Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Jack, mistr pokémonů

9. Neporazitelná trenérka

Jack, Lee, eevee a togepi byli zrovna před dalším městem, které pro Jacka znamenalo další stadión a možná i odznak. Z kopce letěl takovou rychlostí, že mu eevee málem nestačil. Ale když Jack dorazil na stadion, úsměv mu spadl z tváře. Byla tam totiž tabulka:
Trenérka 97 Vyzývatelé 00

Jack z toho byl trochu nervózní, ale pak se přeci jen odhodlal trenérku vyzvat. Když zjistil, že má jen jednoho pokémona, nechápal, jak mohla tolik zápasů vyhrát. Ale měl se ještě divit. Trenérka stadionu použila lugiu. Jack chvíli přemýšlel, co proti ní nasadit. Ale pak se rozhodl - ditta.

Ditto se proměnil v lugiu a použil nárazový útok, lugia však vyletěl, náletem zasáhl ditta nárazovým útokem, a pak použil hyper paprsek. A to už ditto nezvládl. Jack prohrál, ale chtěl zápasit znovu. V dalším zápase použil charmeleona. Lugia použil hyper paprsek a charmeleona odrovnal. Ten se však postavil a rozzuřil se. Plamínek mu žhnul jako hořící stůl a najednou… se vyvinul v charizarda. Charizard se odlepil ze země a použil plamenomet a nárazový útok. Lugia však vzlétl a charizard narazil na zem. Pak lugia použil hyper paprsek. Charizard se mu vyhnul, ale Jacka málem zasáhl. To už se charizard opravdu rozčílil. Plamínek na jeho ocasu byl větší než on a pak použil plamenomet. Lugia s pod proudem plamenů snažil použít hyper paprsek, ale bezvýsledně. Neměl ani dost síly aby odletěl. Když charizard skončil, lugia padl na zem. A tak Jack získal další odznak a tabulka už vypadala pro další trenéry daleko nadějněji.
Trenérka 98 Vyzývatelé 01


Morx
<< Předchozí díl Zpět na seznam povídek Pokračování >>
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky