Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Fórum

PPSU Central Thread aneb
Na Nový rok Nové dílo :)

And tonight we can truly say...
[1] Vložil CoolGrovyle dne 01.01.2014 v 21:20:13, Odpovědět
IP hash: f1ad37bdd13d539e

Varování: Tento thread zcela určitě obsahuje minispoilery, čili, kdo nechce být spoilován, měl by číst tento thread od začátku a podle toho se zařídit :)

Zdravím všechny fandy a fanynky Pokémonů a především také ty, kteří si potrpí na povídky i o něco delší literární útvary


Povídková soutěž, kterou pro nás Dratini zorganizoval mě konečně nakopla k tomu, abych Vám, milí (ne)čtenáři (:D), poskytl druhý díl mého rozsáhlého díla. První díl jste již měli možnost si přečíst tady na pjz a stále tu možnost máte, první díl tam stále visí a je k dispozici :). Bez znalosti prvního dílu se sice dá druhý díl číst, ale když znáte první díl, máte výhodu ;-)

No, ale teď k věci :). Tento thread se jmenuje PPSU Central Thread protože to bude prostředník mezi vámi a mnou vzhledem k uvěřejňování nových kapitol, případných dotazů, hodnocení, kritiky, no prostě všeho, co se mých Příběhů psaných semínkovým útokem (PPSU) týká ;-).

Můžete se zde ptát téměř na cokoli, a to nejen k druhému, ale i k prvnímu dílu, zodpovím rád jakoukoli otázku. Stejně tak budu rád za vaše hodnocení a kritiky a jiné podobné věci.

Uveřejňovat bude pravděpodobně každý týden jednu kapitolu, ale v závislosti na reakcích Vás, čtenářů, se to může měnit, proto prosím, nepovažujte tuto časovou periodu za naprosto závaznou :). Rozhodně na ni nezapomenu, takže se nemáte čeho bát :).

Předtím, než začnete číst však rozhodně doporučuji přečíst Předmluvu k druhému dílu, protože tam naleznete moc důležité informace týkající se obsahu, cíle mého snažení :D, spojení s threadem a tak podobně. Pokud tento základní kámen nepřečtete, tak o nic z příběhu nepřijdete, to je samozřejmé, stejně jako fakt, že na případné stížnosti ohledně něčeho, na co jsem v Předmluvě upozornil, nemohu brát zřetel ;)


Ještě bych rád podotknul, že v tomto threadu z mé strany určitě bude docházet k multipostům za sebou, neboť, pokud uveřejním a upoutám na další kapitolu, kterou jsem uploadnul a nikdo mezitím na nic nereaguje, tak je jasné, že další upload musí být hned pod tím předchozím. Chtěl bych se proto omluvit za toto zacházení s fórem :).

Myslím, že jsem vše důležité řekl, a prohlašuji tedy tento thread za otevřený (zda slavnostně, to si už rozhodněte sami :D).

Pozn: Obsah tohoto příspěvku se může změnit v závislosti na faktech, která jsem zapomněl :D




Příspěvky 65 – 84 z celkem 84. Zobrazit vše.

And tonight we can truly say...
[66] Vložil CoolGrovyle dne 05.05.2017 v 13:48:35, Odpovědět
IP hash: 7d1dbab62a6d85e

[65] Terrion: Ad Flammosy: To je též fragment vystřižené části, pravděpodobně bude odebráno :)

Ad Firestormův věk: Mám pocit, že to říká jen tak mezi řečí. Ale pokud ne, měly by mu být 4 EDIT: „Mě můžeš věřit, Firetaile. Já se nijak nezvýhodňuju. Má speciální schopnost funguje už od narození naplno. I když jsou mi teprv čtyři roky. :)

Ad záchrana: Ihned potom :) EDIT: No úplně ihned ne. Popravdě tenhle sled taky moc nechápu, určitě se to stane předmětem dalších výtek, ale nechám tě ať si na to přijdeš sám :D

Pochvaly opět potěšily :3 A jsem rád i za průběžné výtky, pakliže jsou formulovány rozumně :)

 

Zpráva byla změněna dne 05.05.2017 v 14:15:12



[67] Vložilo Terrion dne 06.05.2017 v 18:57:40, Odpovědět
IP hash: 4dcb465cb52b39

Tak patnáctá kapitola se mi moc nelíbila, promiň Coole, ale prostě proč?

Už jsme se skoro vydali zachraňovat Leona, když tu se prokáže, že pokemonům to opět nemyslí a bez jakéhokoliv smyslu zodpovědnosti se vrhnou někam do pole. Kde se navíc Glocker ztratí, když by bylo tak snadné vyběhnout někam ven a zamávat.

Ale místo toho, aby tam někdo zůstal a hlídal, tak všichni odletí pryč

A korunu tomu nasadí Firestorm, pro kterého má prioritu zachránit nějakou neznámou Glocker, které se pravděpodobně nic nestane, než dlouholetého přítele Leona, který je v opravdovém nebezpečí.

Ale hlavně, že se stihne smát tomu, že je Flammosy modrá. Nechápu, jak je možné, že pokemoni ve Swiftovském lese ještě nevymřeli :D

Líbí se mi existence kukuřice v pokemoním světě, což to opět přibližuje našemu světu :3

A zajímala by mě ta pravidla, že může pokemon bojovat proti člověkovi. Jak přesně to funguje? Mohl bys to rozvést? :3



And tonight we can truly say...
[68] Vložil CoolGrovyle dne 06.05.2017 v 19:27:44, Odpovědět
IP hash: 7d1dbab62a6d85e

[67] Terrion: Ad nesrovnalosti: To byla ta chyba, kterou jsem sám nepochopil, ta kapitola měla být až po záchraně, netuším, jak se dostala před ni :(. Odmítám se k tomu jakkoliv jinak vyjadřovat, kapitola mi pravděpodobně ani tak nesedla, nicméně pochybuju, že si to zaslouží tolik hany a smíchu. :(

Ad pravidla: Jsi si jistý, že chceš slyšet jakékoliv vysvětlení od autora světa, kde podle tebe měli Pokémoni vymřít, protože jsou hloupí, čemuž se s úspěchem vesele směješ a veřejně poukazuješ na to jak je to celé hloupé?

 

Zpráva byla změněna dne 06.05.2017 v 19:34:32



[69] Vložilo Terrion dne 06.05.2017 v 19:39:24, Odpovědět
IP hash: 4dcb465cb52b39

[68] CoolGrovyle: To ti to tak moc vadí? Jsem na rovinu popsal, co si myslím, jelikož jsem zatím u tvých postav nezřel známku inteligence (ne, že ty mé na tom byly o dost líp :D) A rozhodně se ničemu nevysmívám, jak píšeš.

To, co jsem napsal byla trochu nadsázka, samozřejmě. A to vysvětlení mne stále zajímá.



And tonight we can truly say...
[70] Vložil CoolGrovyle dne 06.05.2017 v 19:56:21, Odpovědět
IP hash: 7d1dbab62a6d85e

[69] Terrion: Kdyby mi to nevadilo, tak se tím nezabývám. A přitom toho až tolik nechci. Pouze toliko, aby výtky byly prezentovány s nějakým ohledem na mě. Nic více. Pak se můžeme bavit o tom, proč a jak dané chyby vznikají případně mohu vysvětlit svůj prvoplánový záměr. Ale pokud mi jsou výtky veřejně řečeny tak jedovatě, že mám pocit, že má recenzent strašnou bžundu z toho, kolik superhloupých nedostatků našel, tak prostě nemohu odpovídat na ty výtky.



[71] Vložilo Terrion dne 06.05.2017 v 21:16:40, Odpovědět
IP hash: 4dcb465cb52b39

[70] CoolGrovyle: Nechci se s tebou hádat. Nečiní mi to sebemenší potěšení, jak si možná myslíš. To, co jsem napsal, mi nepůsobí nijako jedovatě, ale pokud to tobě tak přišlo, tak mě to samozřejmě mrzí, rozhodně to nebyl účel. Chtěl jsem jen poukázat na fakta, nad kterými jsem se pozastavil. Rovněž znovu opakuji, že se ti nikterak nechci vysmívat. Ten smajlík na konci byl myšlen, abys pochopil, že se jedná o nadsázku. Moje komentáře na rozdíl od tvého dingování nemá čistě sloužit ke zesměšnění díla. Zároveň se vždy snažím vyzdvihnout i to pozitivní, co se mi na kapitole líbilo.

Jak se ti vlastně povedlo dostat tuto kapitolu sem, když dle tebe patří jinam?

A vysvětlil bys mi tedy, prosím, co znamenají ta pravidla pro boj s člověkem, o nichž mluvil Firestorm? Protože člověk pokemonovi pravděpodobně nerozumí, a kdyby ano, tak by stěží na tuto "dohodu" přistoupil



And tonight we can truly say...
[72] Vložil CoolGrovyle dne 06.05.2017 v 22:00:21, Odpovědět
IP hash: 7d1dbab62a6d85e

[71] Terrion: Sinning je jiná forma recenze. I tam se pod zesměšňujícím zevnějškem skrývají reálné věci, nad kterými se pozastavuji, zesměšňování není primární účel sinningu. Navíc neprobíhá veřejně, nelze to až tak úplně srovnávat s recenzí, jaká je zde a veřejná je.

Co se týče toho proč ta kapitola je tam, kde je, jsem již jednou řekl, že vůbec nevím, proč tam je. Pamatuji si pouze, že jsem ji určitě někdy v minulosti zamýšlel dát až po záchranné akci.

Pokud jde o ta slavná pravidla, jedná se spíš o slovíčkaření, protože fráze „V takové situaci, Billy, se můžeš s člověkem dohodnout, že se utkáš proti němu v zápasu, a že když vyhraješ tak si od něj můžeš nabrat té jeho plodiny, co hrdlo ráčí.“ radil Firestorm. je samozřejmě myšlena tak, že člověk proti němu nasadí své Pokémony, což se hned v další kapitole potvrdí. Vůbec by mě nenapadlo, že by si to kdokoli vyložil jakkoli jinak.

Mrzí mě, že ti to připadá tolik hloupé a nelogické. :( Jak říkám základní problém bych viděl skutečně v umístění té kapitoly. Zbytek nelogičností nelze vysvětlit jinak, než tím, že Pokémoni nejsou lidé a uvažují jinak, jak jsem již říkal. Ale už jsem se na to odkazoval několikrát (podivná rozhodnutí Firestormova a nejen jeho), načež stále tento fakt nějak není brán v potaz při pozastavení se nad něčím podezřelým. Některá podivná rozhodnutí prvoplánová skutečně byla. Jiná byla později tak nějak přidružena k tomuto vysvětlení (ne teď, ještě dříve). A další byla přehlédnuta a definice podivného uvažování Pokémonů na ně pasuje také.

Jak jsem uvedl ještě dříve, nemám s výtkami problém, když jsou vyjádřeny nějak rozumně, že se dá potom o tom diskutovat. Recenze na poslední kapitolu byla pro mě příliš expresivní a jedovatá (věru mnoho implicitních odkazů na nelogiku typu "Hlavně, že..." "Místo toho aby, tak vesele...", "Prioritu má někde jinde...", "Korunu tomu nasazuje..." – neříkám, že všechny tyto byly řečeny), proto jsem potřeboval menší rozmluvu a "katarzi", abych mohl věcně zareagovat. Děkuji za trpělivost a pochopení :)

 

Zpráva byla změněna dne 06.05.2017 v 22:02:50



[73] Vložilo Terrion dne 07.05.2017 v 18:37:51, Odpovědět
IP hash: 4dcb465cb52b39

Už se blížím ke konci.

Zajímalo by mě, co ten člověk měl z toho, že s pokemony bojoval. Když prohraje, přijde o úrodu, když vyhraje, nic nezíská.

"„Cože? Už zítra?“ vykulil oči Billy.

„Ano. Čím dřív, tím líp.“ odvětil Firestorm." tahle část zní tak nehorázně hloupě po tom všem, co stihli udělat předtím než konečně za Leonem vyrazí. (znovu neurážím tebe, Coole, ale snažím se poukázat na Firestormovo pokrytectví a Billyho sobectví, které cítím z tohohle rozhovoru)

Znovu bych se opakoval, kdybych psal o brilantním popisu zápasů, tak místo toho pochválím tu interakci přes venonata, a také chování člověka, ze kterého se nakonec po prvním objevení, kdy vypadal jako zlý statkář, stal dobrák, co má rád pokemonky. Byť ne příliš dobrý podnikatel :D



And tonight we can truly say...
[74] Vložil CoolGrovyle dne 07.05.2017 v 20:23:38, Odpovědět
IP hash: 7d1dbab62a6d85e

[73] Terrion: Ad (teatral mode on)"neuvěřitelně hloupé"(teatral mode off): K tomu mohu říct jen toliko, že z nedostatků v povídce čteš špatné vlastnosti Pokémonů, což též není úplně šťastná charakteristika, oba své činy myslí dobře, žádný zlý úmysl v tom není, stejně jako ve tvém úmyslu není mě urazit. Ale děkuji za úpravu prezentace výtek :3
EDIT: No... vlastnosti Pokémonů ne, nazvěme to spíš momentálním činem. O vlastnostech se mluvit nedá. :)

Ad výhodnost: On to spíš pak bral jako zadostiučinění, že když vyhraje, dá Pokémonům najevo, že tu je on pán. O tu kukuřici mu nešlo, úrody měl více než dost.

 

Zpráva byla změněna dne 07.05.2017 v 20:29:26



[75] Vložilo Terrion dne 10.05.2017 v 16:00:02, Odpovědět
IP hash: 17bb0518fc63ea01

Jsem měl spoustu důležitých věcí a nestíhal jsem číst, ale už to snad do neděle dočtu

"„Firestorme, musíme se vrátit. Máma říkala, že by klidně pomohla se záchranou.“

„Je mi líto, Billy, ale máme příliš málo času"působí opravdu komicky.

Asi bych u těch soubojů na začátku uvedl, kolik vůbec banditů je. Příjde mi, že tato informace by byla velice vhodná, aby se lépe rozumělo událostem během bojů.

Ještě mi přišlo divné, proč se Billy, sotva co se probral, zajímá o nějakou náhodnou grovylku, když se dějí daleko důležitější a přednostnější jevy právě teď.

Kapitola měla skvělý spád, hezky se četla a jsem teď zvědavý na pokračování :3



And tonight we can truly say...
[76] Vložil CoolGrovyle dne 10.05.2017 v 16:58:46, Odpovědět
IP hash: 7d1dbab62a6d85e

[75] Terrion: Ad Grovylka: Pokud narážíš na situaci na samém konci kapitoly, mám takový pocit, že Billyho trkla představa toho, že Sharphand viděl v Tribestu a Peppermint by ji mohl teoreticky znát, když evidentně někde poblíž bydlí také a je také Grovyle, načež je pravděpodobné, že se s jinými Grovyly vídá. V tu chvíli problém vřavy odsunul skrz to, že by v boji stejně nebyl moc platný, když v jeho těle byla právě zažehnána otrava. Je možné, že teorie má nějaké leaky, nicméně jsem si skoro jist, že je prvoplánová :D Maximálně prošla revizí při přepisu z ručního textu do počítače. :D

Ad počet banditů: Ano mohlo by no. Popravdě jsem neměl ani přesný počet členů Firestormovy party a původní koncepce počítala s tím, že banditů je o něco málo více než Pokémonů Firestormovy party. Jejich sílu však ještě zvyšoval fakt, že byl na jejich straně Spartakus.

 

Zpráva byla změněna dne 10.05.2017 v 17:01:34



[77] Vložilo Terrion dne 13.05.2017 v 14:46:21, Odpovědět
IP hash: 4dcb465cb52b39

"Sharon!“ vyjekl. Došel k Sharphand a pomohl jí na nohy „Co se ti stalo?"" co myslíš? Před chvílí jsi slyšel Fruitnecka, jak zaútočil na pokemona.

Zajímavé, jak se léčí rozmrznutí vysokou teplotou. U lidí se omrzliny léčí vlažnou vodou. Byl nějaký konkrétní důvod pro tohle řešení? Jen by mě to zajímalo :3

Kolik jmen má proboha Flammosy? Vždycky, když se jí někdo zeptá na jméno, tak odpoví "Flammosy, nebo taky xy", vož je pokaždé jiné jméno :D

Proč jsou všechny nové, důležité postavy nějak "šokujícně" příbuzní s jinýma? Mi příjde, že to chytá takový syndrom Ordinace v Růžové zahradě.

Poslední 3 kapitoly přede mnou, jsem zvědav, co se ještě přihodí :3



And tonight we can truly say...
[78] Vložil CoolGrovyle dne 13.05.2017 v 14:55:01, Odpovědět
IP hash: 7d1dbab62a6d85e

[77] Terrion: Ad cosetistalo: :D Ding :D

Ad omrzliny: Konkrétní důvod pro to nebyl :D Spíš to bylo první, co mě napadlo :)

Ad Flammosyna mnohojmennost: To je menší meme :D Který tam byl zaveden úmyslně, ale je tam jen tak for fun :D Jméno a příjmení jsou nejčastěji používané :) Její přezdívku jsem později používal zřídka :D Asi proto, že jsem nechtěl ten meme udržovat dál :)

Ad příbuznost: Nejsem si jist na co narážíš každopádě jakoukoli souvislost s Ordinací rezolutně popírám. Pokud se to jakkoliv podobá, tak to je spíš náhoda, ale IMHO to tedy mnoho společného nemá. Pokud narážíš na to, že jsou fakta o příbuznosti řečena příliš afektovaně,... ano to je možné. :)



[79] Vložilo Terrion dne 27.05.2017 v 07:56:21, Odpovědět
IP hash: 2d65a0453983301e

Po dlouhé odmlce jsem zpět

"„Neuvěřitelné, jak daleko dokážou lidé zajít, jen aby z toho měli užitek.“ kroutil Psychic nevěřícně hlavou." - vždyť lidé běžně chytají divoké pokemony za pomocí jiných pokemonů. Tady mě spíš zaráží morálka jolteonova

"„Neboj, Billy. Ten už určitě spí.“ protáhla Flammosy." - nechytil je minule rovněž v noci?

"„Zkus sem třeba vyskočit.“ navrhl Billy po krátkém zamyšlení.

„Vidíš, to bych mohl. Že mě to nenapadlo.....“ zamumlal Firestorm. Udělal pár kroků vzad, pak se rozběhl a mohutným skokem se dostal na parapet" :) strašně hezké

"Ale vzhledem k tomu, že vy jste první Pokémoni, kteří mě o něco takového docela slušně požádali, vám dovolím se dosyta najíst z mého pole.“" je úplně jako z nějaké bajky, moc se mi ta myšlenka líbí

Líbí se mi taky příběh o posilování pokemonů v poslední době. Vypadá to, že to bude hlavní zápletka. Může za to Jilm?

Těším se na pokračování :3



And tonight we can truly say...
[80] Vložil CoolGrovyle dne 27.05.2017 v 10:19:32, Odpovědět
IP hash: b37895c026c09b6f

[79] Terrion: Super, že jsi zpět :3 :3

Ad chytání: Ono je to trochu nešikovně řečeno a tady to skutečně není způsobeno tím, že se IQ Pokémonů v PPSU pohybuje mezi 90 a 120 (hrubý odhad, není to závazná statistika, proto prosím nevyvozujte z tohoto žádné další statistiky a soudy), protože Psychicova inteligence se pohybuje téměř nad úrovní inteligence lidské. V tomto případě mu šlo tak nějak o kombinaci toho, že lidé jsou schopní využívat Pokémony ve spolupráci k násilnému kradení divokých Pokémonů, načež tam mezi nimi nepanuje vztah trenéra a Pokémona, ale lovce a překupníka. Zdá se to být rozdíl marginální (možná), ale rozhodně marginálním není. PPSU II Tento podloudný vztah Pokémonů spíše rozděluje a vytváří dvě samostatné frakce schopné lovit i kupčit (Možný teaser :D).

Ad nechytil je v noci: Chytil, ale v tuto chvíli by to měla být jinší denní (respektive noční) doba než předtím. Pokud to nesedí, tak mi to uniklo. :)

Ad skok: Děkuji ^^. To bylo prvoplánové odlehčení :3

Ad bajky: Daleko víc než záměr "bajky" v tom hrál záměr toho, že farmář byl příjemně překvapen z toho, že se Pokémoni přišli dovolit, aby se mohli najíst. :) Jeho předpoklad byl, že Pokémoni přijdou, najedí se, odejdou, a pasáž, kde žádají o dovolení tam chybí :D.

Ad posilování: Ne Elm za to nemůže neboť region, ve kterém se Swift nachází je zeměpisně dost daleko od Japonska :D Původně měl být zcela smyšlený, nakonec je smyšlený jen z větší části, protože jsem se rozhodl jej situovat do oblasti mírného pásma v okolí naší krásné vlasti, vlasti rakouské a vlasti německé. :) Kromě tohoto fiktivního zeměpisného určení se však region nijak zmíněným zemím nepodobá, takže je to spíš fiktivní oblast :) Pokud jde o posilování Pokémonů, již brzy (ke konci PPSU I) se odhalí určitá vlastnost Pokémonů, kterou jsem si vymyslel a která způsobem mírného (někdo by mohl říct násilného, já si myslím, že to tak není :) ) retconu, vyzdvihuje některé Pokémony nad jinými :3

Děkuji opět za hodnocení, kritiky a tak :3 Je to cenné a pomůže mi to odhalit věci, na které jsem zapomněl případně vyzdvihnout ty, které se povedly :3



[81] Vložilo Terrion dne 01.06.2017 v 17:22:33, Odpovědět
IP hash: fe32eda190364c6d

Dvacátá kapitola byla moc hezká, budu se jen opakovat, když budu chválit popisování soubojů a rovněž nauky nových útoků. A samá evoluce na konci, k níž celý děj krásně eskaloval, i oním rozhovorem se Sharphand o stáří.

Mám tu k tomu takovou drobnou otázku: odpočívají někdy pokemoni? Mně příjdou neskutečně akční :D



And tonight we can truly say...
[82] Vložil CoolGrovyle dne 01.06.2017 v 19:28:36, Odpovědět
IP hash: 7d1dbab62a6d85e

[81] Terrion: Ad akčnost: Já Pokémony beru jako specifické organismy, které se mimo typické schopnosti Pokémona vyznačují také vyšší fyzickou odolností tělesné schránky, než mají kterékoliv jiné organismy, a - toto je odpověď na tuto otázku - možností rychlého nabírání sil při vyčerpání, únavě, omdlení atp. A to buď přirozenou cestou, jako je spánek nebo pouhá zdrženlivost ve fyzické aktivitě, či cestou umělou, jako jsou různé léky (potions, heals a herbs) případně nejnovější nanotechnologie fungující na bázi bezdrátového a bezkontaktního přenosu energie z bodu A do těla Pokémona tak, aby tato energie efektivně regenerovala síly Pokémona. Jak ti mohlo dojít neříkám toto nadarmo, toto se objeví v průběhu druhého dílu, ale víc ti o tom samozřejmě říci nemohu. Pokud bych to měl přirovnat k přirozenému procesu regenerace sil Pokémona, dá se říct, že je to syntetická léčivá aura. Rozdíl je v tom, že aura funguje na velice omezenou vzdálenost, kdežto věc, kterou jsem vymyslel funguje na vzdálenost podstatně větší :)

Pokémoni jsou si tak nějak vědomi, jak jejich organismy fungují, to jest, že energii jsou schopni poměrně rychle nabrat za normálních okolností a za podmínky dodržení nějakého toho odpočinku (nebo za použití lidské technologie, ale tuto nemohou znát Pokémoni, kteří s lidmi nejsou v kontaktu). Proto se nebojí vrhat se do dalších a dalších akcí i když následují rychle za sebou. A jak už jsem jednou psal, oni vnímají pokémonní zápas jako hobby a je to neodmyslitelná součást jejich životů. Proto také rádi bojují jen tak prostě a vymýšlejí alternativy toho, jak a v čem spolu soupeřit :) Netvrdím, že bojovat musejí, nebo že boj je jejich nejhlavnější priorita. Pouze poukazuji na to, že boj do jejich života patří :)

 

Zpráva byla změněna dne 01.06.2017 v 19:32:11



[83] Vložilo Terrion dne 06.06.2017 v 19:18:21, Odpovědět
IP hash: 4dcb465cb52b39

Hezky popsaná evoluce Billyho a se zápasem sis opravdu vyhrál, moc hezká práce :3.

Nakreslil jsem ti k tomu ilustraci

Už zbývá jen půlka pitoly do konce, jsem zvědav, co se ještě stane



And tonight we can truly say...
[84] Vložil CoolGrovyle dne 06.06.2017 v 20:04:41, Odpovědět
IP hash: 7d1dbab62a6d85e

[83] Terrion: Ilustrace ujde, až na to, že ta hvězda není Davidova hvězda, prokrista :D Je to vyplněná hvězda a naprosto nemá symbolizovat nic kromě toho, co je explicitně řečeno v PPSU.

 

Zpráva byla změněna dne 07.06.2017 v 03:15:33



[85] Vložilo Terrion dne 16.06.2017 v 18:56:57, Odpovědět
IP hash: 6d6a62b89e4d9b63

Tak dočteno! Na poslední kapitole mě hlavně zaujalo:

"jeden, co vypadá jako bílá kočka" - znamená to, že v onom světě jsou i kočky? Zatím tomu nic nenasvědčovalo, neb tam nebyla ani jiná zvířata, která by tam lpgicky měla být.

Kde se Brandon naučil rozumět všem pokemonůn? Vždyť to určitě není jen tak!

A co přesně znamená ona "menšina"? Chápu, že se jedná o jakýsi morfotyp. Ale proč tam není víc informací?

Možná někdy, až budu mít více času, udělám celkový souhrn povídky :3



Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.


Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky