Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Jack, mistr pokémonů

2. Zápas na stadiónu

Jack věděl, že se dvěma pokémony nemá šanci vyhrát ani jeden odznak. Najednou uviděl podivnou fialovou tekutinu. Byl to ditto. Pozval tedy pikachu, a ditto se okamžitě transformoval. "Pikachu, rychlý a pak nárazový útok."
Ditto se ho sice snažil dostat bleskovým útokem, ale pikachu byl příliš rychlý a nejednou ditto padl na zem, ale hned vstal a použil bleskový útok. Pikachu udělal to samé a jelikož byl ditto již unavený, pikachu se se svým bleskem dostával blíž a blíž. V poslední chvíli použil ditto rychlý a nárazový útok, ale bylo to pro něj tak vyčerpávající, že sám nemohl pokračovat. A tak ho Jack chytil a odhodlal se jít na stadión.

Místní trenérka Lee (lí) otevřela vodní stadión, kde měli svést 1. zápas. Její první pokémon byl staryu a Jack zvolil pikachu. Když začal zápas, staryu pikachu několikrát praštila, než se pikachu konečně vzpamatoval. Jack mu nařídil, aby skočil do vody a použil nejsilnější elektrický útok, co má. Jenže se tak promáčel, že elektrický útok zasáhl i jeho. Staryou však nevydržela na nohou tak dlouho, jako pikachu.

Druzí pokémoni se utkali také na vodní ploše. Trenérka stadionu se rozhodla pro horseu. Jack si zvolil chikoritu. Chikorita použila listovou břitvu, ale horsea ji srazila vodním dělem. Chikorita se vymrštila šlahouny a znovu použila listovou břitvu. To horseu, na chvilku odstavilo a tak chikorita použila šlehaví útok a praštila horseou o zem. Tak ale ještě použila vodní dělo a tím chikoritu úplně odrovnala, přesto ale chikorita ještě použila listovou břitvu a porazila tím horseu.

Na třetí zápas se vodní plocha změnila na normální pískovou. Jack použil poslední možnost - ditto. Lee si vybrala také ditta. Najednou tam stáli proti sobě dva pokémoni, jejichž jediným útokem je proměna. Stáli tam asi půl hodiny, když tu si Jack všiml člověka majícího v náručí charmandera. "Ditto, přiměň se" řekl Jack a ukázal na charmandera. Ditto se proměnil a dřív než stačil ditto zareagovat, byl v plamenech. A tak Jack vyhrál svůj první odznak.

Lee se mu pak svěřila, že jí být trenérkou stadionu nudí a Jack ji nabídnul, jestli se s ním nechce vydat na cestu pokémonu. A ona souhlasila!

Morx
<< Předchozí díl Zpět na seznam povídek Pokračování >>
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky