Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Zápas na Mandarinkovém ostrově
(The Mandarin Island Miss Match)

Na začátku tohoto dílu právě Ashův Bulbasaur porazil Butterfree nějakého trenéra, na kterém si Ash cvičil své dovednosti. Už to byl třetí zápas, který vyhrál zde, na Mandarinkovém ostrově, a tak jeho sebevědomí značně stouplo. Poté Ash jako vždy dostal hlad a tak se šel společně s kamarády najíst.

Někde na břehu moře se naši hrdinové ládovali sedviči, když se Tracey dočetl z jakéhosi lístečku, že se na zdejším ostrově nachází Prima, slavná trenérka Pokémonů. Misty z toho byla u vytržení, protože Prima je její idol - trénuje hlavně vodní Pokémony. V tu chvíli se za nimi samotná Prima objevila. Misty byla nadšená, chtěla se s ní hned skamarádit, ale Prima, jako by je ignorovala, šla si povídat s Togepim, který právě svačil na stole. Ash se s ní hned chtěl utkat v Pokémonu. Chtěl zápasit, ale Prima si místo toho, aby přijala či odmítla jeho výzvu, stoupla k zábradlí a obdivovala svěží vánek a klidné moře. Ash ji ještě chvíli přemlouval, aby s ním Prima zápasila. Ale po chvíli to vzdal a aby jí ukázal své znalosti v oblasti trénování Pokémonů, vyzval na souboj zrovna kolemjdoucího trenéra.

Mezitím též Rakeťáci zjistili, že na ostrově je Prima. Je to skvělá trenérka, bude mít skvěle vytrénované Pokémony... a tak opět chystali plán, jak jí je všechny ukradnou.

Ashův zápas s tím trenérem dopadl vítězně: nejprve Ashův Squirtle porazil Persiana. Protivníkův Tauros zvládl oslabeného Squirtla, ale Ashův Charizard si pak jedním útokem hravě poradil s Taurem. Ash vyhrál zápas, ale zvolil si Charizarda - to neměl dělat, protože jeho Charizard ho stále neposlouchá. A tak teď, namísto toho, aby se vrátil do pokéballu, začal létat vzduchem sem a tam a občas někoho sežehnul svým plamenem. Když to uviděla Prima, stále stojící opodál, přispěchala s klidem na pomoc. Zvolila si Slowbroa, který Charizarda znehybněl. Ash si ho tak mohl povolat zpět do svého Pokéballu. Teď chtěl opět s Primou zápasit, ale ta viděla, že Ash ničemu nerozumí... co se mu snažila před tím zápasem ukázat. Tak raději všechny pozvala na své vystoupení, kdy bojuje se schopnými trenéry a zároveň o nich přednáší.

Naši hrdinové se s radostí na přednášku dostavili, aby viděli Primu v akci (Největší radost z toho ale měla samozřejmě Misty). Vyhrála třikrát za sebou, porazila oponenty vždy jediným útokem. Nejprve její Slowbro porazil Machampa, potom se svým Dewgongem zvládla Marowaka a nakonec Primin Cloyster přemohl Kadabru.

Po skončení tohoto vystoupení pozvala Ashe a jeho přátele do svého domu. Ash neustále trval na svém a chtěl s Primou bojovat, aby jí ukázal, jak je dobrý. A aby Prima Ashe poučila, nakonec jeho výzvu přijala. Každý si směl zvolit jediného Pokémona. Ash předpokládal, že Prima zvolí vodního, a tak si do tohoto zápasu vybral Pikachu. Soupeřil s Cloystrem. Po napínavém zápase, ve kterém se Pikachu moc snažil, nakonec Ash prohrál. Prima se omlouvala, ale musela to udělat... aby Ash konečně ztratil své sebevědomí. A teď ho začala poučovat o tom, jak je dobré vědět, že důležité je také umět prohrát, že trenéři vyhrávají díky svým Pokémonům, tak ať všechnu slávu neberou na sebe, a že jejich Pokémoni pro ně bojují, aby jim ukázali, jak je mají rádi. Ash si vše z toho vzal k srdci. Náhle se objevili Rakeťáci, se smíchem dojati Priminou přednáškou. Už nechtěli ukrást její Pokémony, protože viděli, jak je dobrá, zkrátka proti ní nemají šanci. Tak chtěli raději konečně ukrást Pikachu, tentokrát oslabeného po souboji s Cloystrem. Prima však povolala ledovou Jynx a ta si s Rakeťáky poradila. Jessie a James v mžiku zmizeli ze scény.

Ash, Misty a Tracey se loučí s Primou. Slibují, že si vše z jejích slov budou pamatovat. A nyní se pouštějí na cestu za dalším odznakem, do stadiónu, na který jim dala tip Prima. Tak co myslíte, získá Ash další odznak :-)?

Objevila se Prima, Misty se raduje Zápas: Tauros vs. Charizard Prima poučuje Ashe po jeho prohře


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky