Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


27. kapitola – Nemluvíme tu o Caterpie!

Aiko neváhala, čapla Fennekin a rychle uskočila stranou. Kamenná břitva naštěstí zasáhla jen protější stranu jeskyně. „Bin-binacle,“ promluvil pokémon, který před chvílí zaútočil. „Proč to děláš? Přestaň!“vykřikla Aiko zakrývající svým tělem Fennekin. Pokémon ale opět beze slova zaútočil kamennou břitvou. Aiko ale opět uskočila. Teď se jí tréninky s divoký Taurosem v Kantu vyplatil. „Tak a dost,“ zamračila se Aiko a a klidem se narovnala. „Fennekin, plamenomet!“ rozkázala Aiko své Fennekin, který předskočila před ní. Možná se pokémon, který před chvilkou útočil, byl silný, ale hodně mu zbývalo do rychlosti. Proto se nestačil vyhnout plamenometu a ten mu uštědřil tvrdou ránu. Pokémon se ale nevzdával a zaútočil znovu Kamennou břitvou. „Vyhni se!“ rychle zareagovala Aiko. Fennekin se naštěstí podařilo vyhnout a opět zaútočila plamenometem.

„Já tam nechci,“ zaprotestovala blondýna a zapřela se o velký balvan. „No a? Chci tam já, takže tam půjdeš i ty!“ zavelela Ellee a táhle blondsku do jeskyně. „Já tam nechci,“ opakovala zoufale blondýna. „Hele, šéf rozkázal, takže jdem!“ dál velela Ellee a stále silněji nutila blondýnu k pohybu. „A co když už nechci být jeho otrokyní, vlastně i tvou,“ hlesla blondýna tak neslyšitelně, že to nemohl slyšet nikdo v jejich dosahu. A tak se nechala vláčet do temné a chladné jeskyně.

Komura a Nanuki se přemístili z jejich drobného úkrytu. Teď vstoupili na velkou plochu, přímo obrovskou. Byla to taková „mýtina“, nikde nic, jen velký vyhloubený plac s pár balvany. „Už mě nebavilo se na vás mačkat, takže teď budeme tady,“ ušklíbl se Nanuki a sundal ze zad velký batoh, který žuchl na zem. „Hej, nezapomínejte ne to, že já jsme váš nadřízený,“ zamračil se přísně Komura na Nanukiho vytahávajícího z batohu jakési přístroje. „A co je tohle?“ podivil se Komura a ukázal na velkou zelenou bednu s jakýmsi červeným nápisem. „Tohle?“ zasmál se Nanuki. „Tohle je velice šikovná věcička, pane Komuro. Dokáže vyvinout až 20 000 voltů, což samozřejmě nepřežije jediný člověk, natož pokémon,“ zasměje se znovu Nanuki. „Člověče, nemluvíme tu o nějaké Caterpie, ale o legendě, proberte se!“ Komuro zacloumal s Nanukim jako s nějakým hadrem. „Chci víc!“ poručil Komuro a ukázal na zelenou bednu.

Renjiro bloudil chodbami chladné jeskyně s Froakiem u nohou. „Nevíš, kde to jsme? Já se v tomhle nevyznám,“ přiznal Ren kráčející dál. „Fro,“ Froakie jen zakroutil hlavou, ale náhle se zarazil a prudce zabrzdil. „Co-„ Ren chtěl něco říct, ale Froakie ho zastavil. Frokaie se totiž všiml dvojice dívek-Ellee a její podřízené blondýně. Renjiro se rychle schoval za jeden velký balvan, stejně tak i Froakie. Ob dva poslouchali rozhovor dívek..

„A co tam vlastně budeme dělat?“ zeptala se blondýna jdoucí za svou velitelkou. „Tam? Co řekne šéf,“ zavrčí Ellee a pochoduje dál. „Šéf, šéf šéf, to je furt šéf,“ zakňourá blondýna. Už jí unavuje chůze, už jí nebaví poslouchat svou bývalou kamarádku. Už nechce jít. Ellee se otočí. „Co je? Jdi!“ rozkáže rychle Ellee blondýně, která rezignovaně stojí na místě jako přibytý. A opět vyhrává síla nad soucitem. Ellee vleče blondýna směrem do další temné chodby. A Renjiro s Froakie je pomalu následují, pomalu a ve stínu za nimi jdou..

FireFox
<< Předchozí díl Zpět na seznam povídek Pokračování >>
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky