Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Stadion skrytý v oblacích
 
Informace o stadionu:
Stadion pro pokročilejší hráče ve hrách X/Y nebo Omega Ruby/Alpha Sapphire na 3DS. Zápas se odehrává vysoko v oblacích a mohou se ho proto účastnit jen Pokémoni, kteří létají či levitují (dle restrikcí z her X/Y pro tzv. "sky battles"). Pokémoni jsou selektivně breedovaní a pilně trénovaní. Očekávat můžete proto velmi obtížný souboj, na který bude potřeba se dobře připravit!

Maskotem týmu je Hawlucha jménem Lee, který se bojů neúčastní, protože nelétá, ale rád by se letcem jednoho dne stal. Zatím si vybojoval alespoň post maskota.

Formát:
Single battle, 6 na 6
Sky battle = v této hře smíte použít pouze Pokémony, kteří jsou povoleni v tzv. "sky battle" formátě z her X a Y. Celý seznam Pokémonů i zakázaných útoků naleznete zde*. Megaevoluce příslušných Pokémonů introdukovaných v ORAS jsou povolené. Ve hře se navíc nesmí používat předmět Iron Ball. Air Balloon lze použít pouze u Pokémonů, kteří se i jinak zápasu smí účastnit. Ze hry jsou dále vyřazení všichni mystičtí a legendární Pokémoni. Důvodem je, že nechceme způsobit globální katastrofu.

* Pro účely této hry byl seznam trochu upraven, především kvůli změnám v ORAS. Z logiky věci se smí zápasu účastnit Pokémoni, kteří létají či levitují. Nemusí to však nutně znamenat, že musí být typu FLYING - např. (dle oficiálních pravidel v XY) Murkrow se účastnit nemůže, protože "sedí na zemi", zatímco jeho evoluce, Honchkrow, ano. Daná logika byla přejatá do pravidel tohoto gymu a od oficiálního seznamu Pokémonů povolených v Sky battles byly provedeny následující změny:

Účastnit se navíc smí tito Pokémoni:

Mega Pidgeot
Beedrill
Mega Beedrill
Mega Altaria
Mega Salamence
Shedinja

Pokud víte o dalších Pokémonech, kteří by z logiky věci měli být zařazení do povolených Pokémonů, nebo naopak vyřazení, dejte vědět.


Obtížnost:***

Zápas lze odehrát jak fyzicky (na některém se srazů), tak i prostřednictvím Wi-Fi - nutno dohodnout s leaderem (viz kontakty).
 
Kontakty na leadera:
e-mail: suicune.wolf@pjz.cz
ICQ: 131246089
příp. zpráva tady na stránce


Návrat na seznam stadionů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky