Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Výjimečná Joy
(The Joy of Pokémon)

Tak si to tak zase naši hrdinové jednou plují na Laprasovi, když tu je náhle kdosi - cosi předjede. Tracey je přesvědčený, že to byla sestra Joy. Aby své přesvědčení potvrdil, dopluli kamarádi na ostrov, kam loďka mířila.

Když se rozhlíželi po ostrově, náhle z moře vyskočil Magikarp a dopadl na souš. Ale nebyl to ledajaký Magikarp - byl obrovský! Alespoň dva-tři metry dlouhý. Všichni věděli, že na souši by zahynul, a tak se ho pokoušeli nějak zachránit, ale Magikarp sebou tolik mrskal, že je k sobě vůbec nepustil. V tu chvíli se objevila sestra Joy - Tracey měl pravdu. Přišla blíže k Magikarpovi, uklidnila ho a lehce ho hodila do vody. Byla úplně jiná, než všechny její příbuzné sestry Joy, byla více opálená a také mnohem silnější. Také nepracuje v jediném Pokémonním středisku, ale obeplouvá veškeré ostrovy v souostroví, protože mnohé z nich ani nemají své středisko, a pomáhá zraněným divokým Pokémonům. Ash, Misty a Tracey se s ní spřátelili a ona je pozvala na jídlo do své chatky.

Ash a jeho kamarádi se nabídli, že sestře Joy pomohou. A tak spolu obeplouvali ostrovy a léčili zraněné Pokémony... až najednou, když dopluli ke kajaku patřícímu Joy, nikde ji neviděli. I Chansey zmizela. Měli o ni strach, co když ji napadl Gyarados? Pak zahlédli Jigglypuffa a tak pádlovali pryč. Už se obávali, že Jigglypuff sestru Joy uspal, když tu se vynořila z vody. Nic se jí nestalo, jen pomáhala zraněnému Shellderovi na dně moře. Ash a Tracey byli zvědavi a tak se také pustili pod hladinu. Ale tam Ashe polapil Dewgong a začal si s ním hrát. Chudák Ash by se býval málem utopil, kdyby ho Joy nezachránila.

Dorazili do chatky a sestra Joy začala vyprávět příběh, jak se dostala ke svojí práci. Když byla ještě malá holčička, spatřila na břehu moře drobného Magikarpa. Pustila ho zpět do vody a skamarádila se s ním. Od té doby chtěla pomáhat všem divoce žijícím Pokémonům.

Nyní se Joy chtěla vydat po moři k ostrovu, kde jsou nemocní Seelové. Ale sama, protože se zrovna hnala strašlivá bouře. Tracey ji ale nemohl v takové bouři nechat sám, a tak se za ní vydal. Ash s Misty ho následovali. Nakonec to ale dopadlo tak, že místo toho, aby Tracey zachránil Joy, Joy musela zachraňovat své přátele. Vyvezla je na nejbližší ostrov a chtěla jet za Seely. Ale v tu dobu jeli kolem Rakeťáci s úmyslem chytit konečně Pikachu. Vynořili se jako přízrak ze své Magikarpí ponorky a hodili síť, do které všechny kladné hrdiny polapili. Náhle se objevil opravdový Magikarp, byl to právě ten Joyin kamarád, co ho před lety zachránila. A teď přišel zachránit on ji. Ale co zmůže malý kapřík oproti obrovské ponorce s Rakeťáky? Magikarp, odhodlaný pomoci, se vyvinul... a ohromný Gyarados už zmůže mnoho! Takže Rakeťáci odletěli ze scény a Gyarados odstranil síť, pod kterou byli kamarádi uvězněni. Sestra Joy mohla konečně za nemocnými Seely.

Když Joy pomohla Seelům, poděkovala ještě jednou Gyaradosovi a rozloučila se se svými mladými kamarády. Ti se opět vydali na cestu.

Sestra Joy, Ash a Tracey zachraňují Shelldera Gyarados připlaval na pomoc Seelové jsou zachráněni


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky