Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Svačinová bitva
(Snack Attack)

Ash získal už druhý odznak a tak se s kamarády vydává dál po moři. Plují kolem Grepových ostrovů, a protože grepy na nich právě dozrávají, přátelé se na nich zastaví.

Všichni na jednom z ostrovů obdivují obrovské grepy a jeden z nich si utrhnou. Ihned k nim s křikem běží jistá dáma: "A mám vás, vy zloději!?!" Myslela, že oni jsou ti, kteří způsobují obrovské stráty grepů na ostrově. A jak jí byly její grepy drahé, když o ně s láskou pečuje a pěstuje je na pěti ostrovech v okolí. Když se vše vysvětlilo, objevili, že tím zlodějem není nikdo jiný než Snorlax.

Snorlax vyžíral grepy i s celými ulámanými větvemi a páchal nesmírné škody. Ash se ho zkoušel zastavit, poslal na něj Bulbasaura a Squirtla, i Pikachu. Misty povolala Staryou a Goldeen, dokonce Psyducka, ale všechny bezúspěšně - Snorlax všechny porazil jediným útokem. A tak si usmysleli, že když očešou grepy dříve, než je stačí Snorlax sníst, zachrání alespoň část úrody.

Pokémoni pomáhali Ashovi, Misty a Traceymu trhat grepy jako diví. Ale jakmile už měli všechny grepy na místě očesané, objevil je Snorlax... a za chvíli bylo po grepech :-).

Snorlax za neuvěřitelně krátkou dobu dokázal zlikvidovat úrodu na celém ostrově. Sláva, alespoň úroda na dalších ostrovech je zachráněna - Snorlax se na ně přes vodu nedostane, domnívali se všichni. Jaké bylo jejich překvapení, když zjistili, že Snorlax umí plavat - ajéje. Všichni pracovníci na grepových sadech začali honem i z okolních ostrovů česat grepy, aby jich zachránili co nejvíce.

Na druhém ostrově právě úrodu grepů kradli Rakeťáci, když k nim dorazil stále hladový Snorlax. Snorlax za krátkou dobu stačil spořádat i všechno ovoce na tomto ostrově. I všechny pokusy Ashe, Misty, Traceyho a Rakeťáků uspat Snorlaxe byly marné. A když se Snorlax blížil k již třetímu ostrovu, kde byly dokonce všechny už očesané grepy uskladněné, napadlo v nouzi kamarády, že zavolají Jigglypuffa. Postavili pro něj úžasné pódium, připravili barevné tužky... a jakmile se Snorlax nebezpečně přiblížil, kamarádi začali vytleskávat Jigglypuffa. K úlevě všech se naštěstí objevil a začal zpívat.

Snorlax usnul. Ash, ještě, než se i jemu podlomily nohy ke spánku, Snorlaxe oslabil za pomoci Pikachuova bleskového útoku. Hodil Pokéball... chytil Snorlaxe... a usnul.

Úroda grepů na Grepových ostrovech je zachráněna. Dokonce všude tam, kde prošel Snorlax, začaly rašit nové grepové výhonky! Navíc Ash chytil dalšího Pokémona... a tak se všichni vydávají zase dál na moře.



Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky