Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Jack, mistr pokémonů

15. Nepříjemnosti

Profesor byl překvapen, ale spokojen! A také ho potěšilo, že Jack už má 6 odznaků!

Jack, Lee, togepi a eevee putovali k dalšímu městu a Jackovi se honily hlavou otázky. Přemýšlel, na jakého pokémona by se hodilo použít Master ball! Bude to Suicune? Ten je silný, nebo Entei? Ten se také těžko chytá, nebo snad Mew? někteří lidé si myslí, že je vyhynulý, ale Jack k nim nepatří! Nebo Moltres? I když, jestli pude chytit stejně snadno, jako articuno… Nebo lugia? To je pokémon!

Byl nervózní. Bál se, aby ho nechtěně nepoužil místo obyčejného pokéballu.

Když došli do města, koupil si tam Jack koženou vestu. Zevnitř byly kapsičky na pokébally s pokémony jednotlivě a z venku dvě na nepoužité pokébally.

Jenže pořád nevěděl, co master ball. Pak ho to trklo, zeptal se, jestli by neměli ještě kousek kůže a suchej zip. Pomocí šicích potřeb, co měl v báglu, si vešil na vestu a na kus kůže suchej zip a pak ten kus kůže našil jako náprsní kapsu. Na suchej zip ji udělal proto, aby slyšel, kdyby mu ji někdo kradl! Přece jenom, několik milionů není to samý, co dvě stovky, což stojí normální pokéball!

No, vyrazil tedy najít pokémonové středisko, protože se schylovalo k večeru. V pokécentru jim sestra ukázala pokoje.

Druhý den ráno se všichni vyrazili hledat stadión. Na cestě před nimi leží mobil. Vypadalo to, že ho někdo ztratil. Jack ho zvedl a chtěl ho dát do ztrátů a nálezů, ale nejprve si z něj zavolal profesorovi.

Se zděšením zjistil, že se někdo vloupal do profesorovy laboratoře a ukradl Jackova Unowna, nic víc!

Jack málem omdlel. Dal mobil do ztrátů a nálezů a šel. Slyšel, že jsou tu poblíž ruiny. Šel se tam podívat. Na zdech byli unowni a Jack si zase uvědomil, že o svého přišel. Najednou se jeden z nich pohnul. Byl to Unown A. Jack byl rozhodnut chytit ho.

Ponyto, plamenomet. Ponyta sežehla unowna plamenometem, ten se snažil vytvořit novou realitu, jenže v tu chvíli Jack použil pikachu. Pikachu použil bleskový útok a než se realita stačila plně změnit, byl tam togepi se svým metronomem.

Jack se modlil, aby to byl pořádný útok. Jenže. Togepi se začal plácat jako magikarp. Jack ho musel vrátit.

Použil Zlato. Zlato použil dračí hněv a švihl unowna ocasem. Pak se vrátil a unavený unown padl k zemi!

Jack hodil pokéball a představoval si, Jak chytá Unowna a jak je v pokéballu. Unown z posledních sil udělal tuto realitu, takže před ním byl úplně stejný unown a ten se chytil do pokéballu. Jack si myslel, že ho má a už odcházel. Jenže když se ohlížel uviděl skutečného unowna. Otevřel pokéball a ten byl prázdný. Hodil ho tedy ještě jednou a myslel pro jistotu na jídlo, ale unown stejně už neměl dost sil na vytvoření nové reality!

Jack si to tam s Lee, togepim a eeveem ještě prohlédli. Pak Jack poslal profesorovi svého unowna. Profesor už měl nový bezpečnostní systém, takže se už nebylo čeho bát!

Jack, Lee, eevee a togepi si to znovu namířili k stadionu.

Morx
<< Předchozí díl Zpět na seznam povídek Pokračování >>
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky