý proti travním typům, proto si ho Ash zavolal hned nazpět. Ale ani druhý pokus zavolat Charizarda nevyšel, Ash si opět spletl pokébally a tak se před ním teď objevil spící Snorlax. Pokéball Ashovi ještě k tomu vypadl z ruky a rozbil se, takže si nemohl Snorlaxe zavolat zpátky... dobře, zkusí tedy bojovat se Snorlaxe. Ale Snorlax, kterého probudil útok Gloom, chtěl opět raději najít něco k snědku, než aby bojoval. Chtěl Gloom sníst, ale to se klukovi vůbec nelíbilo a zavolal si ji zpět do Pokéballu. Naneštěstí si poté Snorlax všiml květin rostoucích na hlavě toho kluka a snědl je. Když klukovi nakonec ještě snědl svačinu od maminky, to už se doopravdy rozzlobil a raději utekl pryč.

Ale co teď se Snorlaxem? Pokéball je rozbitý, takže ho do něj Ash nedostane. Pouze v Pokémonovém středisku by mohli pokéball opravit, ale středisko je tak daleko... navíc vede přes jednu velikou horu. A přotože jsou všichni "inteligentní", nenapadlo je, že by mohli Snorlaxe nechat na místě a dojít do středika opravit pokéball. Takže se všelijak snažili dopravit Snorlaxe do střediska...

Snorlax byl moc těžký, takže hnout s ním byla pěkná fuška. Nejprve zkusili dát pod něj pár klád, takže by ho mohli "na kolech" lépe odtáhnout, ale i to bylo moc vysilující. Tak se Ash převlékl za jablko. Když se Snorlax vzbudil, začal ho honit. Dopadl ho až na vrcholku hory, kde ho také nechal být, protože zjistil, že není pravé jablko... ale kamarádi dostali Snorlaxe už na vrchol! Zbývá už jen cesta dolů. Podél tekla řeka, takže si kamarádi postavili vor, aby mohli Snorlaxe převézt. Pak ale narazili na vodopád, všichni se zřítili a začali se topit. Nyní se tu ukázal zase ten klučina s lupením na hlavě a pověděl jim, ať se zkusí postavit... ve vodě nebyla žádná hloubka (tak to mají tedy štěstí, já spadnout z vodopádu do mělké řeky, tak se snad zabiju... pozn. S-W).

Pokémonové středisko už bylo nedaleko, takže dopravili Snorlaxe opět pomocí klád přímo ke středisku. Tam ale stála strašlivá fronta lidí. Sestra Joy ke všem promlouvala. Stalo se to, že už dlouho nepřišly žádné zásoby jídla pro Pokémony, a všichni majitelé tedy neměli čím své Pokémony krmit. Naštěstí už doletělo letadlo, které shodilo zásoby v bedničce s padákem. Jak tak ale zásoby pomalu padaly dolů, ukradli je Rakeťáci pomocí nějaké chňapky, přitáhli si je k sobě.

Všechen lid se seběhl, aby zjistil, co se děje. Rakeťáci si odříkali své motto a poté chtěli zásoby vyměnit za Ashova Pikachu. Všichni lidé chtěli Pikachu vyměnit, ale Ash ho samozřejmě nechtěl vydat. Pak promluvil ten kluk s listím na hlavě, že se lidé nestydí, vyměnit cizího Pokémona za jídlo... bla bla bla..., atd. Takže všichni najednou stáli na Ashově straně. Nyní si chtěli Rakeťáci Pikachu vybojovat a poslali proti němu stroj, který vypadal jako Meowth. Meowth ho také ovládal. Byl Pika-vzdorný, takže si v boji proti němu Pikachu se svojí elektrikou ani neškrtl. To už se ale probudil Snorlax. Chvíli se strojem zápasil a zvítězil, nakonec použil svůj hyperpaprsek, takže Rakeťáci odletěli ze scény. Poté se vrhl rovnou k bedně s jídlem a začal jíst. Naštěstí neměl tak veliký hlad, takže toho snědl jen trošku a hned zase usnul. Jídla bylo dost pro všechny Pokémony.

V Pokémonovém středisku spravili Ashovi rozbitý Pokéball. Ash si zavolal zpět svého Snorlaxe. Moře se uklidnilo, vlny už nebyly tak veliké, takže se kamarádi na Laprasovi mohli v klidu vydat za dalším dobrodružstvím.

Snorlax se vrhl na kytky... Převoz Snorlaxe přes řeku Pikachu proti Robo-Meowthovi


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky