Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Postrašení ve vzduchu
(A Scare in the Air)

Ash, Brock a Misty se už těší na Mandarinkový ostrov. Ale když půjdou pěšky, tak jim cesta bude trvat měsíc, proto Ash vyhrál lístky pro tři osoby do vzducholodě, která je tam odveze za den.

Mezitím Giovanni zadá Rakeťákům novou práci - obsluhovat právě vzducholodě, jelikož na tom se dá nejméně zkazit. Když Rakeťáci zjistí, že vzducholodí zrovna pojedou Ash a přátelé, ujmou se úkolu s nadšením, převlečou se a naženou Ashe a spol. do staré a skoro na spadnutí vzducholodě. Také Jigglypuff se do vzducholodě dostane, i když nešťastnou náhodou.

Rakeťáci umí řídit loď jen stěží, takže ta se neustále naklání a s Ashem, Misty a Brockem to hází sem a tam. Při tomto zmatku se ztratí Togepi. Přátelé ho všude hledají, ale narazí akorát na Jigglypuffa pod ubrusem a domnívají se, že je to duch. Tu se objeví Rakeťáci, již bez převleku, proto jsou poznat. Strhne se opět pokérvačka, Pokémoni patrřící Rakeťákům opět prohrávají. Náhle si Misty všimne Togepiho, který leze nahoře na římse. Vyleze za ním a Bulbasaur ji jistí svými úponky.

Meowth se snaží vylézt také na jednu ze říms, aby nepozorován odnesl Pikachu. Ale to se nezdaří a tak Rakeťáci mizí ze scény, tentokrát zachytí kus plachty vzducholodě a ta jim slouží jako padák. Ale jigglypuff vždy začne zpívat v nejnevhodnější dobu a tak Rakeťáci usnou a končí spící na dně moře :-(.

Ash a zbytek se zatím chopí ovládání vzducholodě a podaří se jim hurá v bezpečí přistát na pevné zemi na Mandarinkovém ostrově.

Jigglypuff Togepi na římse Brock a Misty v neřízené vzducholodi


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky