Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Putování Lance a jeho přátel

1. Good bye

Lance je obyčejný kluk. Chodí do klubu, kde si se svými pokémony staví klubovny. Někdy je pak město použije jako pokécentra v krizových situacích, nebo něco podobného. Lancův dávný nepřítel Tomy má velice silného machoka, kterým se rád chlubí. Lance si nikdo nevšímá, protože má jen obyčejného aipoma.

Jednou se tito dva nepřátelé pohádali, protože Tomy měl, že se na něj Lance zle podívala a tak začali zápasit (přesněji Tomy začal a Lance se musel bránit)

Pokédex info – machoke: Pásek který nosí, mírní jeho rvavou povahu a energii. Bez něho by byl nezastavitelný

Tomy nařídil machokovi: „Sundej si pásek!“

Machoke to udělal a náhle se rozzuřil. Vystartoval na aipoma a málem ho zabil. Naštěstí včas přišel dozorce s Jynx a ta machoka zmrazila. Tomy mu musel nasadit pásek, vzít si ho do pokéballu a dostal pořádně vynadáno a výhružku, že pokud se to ještě jednou stane bude vyhozen.

Náhle se ale na obloze objevilo něco podivného! Byl to pták. Whow! Lance vzal fotoaparát a začal fotit. Byl to ho-oh. Letěl střemhlav dolu a nejednou všechny odfoukl svými křídli a nabral je na sebe. Hned za nimi, dům u kterého stáli vybouchl. Byla tam nastražená bomba. Ho-oh je zachránil. Chtěl těch sedm dětí vrátit, jenže tu se za nim objevil zapdos, moltres a articuno. Začali útočit a Lance fotil jako o život. Ho-oh neustále uhýbal. Po dlouhé cestě vyklopil děti na jakém si ostrově a začal bojovat. Vyli vidět plameny a blesky, když se všichni ptáci ztráceli za obzorem. Děti byli mnoho set kilometrů od domova. A ještě na nějakém ostrově, který bal na poměrně široké řece, ale nevede k němu žádný most.

Morx
Zpět na seznam povídek
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky