Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Všechno je růžové
(In the Pink)

Lapras se svými přáteli na hřbetě se dostal do vodního víru, který všechny vyvrhl na nějakém ostrově. Tracey poznal, že je to Růžový ostrov, už o něm slyšel. Ostrov je obklopen strmými skalisky a vodnímy víry. Tracey se tedy spolu s přáteli vydal ostrov prozkoumat.

Když Tracey vylezl nahoru na skálu, spatřil nevídaného Pokémona - růžového Rhyhorna! Ihned se jako pravý pozorovatel připlížil co nejblíž a udělal si poznámky a samozřejmě portrét Rhyhorna. Ashovi se nelíbilo, že umí Tracey jít až tak blízko k tak nebezpečnému Pokémonovi. Chtěl to také zkusit, ale zvolil docela jinou metodu - zatímco Tracey se proti větru nepozorovaně přiblížil, Ash se suverénně vydal vstříc Rhyhornovi. Každý může tušit, jak to dopadlo, Rhyhorn se rozzlobil a rozeběhl se přímo proti Ashovi, Traceymu a Misty. Ti, jak utíkali pryč, dostali se až na okraj útesu - a co teď? Togepi je bez jejich vědomí teleportoval stranou, a tak Rhyhorn spadl dolů ze skály. Uvízl akorát na vyčnívajícím stromku.

Náhle se objevila policistka jenny. Ostrov je Pokémonní rezervací a je na něj přísný zákaz vstupu! Ash ji pověděl, co se stalo. A tak společně všichni začali Rhyhorna ze stromku na skále zachraňovat. Ash a Tracey se spustili s provazy dolů až k růžovému Pokémonovi, kde ho ovázali provazy. Poté ho společnými silami vytáhli nahoru.

Rakeťáci je pozorovali a spatřili růžového Rhyhorna. Samozřejmě se ho chtěli zmocnit, ale pak je také pohltil vodní vír.

Zatím na ostrově se Ash vyděsil, když uviděl Pikachův růžový ocásek. Policistka Jenny mu hned vysvětlila, že Pikachuovi zrůžověl ocásek, protože se pustil do místních růžových bobulí. Všichni Pokémoni tady na ostrově se jimi živí, proto jsou všichni růžoví.

Rakeťáky též vodní vír vyvrhl na Růžový ostrov. Když spatřili všechny ty růžové Pokémony kolem... ihned je chtěli všechny pochytat. Jessie poslala Lickitunga na párek Nidoranů, ale ti si přizvali svého silnějšího kamaráda - růžového Nidokinga. Rakeťáci začali zdrhat, ale pak za pomoci svých Pokémonů Nidokinga porazili. To už je ale dopadla policistka Jenny společně s Ashem, Misty a Traceym. Pikachův elektrický útok probral Nidokinga k životu a ten pak s Rakeťáky zatočil tak, že odletěli ze scény. Jenže teď byl rozzlobený a proto se vrhnul na své "osvoboditele". Togepi opět bez vědomí kohokoliv jiného všechny zachránil, když psychickým útokem odrazil Nidokingův hyperpaprsek. Policistka Jenny ho poté svázala, zabránila tak jeho útočení a přitom mu nijak neublížila.

Jenny odváží na lodi kamarády pryč z ostrova daleko za vodní víry, aby je opět nepohltily. Misty si začíná uvědomovat, že právě Togepi je všechny dvakrát zachránil, ale nikdo jí tuto skutečnost nevěří, a tak jeho útoky nadále zůstávají všem utajené...

Růžový Rhyhorn je z toho na větvi... a tak musí být zachráněn Nidoking mávl ocasem a tým Rakeťáků letí ze scény Misty objevuje Togepiho sílu


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky