Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Vodní dobrodružství
(The Pokémon Water War)

Na začátku tohoto dílu má už Ash zase hlad, tak se naši hrdinové vydávají do dalšího města. Když dorazí do cíle, zjistí, že hoří. Přesto, že je to nebezpečné a policistka Jenny do ohroženého areálu nikoho nepouští, Misty se rozhodne se svými vodními Pokémony pomoct. Ash ji následuje. Ale maličcí Staryu a Squirtle jsou příliš slabí na to, aby uhasili tak veliký požár. Nyní se budova hroutí a málem by Misty a Ashe zasypala, kdyby se včas neobjevil hasičský tým Wartortlů.

Tým Wartortlů tedy zachránil Misty, Ashe a jejich Pokémony a pak bez sebemenších potíží oheň uhasil. Když naši hrdinové děkovali hasičskému sboru, Squirtle nebyl v náladě. Ash pochopil, že je zklamaný, že nemohl sám uhasit oheň (kdysi, když byl ještě v gangu Squirtlů, se s Ashem spřátelil právě díky tomu, že všichni uhasili oheň). Žárlil na Wartortly, a tak Ashe napadlo řešení - Squirtle by mohl proti Wartortlovi zápasit. Vedoucí hasič souhlasil, a tak zápas začal.

Nejprve soutěžili v běhu. Wartortle byl velice dobře trénovaný a tudíž rychlý, ale Squirtle měl zase dostatek odhodlanosti soupeře porazit. Nakonec zápas skončil nerozhodně. Další disciplínou bylo sestřelování létajících talířů vodními děly. Wartortlové i Squirtle si vedli dost dobře. Ale najednou se objevil létající talíř, který neustále měnil směr a žádný z Pokémonů se do něj neuměl trefit. To se jim samozřejmě nelíbilo, a tak se za unikajícím talířem rozeběhli. Spadli akorát do jámy nastražené Rakeťáky, kteří je okamžitě polapili do sítě a ukradli. Také Pikachu se Jessii a Jamesovi podařilo ukrást. Když pak Weezing použil kouřovou clonu, Rakeťáci se nadobro našim hrdinům ztratili.

Aby situace byla ještě horší, ve městě vypukl další požár. Hasičští Squirtlové byli příliš slabí a Blastoisové se k požáru nemohli dostat... jediná naděje byla teď ve Wartortlech, kteří však byli neznámo kde. Misty se alespoň pokusila pomoct se svojí Staryu a Traceyho Marillem a Scytherem... a zbylo jen doufat, že se Wartortlové brzy objeví.

Zatím co se Traceyho Venonat pokoušel Rakeťáky najít svým radarovým pohledem, Jessie, James a Meowth se ve svém úkrytu hádali, který z nich si ponechá toho nejlepšího Wartortla. A samozřejmě, když se dva hádají... zkrátka a dobře Squirtlovi a Wartortlům se mezitím podařilo uprchnout, když tu už si pro ně přijeli kamarádi. Zanedlouho dojeli na místo, kde Squirtlové beznadějně hasili požár. Wartortlové společně s Ashovým Squirtlem plameny uhasili, navíc ještě stihli jen tak tak zachránit Misty a dítě uvězněné v patře.

Nyní už se musí naši hrdinové s hasičským sborem rozloučit, aby šli dál svou cestou. Squirtle se v týmové práci s Wartortly spřátelil, takže se teď všichni v dobrém rozešli...

Hasičský sbor jde na pomoc Uvěznění, polapení, chycení Wartortle a Squirtle jsou přátelé


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky