Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Život poldy

1. O ...

Jef (džef) je mladý chlapec, který se touží stát policistou. Právě před týdnem dělal zkoušky, ale nepovedly se mu. A tak se tedy rozhodl, že se dá na dráhu soukromého detektiva! Nejprve si ale musel jít pro svého prvního pokémona k profesoru Jonahovi.

Došel tedy do laboratoře, kde zjistil, že profesor už nemá žádné pokémony. Byl z toho velice smutný a aby se zabavil napsal E-mail svému bratrovy, který trénuje pokémony někde na druhé straně zeměkoule.

Jef byl nervózní, když už mu měsíc nepřišel žádný E-mail.

Vyšel takhle jednou ven a uviděl farfetch´d, který k němu přistál. V Místo obvyklé rostlinky držel dopis. Když mu ho Jef vzal, začal se rozhlížet po nějaké rostlince! V dopise stálo:

Čau brácho,

Je mi líto, že si nezískal žádného pokémona, proto ti posílám farfetch´d! Je to samec a říkáme mu Fary. Tak se o něj prosím dobře postarej a ať je ti dobrým společníkem! A pozor! Když nemá žádnou rostlinku, je smutný a někdy dost nervózní.

Tak zatím čau!
Brácha


Fary si mezi tím už našel nějaký výhonek zelené cibule. Jef se zajímal, jak to bude s pokéballem a tak napsal e-mail bráchovi. Ten mu odpověděl, že Fary není v pokéballu a že je svobodný, ale neuteče. Ale, že pro klid duše se chytit dá! Jef běžel hned vše říct profesorovi. Ten mu jen popřál štěstí a dal mu pokédex a pokébally. Dal mu jich šest, aby si mohl Faryho chytit. Jef to pro jistotu udělal, aby mu ho nechytil nikdo jiný, nebo kdyby se zranil, tak aby si mohl odpočinout v pokéballu! Přesto ho ale hned pustil, aby ho doprovázel.

A tak Jef a Fary vyrazili na cestu za dobrodružstvím!

Pokračování příště…
To be continue…

Morx
Zpět na seznam povídek
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky